fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

2nd Chapter - Webbureau aan Zee - Expert in Websites & Online Marketing

  Website Ontwerp & Ontwikkeling WordPress Specialist Conversie Optimalisatie Zoekmachine Optimalisatie Google Partner Zoekmachine Adverteren Social Adverteren
Vanuit onze studio in Katwijk aan Zee, op steenworp afstand van het strand en de duinen, doen wij al meer dan 10 jaar waar wij echt goed in zijn. Online succes creëren.
Welkom bij 2nd Chapter!

Wij worden van een hoop dingen blij. Een goeie bak koffie ☕️ bijvoorbeeld. Of een dagje chillen op het Kattukse strand ☀️.

Maar we worden ook blij van een mooie website die tot in detail is uitgewerkt. Of een online marketingcampagne die nieuwe klanten vindt en omzet genereert.

En natuurlijk zijn we ook blij met een blije klant. ♥️

“2nd Chapter heeft ons keurig geholpen, snelle en goede communicatie, denken goed mee. Voor elk probleem een goede oplossing. Top geregeld, goed bedrijf.”

Hoveniersbedrijf J.M. Bremmer

“Door korte communicatielijnen, met ons mee denken en betrokkenheid, maken we al jaren gebruik van de diensten van 2ND CHAPTER.
De Rijn Schoonmaakdiensten b.v.”

Schoonmaakbedrijf de Rijn

“2ndChapter heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van de nieuwe website www.straval.nl. Dennis heeft veel ervaring en weet je goed mee te nemen hoe een goede website eruit moet zien. Binnen 1 maand was het concept al klaar en na wat aanpassingen is de website na 2 maanden ...”   Lees verder

Straval

“Het proces van het maken van de website vond ik erg professioneel. Goede uitleg, goede presentatie, duidelijk aanvraag van input en de samenwerking was hierdoor uitstekend. Verder ben ik zeer te spreken over het design en de uitleg over het gebruik van de website.”

Stichting De Ark
 

We hebben inmiddels honderden bedrijven geholpen aan een nieuwe website en het vinden van nieuwe klanten. ✌️ Van dichtbij en ver weg.

Vervelen doet het niet. Noem het gerust onze passie.

Onze klanten

Onze
passie

Website Ontwikkeling

Wij ontwerpen & bouwen websites op maat. Gegarandeerd uniek. Van een eenvoudige one-pager tot een complexe website of webshop. Geen wens is te gek!

Vertel mij meer
Online Marketing

Met doelgerichte online marketing campagnes en zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat potentiële klanten jouw website vinden én voor meer omzet zorgen.

Vertel mij meer

Partners

Alleen is maar alleen. Samen sta je sterker. We werken daarom graag samen met partners. Hier zie je wie dat zijn en… wat jij eraan hebt.

Google Partner

Google Partner

Minimale omzet- en prestatiegroei, het behouden van klanten en het behalen van diverse Google certificeringen. Zomaar wat vereisten om het felbegeerde Google partnerschap in handen te krijgen én te houden. Wij zijn er trots op en jij bent verzekerd van een partij die weet wat hij doet in Google Ads en Analytics.

Meer info
Leadinfo Partner

Leadinfo Certified Partner

Zakelijke websitebezoekers identificeren op jouw website? Het kan! En het is ook verrekte handig. Door gegevens van (niet) converterende klanten te verzamelen kunnen wij jouw advertentiecampagnes verbeteren en kun jij potentiële klanten benaderen via mail, telefoon of LinkedIn profiel.

Als Leadinfo Partner kunnen we je precies vertellen waarom jij deze tool moét hebben. En natuurlijk helpen we bij de implementatie.

Meer info
Mollie Partner

Mollie Partner

Zoek je een geavanceerde oplossing om online betalingen te accepteren? Dan zeggen wij Mollie! Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Ze rekenen géén abonnementskosten en je betaalt enkel bij een geslaagde transactie.

Als Mollie Partner zijn we gespecialiseerd in de implementatie en helpen je vandaag nog met het ontvangen van jouw eerste online betaling.

Meer info
Wordpress Specialist

Wordpress Partner

Een zeer krachtig CMS. Eenvoudig in gebruik. Zoekmachinevriendelijk. Veilig. Én helemaal gratis. Juist, we hebben het over WordPress. Wist je dat zeker 40% van de bedrijven (groot en klein) gebruikmaakt van dit platform? Dat is zeker een blijvertje.

Oké, ‘partner’ is misschien niet het juiste woord… Laten we ons dan Jouw Persoonlijke WordPress Specialist noemen. Kom maar op met je wensen.

Meer info

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden