Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Webbureau voor design, development & online marketing

Vanuit ons kantoor in Katwijk aan Zee, op steenworp afstand van het centrum, doen wij al meer dan 10 jaar waar wij echt goed in zijn. Online succes creëren. Welkom bij 2nd Chapter!

Wij worden van een hoop dingen blij. Een goeie bak koffie bijvoorbeeld. Of een dagje op het Kattukse strand. Maar we worden ook blij van een mooie website die tot in detail is uitgewerkt. Of een online marketingcampagne die nieuwe klanten vindt en omzet genereert. En natuurlijk zijn we ook blij met een blije klant.

“2nd Chapter is een prachtige aanvulling voor ons bedrijf gebleken.”

Licht & Accessoires

“2ndChapter heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van de nieuwe website www.straval.nl. Dennis heeft veel ervaring en weet je goed mee te nemen hoe een goede website eruit moet zien. Binnen 1 maand was het concept al klaar en na wat aanpassingen is de website na 2 maanden ...”   Lees verder

Straval

“Positief leuke meedenkende gasten!”

Marina Rijnsburg

“Goeie club, werken snel en beloven wat ze zeggen!”

Kijkduin Strandhuisjes
 

We hebben inmiddels honderden bedrijven geholpen aan een nieuwe website en het vinden van nieuwe klanten. Van dichtbij en ver weg. Vervelen doet het niet. Noem het gerust onze passie.

Onze klanten

Onze
passie

Website ontwerp & ontwikkeling

Je hebt al een website maar je loopt er niet mee te koop. Gedateerd, onpraktisch, onopvallend... Wat het ook is, dit keer moet het echt anders! Geen dertien in een dozijn maar een website waar je echt trots op kunt zijn.

Wij ontwerpen en bouwen jouw website op maat. Gegarandeerd uniek. Ga voor een eenvoudige one-pager of complexe website. Geen wens is te gek! Inclusief cms om jouw website eenvoudig zelf te beheren.

Vertel mij meer

Online Marketing & conversie optimalisatie

Je hebt een website en je hebt een product of dienst. Maar je verkoopt nul. Ook website bezoekers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Kortom; de statistieken geven je niets dan hoofdpijn.

Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw website weten te vinden en, niet geheel onbelangrijk, voor meer omzet zorgen. Dat doen we met doelgerichte advertenties en het verbeteren van jouw website.

Vertel mij meer

Partners

Alleen is maar alleen. Samen sta je sterker.
We werken daarom graag samen met partners. Hieronder zie je wie dat zijn en… wat jij eraan hebt.

 
Google Partner

Google Partner

Minimale omzet- en prestatiegroei, het behouden van klanten en het behalen van diverse Google certificeringen. Zomaar wat vereisten om het felbegeerde Google partnerschap in handen te krijgen én te houden. Wij zijn er trots op en jij bent verzekerd van een partij die weet wat hij doet in Google Ads en Analytics.

Meer info

Leadinfo Partner

Leadinfo Certified Partner

Zakelijke websitebezoekers identificeren op jouw website? Het kan! En het is ook verrekte handig. Door gegevens van (niet) converterende klanten te verzamelen kunnen wij jouw advertentiecampagnes verbeteren en kun jij potentiële klanten benaderen via mail, telefoon of LinkedIn profiel. Als Leadinfo Partner kunnen we je precies vertellen waarom jij deze tool moét hebben. En natuurlijk helpen we bij de implementatie.

Meer info

Mollie Partner

Mollie Partner

Zoek je een geavanceerde oplossing om online betalingen te accepteren? Dan zeggen wij Mollie! Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Ze rekenen géén abonnementskosten en je betaald enkel bij een geslaagde transactie. Als Mollie Parter zijn we gespecialiseerd in de implementatie en helpen je vandaag nog met het ontvangen van jouw eerste online betaling.

Meer info

Wordpress Specialist

Wordpress Partner

Een zeer krachtig CMS. Eenvoudig in gebruik. Zoekmachinevriendelijk. Veilig. Én helemaal gratis. Juist, we hebben het over WordPress. Wist je dat zeker 40% van de bedrijven (groot en klein) gebruikmaakt van dit platform? Dat is zeker een blijvertje. Oké, ‘partner’ is misschien niet het juiste woord… Laten we ons dan Jouw Persoonlijke WordPress Specialist noemen. Kom maar op met je wensen.

Meer info

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden