fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Website
Ontwikkeling

Van een eenvoudige one-pager tot een complexe website of webshop. Wij ontwerpen en bouwen websites op maat en garanderen een uniek product. Geen wens is te gek!

Responsive design en de nieuwste technieken zijn bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo weet jij zeker dat jouw website perfect werkt op elke computer en smartphone. En natuurlijk leveren we jouw website inclusief cms, zodat je ‘em zelf eenvoudig kunt beheren.

Web Design

Het verhaal van jouw nieuwe website begint met een doordacht website design die aansluit bij jouw huisstijl en doelgroep. Je wilt opvallen tussen de massa. Je potentiële klant overrompelen. Jouw trots.

Web Development

Jouw website design pixel-perfect op het web. Voor elke browser en elk device. Een website die functioneel is uitgedacht tot in de puntjes, verrijkt met slimme tools. En een beheersyteem waar jij blij van wordt.

Web Care

Jouw website altijd online. Altijd veilig. Altijd up-to-date. Je wilt samenwerken met een partij die weet wat er speelt. Die inhaakt op nieuwe technieken en tools. Die achter de schermen meekijkt en meedoet.

Conversie Optimalisatie

SEO op orde. SEA op orde. Toch kopen ze niet. Of ieder geval te weinig. Jij hebt een partij nodig die het websiteverkeer analyseert en, door technische of visuele verbeteringen, websitebezoekers om weet te zetten naar klanten. Kijken. Kopen. Klaar.

Q&A

De meestgestelde vragen op een rij. Handig!
Voor alle andere vragen neem je gewoon contact op.

Contact
 • Wat kost een website en rekenen jullie abonnementskosten?

  Wat een website kost ligt echt aan jouw wensen. We kunnen eenvoudige en complexe website bouwen. Als je precies wilt weten wat jouw nieuwe website gaat kosten, dan maken we graag een offerte.

  Voor het bouwen van jouw website rekenen we eenmalig een vast bedrag. Om jouw website up-to-date en veilig te houden rekenen we wel een klein bedrag per maand. Daarvoor kun je ook altijd rekenen op support én voeren we kleine beheerwerkzaamheden door.

 • Welk beheersysteem gebruiken jullie?

  Wij maken gebruik van WordPress. WordPress is een open source systeem en dus gratis te gebruiken. Binnen WordPress kunnen wij jouw website en het beheer ervan volledig op maat opzetten.

 • Hoeveel tijd kost het om onze website te bouwen?

  Dat ligt aan de complexiteit. En het kan zijn dat je nog druk bent met het schrijven van teksten of het regelen van een fotograaf. In de regel kun je uitgaan van 1 tot maximaal 3 maanden. Van het eerste ontwerp tot het online plaatsen van jouw website.

 • Bouwen jullie mobielvriendelijke websites?

  Zo’n 70 tot 80% van alle websitebezoekers bekijkt een website op een smartphone. Dus ja, we bouwen mobielvriendelijke websites. Sterker nog, we gebruiken een mobile-first framework waarbij we eerst een versie maken voor mobiele schermen, en pas daarna een versie die geoptimaliseerd is voor desktop schermen.

 • Hoe zorgen jullie ervoor dat onze website veilig is?

  We hebben verschillende manieren om de veiligheid van jouw website te waarborgen. Denk hierbij aan advies voor betrouwbare hosting, het gebruik van beveiligde protocollen zoals HTTPS en het structureel updaten van de software en plug-ins van jouw website.

 • Kunnen jullie onze website later nog upgraden of vernieuwen?

  Ja. We ontwerpen en bouwen jouw website op maat en worden niet beperkt tot een template of specifieke tools. We bespreken je nieuwe wensen dus graag met je!

 • Kunnen jullie onze website hoog in Google krijgen?

  Jazeker! We kunnen je helpen bij zoekmachine optimalisatie of -adverteren. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

“Ik heb nu een aantal projecten samen met Dennis gedaan. Allen tot ons beider genoegen, en nog belangrijker, tot die van de klant. Naast zijn vakinhoudelijke kennis (websites, webshops, webapplicaties, design) is het prettig samenwerken, niet alleen omdat hij zich houdt aan de gemaakte afspraken, maar ook omdat hij helder ...”   Lees verder

IAmIT

“Top website en webshop geleverd!”

Dirks Vishandel

“Dennis weet als geen ander hoe belangrijk goede content is voor een website. Daarom is het ook zo prettig samenwerken met hem! We voelen elkaar prima aan. De lijnen zijn kort en we houden elkaar lekker scherp! Uiteindelijk zijn we pas tevreden als de klant tevreden is! Dat er nog ...”   Lees verder

Howcom

“Door korte communicatielijnen, met ons mee denken en betrokkenheid, maken we al jaren gebruik van de diensten van 2ND CHAPTER.
De Rijn Schoonmaakdiensten b.v.”

Schoonmaakbedrijf de Rijn

Onze
extra's

Wordpress Specialist

Wordpress Partner

Een zeer krachtig CMS. Eenvoudig in gebruik. Zoekmachinevriendelijk. Veilig. Én helemaal gratis. Juist, we hebben het over WordPress. Wist je dat zeker 40% van de bedrijven (groot en klein) gebruikmaakt van dit platform? Dat is zeker een blijvertje.

Oké, ‘partner’ is misschien niet het juiste woord… Laten we ons dan Jouw Persoonlijke WordPress Specialist noemen. Kom maar op met je wensen.

Meer info

Mollie Partner

Mollie Partner

Zoek je een geavanceerde oplossing om online betalingen te accepteren? Dan zeggen wij Mollie! Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Ze rekenen géén abonnementskosten en je betaalt enkel bij een geslaagde transactie.

Als Mollie Partner zijn we gespecialiseerd in de implementatie en helpen je vandaag nog met het ontvangen van jouw eerste online betaling.

Meer info

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden