Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

WordPress Thema's op Maat: Jouw Website Design naar WordPress

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw unieke Website Designs pixel-perfect kan omzetten naar een responsive WordPress thema? Als specialist in front- & back-end ontwikkeling en het creëren van unieke WordPress thema’s, zetten wij jouw visie om in realiteit. Jouw Website Design naar WordPress voor desktop, tablet en mobiel.

Naar Website Ontwikkeling

Jouw Website Design naar WordPress: Pixel-Perfect en Responsief

Wanneer je een uniek Website Design hebt gemaakt wil je dat dit exact wordt nagebouwd. Je hebt hier immers veel tijd in gestoken en/of veel geld in geïnvesteerd. Door het exact nabouwen van jouw Website Design blijft jouw unieke identiteit behouden en ziet je website er uit zoals vooraf is uitgedacht.

Website Design naar WordPress - Pixel-perfect en Responsief

Bij het omzetten van jouw Website Design naar WordPress komt echter meer kijken dan alleen het uiterlijk. Ook de functionaliteit van de website is van groot belang. Jouw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt op zowel desktop, tablet als mobiel. Wel zo fijn om dan met een partij samen te werken die de ins en outs kent van Website Ontwikkeling en Optimalisatie.

Voordelen van Maatwerk WordPress

Onze Werkwijze: Van Ontwerpanalyse tot Live Website

Onze werkwijze voor Website Design naar WordPress is transparant en gestructureerd, en garandeert dat je volledig betrokken bent bij elke stap. Het eindresultaat sluit dan ook perfect aan bij jouw wensen en behoeften. Hieronder beknopt wat je kunt verwachten als je met ons samenwerkt:

  1. Ontvangst van het ontwerp: Allereerst ontvangen we jouw (mobiele) website ontwerpen. Deze kun je bijvoorbeeld in PDF-formaat of in Adobe XD aanleveren.
  2. Ontwerpanalyse en Advies: Vervolgens bekijken we het ontwerp en geven we waar nodig advies. We kijken niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar de functionaliteit en gebruikerservaring voor desktop, tablet en mobiel.
  3. Pixel-Perfect Nabouwen: Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag. We bouwen de Website Designs pixel-perfect na voor desktop, tablet en mobiel.
  4. Presentatie op Testdomein: Zodra we een werkend front-end model van de website hebben, presenteren we deze op een afgeschermd online domein. Dit geeft je de mogelijkheid om de website te testen op diverse apparaten en feedback te geven.
  5. Bouw van WordPress en Custom Thema: Na goedkeuring van het ontwerp op het testdomein, gaan we verder met het bouwen van WordPress en jouw Custom Thema. In deze fase krijg je ook toegang tot het CMS, zodat je de inhoud (menu’s, pagina’s, teksten en afbeeldingen) kunt gaan plaatsen.
  6. Website Live: Als de website volledig gebouwd en gevuld is, zetten we deze online op een afgesproken tijdstip en hosting-omgeving naar keuze.

Met onze expertise in zowel front-end als back-end ontwikkeling, garanderen we dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook soepel functioneert. Elk detail van jouw aangeleverde Website Designs worden nauwkeurig omgezet in code, wat zorgt voor een pixel-perfect en responsive resultaat.

Onderhoud, Beveiliging en Uitbreiding

Website Design naar WordPress - Onderhoud en Beveiliging

Naast het pixel-perfect nabouwen van je Website Design naar WordPress, zorgen we desgewenst ook voor het periodieke onderhoud én de beveiliging van WordPress en de plugins. Zo hoeft jij je geen zorgen te maken over technische zaken en kun je je focussen op je bedrijf. Ook wanneer er nadien aanpassingen of uitbreidingen komen, kunnen we die naadloos verwerken in het bestaande WordPress thema. Jouw maatwerk WordPress website is dus toekomstbestendig.

Tips voor WordPress Beveiliging

Website Design naar WordPress uitbesteden? Jouw unieke Responsive WordPress Thema

In de digitale wereld van vandaag is een unieke, opvallende online aanwezigheid belangrijker dan ooit. Met onze maatwerk WordPress thema’s zorgen we ervoor dat jouw website zich onderscheidt van de rest, ongeacht het apparaat waarop deze wordt bekeken.

Website Design naar WordPress - Succesvolle Website

Ben je klaar om jouw unieke website design om te zetten naar een functionele, responsive en succesvolle website? Neem dan contact met ons op. Als specialist in Website Design naar WordPress zorgen wij voor een resultaat dat aan al jouw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact op en zet de stap naar een succesvolle online aanwezigheid!

Contact

“Alles helemaal super..”

H&C Blumen

“no nonsense aanpak ! resultaatgericht…”

Culi EYE Media

“2nd Chapter heeft twee websites voor ons, een nonprofit, gebouwd. We zijn zéér tevreden over het hele proces, van het sparren over ideeën, het bouwen, het uiteindelijke product en de samenwerking na oplevering. Ze denken mee, hebben kennis van zaken, zijn altijd bereikbaar en reageren snel wanneer nodig. Domme vragen ...”   Lees verder

Vereniging HCHWA-D

“Maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van 2nd chapter voor onze bedrijven. We zijn heel tevreden. De rapportage is duidelijk en je kunt de resultaten goed inzien. Zijn, indien je vragen hebt, goed te bereiken en staan voor je klaar. Kortom: ze leveren een prima job!”

Habana

©2024 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden