Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Tijdelijke actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

De prestaties en toegankelijkheid van een website zijn van vitaal belang voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) én het omzetten van websitebezoekers naar klanten.

Wil jij weten hoe jouw website presteert en waar je moet verbeteren? Maak dan gebruik van onze gratis ‘Website Audit’ met Google PageSpeed Insights.

Vertel mij meer

Waarom Google PageSpeed Insights?

Google PageSpeed Insights analyseert verschillende aspecten van een website en doet krachtige aanbevelingen om prestatieproblemen te verhelpen. Door aanbevelingen toe te passen kun je de snelheid, toegankelijkheid en SEO-ranking van jouw website verbeteren. Wat resulteert in een hoger conversieratio en sterkere concurrentiepositie.

Meer Voordelen →

Website Audit aanvragen

Benieuwd naar de prestaties van jouw website en waar je moet verbeteren? In slechts 2 stappen vraag je een GRATIS Website Audit met Google PageSpeed Insights aan. Na je aanvraag ontvang je van ons concrete actiepunten en aanbevelingen.

Ga naar Stap 1
Stap 1

Check je website in Google PageSpeed Insights

Om er zeker van te zijn dat onze Website Audit interessant is voor jouw website, is het slim om de Google PageSpeed Insights scan eerst zelf uit te voeren. Vul de website-url van jouw homepage hieronder in, dan sturen we je direct door naar PageSpeed Insights.

Start de scan

Wat vertelt de scan mij?

Wanneer je de scan hebt voltooid, zie je dat de resultaten zijn onderverdeeld in vier onderdelen. Elk onderdeel krijgt een score en toont problemen en aanbevelingen. Kort samengevat behandelt Google PageSpeed Insights:

Vallen de cijfers tegen?

Vallen de cijfers tegen en kleuren één of meer onderdelen oranje of rood? Gefeliciteerd! Je komt in aanmerking voor onze GRATIS Website Audit met Google PageSpeed Insights. 😉

Door naar Stap 2
Stap 2

Meld je aan voor de gratis Website Audit

En ontvang
Analyse in begrijpelijke taalBelangrijkste knelpuntenConcrete actiepuntenWaardevolle aanbevelingenMeer bezoekers & klanten

Direct Aanmelden

Scoor meer websitebezoekers en klanten met behulp van Google PageSpeed Insights en onze inzichten! Meld je hier GRATIS aan voor onze Website Audit.

Actiepagina

Disclaimer: De ingezonden gegevens worden enkel gebruikt om de Audit uit te kunnen voeren en contact op te nemen. Het implementeren van de actiepunten en aanbevelingen is géén onderdeel van de Audit. Raadpleeg daarvoor je eigen Web- of SEO-specialist. Wil je toch graag dat wij voor je aan de slag gaan, dan is dat uiteraard mogelijk.

Daarom Google PageSpeed Insights!

Google PageSpeed Insights is één van de meest betrouwbare en nauwkeurige tools voor het analyseren van de prestaties van je website. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Google PageSpeed Insights zou moeten kiezen boven andere website audit tools:

  1. Het komt van Google: Als de grootste en meest gebruikte zoekmachine ter wereld, heeft Google een diepgaand inzicht in wat werkt voor SEO en website prestaties. Tools en inzichten van Google worden dan ook vaak beschouwd als de ‘gouden standaard’ in de industrie.
  2. Gericht op Snelheid: In tegenstelling tot veel andere audit tools die een breed scala aan SEO-factoren analyseren, concentreert PageSpeed Insights zich op snelheid, een cruciale factor in zowel SEO als gebruikerservaring.
  3. Real-world Gebruikersgegevens: Google PageSpeed Insights gebruikt ‘field data’ oftewel real-world gebruikersgegevens om de snelheid van je website te analyseren. Dit betekent dat de inzichten en scores die het genereert, gebaseerd zijn op daadwerkelijke gebruikerservaringen en niet alleen op gesimuleerde tests.
  4. Bruikbare Inzichten en Aanbevelingen: PageSpeed Insights geeft niet alleen een score en diagnostische informatie, maar ook concrete suggesties voor verbeteringen. Deze praktische aanbevelingen maken het een zeer waardevol hulpmiddel bij het optimaliseren van je website.
  5. Toegankelijkheid en SEO Indicatoren: Hoewel de primaire focus van de tool ligt op snelheid en prestatie, biedt PageSpeed Insights ook nuttige indicatoren met betrekking tot toegankelijkheid en SEO, waardoor je een meer holistisch inzicht krijgt in de prestaties van je website.
  6. Gratis: Last but not least, Google PageSpeed Insights is volledig gratis te gebruiken. In tegenstelling tot veel andere tools die een abonnement of betaling vereisen, biedt PageSpeed Insights uitgebreide en nauwkeurige website analyses zonder enige kosten.

Over het algemeen biedt Google PageSpeed Insights een combinatie van diepte, nauwkeurigheid en gebruiksgemak die moeilijk te evenaren is. Het gebruik ervan kan een belangrijke stap zijn in het optimaliseren van je website voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Naar PageSpeed Insights

Liever een andere tool gebruiken?

Er zijn vele andere tools beschikbaar die je kunnen helpen bij het analyseren en optimaliseren van je website. Elk van deze tools heeft zijn eigen sterke punten en de keuze hangt vaak af van je specifieke behoeften, budget en voorkeuren. Hier zijn een paar van de meest populaire en gerespecteerde in de branche:

  1. Ahrefs – Deze tool staat bekend om zijn backlink analyse, maar het biedt ook een uitstekende site audit functie. Ahrefs crawlt je hele site en geeft je een grondige analyse van de SEO gezondheid, met aandacht voor verbeterpunten en tips voor optimalisatie.
  2. SEMRush – Deze veelzijdige SEO tool heeft een uitgebreide website audit functionaliteit die je helpt bij het identificeren en oplossen van technische SEO problemen op je site. SEMRush controleert je site op zaken als gebroken links, duplicate content, trage laadtijden en nog veel meer.
  3. Moz Pro – De site audit functie van Moz Pro identificeert kritieke problemen die je SEO-ranking kunnen beïnvloeden, van ontbrekende meta descriptions tot pagina’s met weinig inhoud. Moz Pro biedt ook prioritering van problemen op basis van hun potentiële impact en hoe moeilijk ze zijn op te lossen.

Het is belangrijk om op te merken dat, hoewel deze tools zeer nuttig kunnen zijn, ze bedoeld zijn om je te begeleiden en te informeren, niet om de expertise van een SEO-professional te vervangen. Ze zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt als onderdeel van een algehele SEO-strategie, begeleid door iemand met een diepgaand begrip van SEO.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze actie of ben je benieuwd naar onze Website Ontwikkeling en Online Marketing diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar 071 407 20 27.

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden