Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

9.3 37 reviews
Review Star Review Star Review Star Review Star Review Star

Reviews

Men zegt dat kinderen en klanten altijd de waarheid spreken. Daarom laten we ze (de klant dan) graag aan het woord. En wil je na het lezen van al dat moois zelf ook een review plaatsen, gebruik dan onderstaande link. Wel positief doen hè…

Review plaatsen

“Door korte communicatielijnen, met ons mee denken en betrokkenheid, maken we al jaren gebruik van de diensten van 2ND CHAPTER.
De Rijn Schoonmaakdiensten b.v.”

Schoonmaakbedrijf de Rijn

“Het team van 2nd Chapter heeft kundige mensen in huis die onze websites bouwen en onderhouden. We zijn erg tevreden met het custom CMS en de realisatie van onze designs aan front-end kant. Uiteraard doen we dit samen en komt 2nd Chapter met nuttige input vanuit hun expertise omtrent website elementen en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het prettig werken met 2nd Chapter. Goede communicatie, meedenken in oplossingen, zo efficiënt mogelijk willen zijn, altijd bereikbaar en het leveren van maatwerk zijn enkele kenmerken van deze partij.”

North Actionsports Group

“Een jaar geleden werd ik praktijkhouder van kleinschalige huisartspraktijk in Alphen aan den Rijn. Een website was er niet. Ik zocht naar een manier om onze praktijk modern te maken en online sterk te profileren. Daarbij wilde ik vasthouden aan het persoonlijke, kleinschalige en authentieke karakter die onze praktijkvoering voorstaat. Wat een fijne beleving was de samenwerking met 2nd Chapter hierin. Men voelde exact aan wat ik voor ogen had! Het werd een traject met korte communicatielijnen, verfrissende creatieve voorstellen en de nieuwste technieken om qua vormgeving, functionaliteit en privacy onze praktijkwebsite ‘state of art’ te maken. De perfectionist in mij krijgt er geen speld meer tussen. Klasse mannen, veel dank!”

Bospark Huisartsen

“Dennis weet als geen ander hoe belangrijk goede content is voor een website. Daarom is het ook zo prettig samenwerken met hem! We voelen elkaar prima aan. De lijnen zijn kort en we houden elkaar lekker scherp! Uiteindelijk zijn we pas tevreden als de klant tevreden is! Dat er nog heel veel mooie gezamenlijke projecten mogen volgen…”

Howcom

“Prima samenwerking en een heel mooie website. Goede ondersteuning en snelle antwoorden op vragen!”

Vredeskerk Katwijk

“Probleem met onze website besproken met 2nd Chapter,er kwam een advies en aan de hand daarvan werd er een plan gemaakt, afspraken werden nagekomen en 6 weken na de eerste afspraak staat onze site op de eerste pagina bij Google.”

Hollandse Visshop

“2nd Chapter helpt ons met het opstarten van ons bedrijf! Duidelijk, snel en korte lijntjes. Dennis is een fijne gozer om mee te werken !”

Statietas

“Vanuit chaos en een slechte WordPress website heeft Dennis en zijn mensen een werkelijk prachtige website opgeleverd. Modern, overzichtelijk en veelzijdig in gebruik.”

Kunstvereeniging Katwijk

“Jullie zijn een jong bedrijf met kennis en kunde op website gebied. Dat was de vraag van mij aan jullie. Of jullie ook nog deskundigheid hebben op een ander vlak weet ik niet. Maar de website dat ging top!! Communicatie, ondersteuning altijd bereikbaar. Visie op het product voor de uiteindelijke gebruiker was helder. Uit de samenwerking is een prachtig product ontstaan. Dik tevreden!!!”

Louis van Teeffelen

“Wij hebben laatst een website laten maken voor Camper Verhuur Katwijk ZH. Hij is heel mooi geworden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen bij anderen. Goede service en goede kwaliteit.”

Camper Verhuur Katwijk

“Goeie club, werken snel en beloven wat ze zeggen!”

Kijkduin Strandhuisjes

“Als het over Web-ontwikkeling en design gaat kom ik ‘veel geschreeuw tegen en lang niet altijd de spreekwoordelijke opbrengst van de wol…’ Binnen het team van 2nd Chapter is dat volledig andersom !! Geen bla-bla maar top notch service tot achter de komma! Dennis bouwde voor ‘EyeFfects’, www.bierstyling.nl een ‘niche-website’ met resultaat. On the move voor een vervolg…”

Bierstyling

“Alles helemaal super..”

H&C Blumen

“Snelle communicatie is in onze sector “key”. Dit is ook 1 van de vele sterke punten. Het meedenken en behulpzaam zijn tijdens de projecten bevordert de samenwerking enorm. Ze kunnen veel uit handen nemen en wanneer dat niet nodig is, denken ze altijd mee tijdens het opzetten van een project/campagne. Het bespreken en opzetten van een forecast als wij een financiële injectie willen geven werkt erg lekker. Op basis van data een keuze maken is toch echt wel van deze tijd en zij sluiten gelukkig goed aan op deze manier van werken!”

Jacky Luxury

“Prima advies, werk en resultaat. Altijd bereid direct mee te denken en uit te voeren.”

Archiscienza

“2nd Chapter is een prachtige aanvulling voor ons bedrijf gebleken.”

Licht & Accessoires

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

“no nonsense aanpak ! resultaatgericht…”

Culi EYE Media

“Goede service, mooi eindprodukt en perfecte aftersales”

Restaurant De Beslagkom

“2ndChapter heeft mij ontzettend goed geholpen met het maken van de nieuwe website www.straval.nl. Dennis heeft veel ervaring en weet je goed mee te nemen hoe een goede website eruit moet zien. Binnen 1 maand was het concept al klaar en na wat aanpassingen is de website na 2 maanden live gegaan. Top bedrijf !”

Straval

“Erg positieve ervaring bij het bouwen van mijn website. Creatief, origineel en reageert erg snel. Aanrader!”

Wijnands Milieu Consultancy

“2nd Chapter heeft twee websites voor ons, een nonprofit, gebouwd. We zijn zéér tevreden over het hele proces, van het sparren over ideeën, het bouwen, het uiteindelijke product en de samenwerking na oplevering. Ze denken mee, hebben kennis van zaken, zijn altijd bereikbaar en reageren snel wanneer nodig. Domme vragen bestaan niet daar en geloof me, die neigen we vast nog wel eens te stellen ;). We raden deze jongens dus absoluut aan.”

Vereniging HCHWA-D

“Deskundige medewerkers”

Van Rooijen Verhuizingen

“Top website en webshop geleverd!”

Dirks Vishandel

“De mensen bij 2nd Chapter denken erg goed met je mee en voorzien je van prima advies. Ze zijn deskundig en werken erg secuur. Ik beveel ze dan ook van harte aan!”

Hostingvisions

“Zeer analytische benadering die waardevolle inzichten in de markt geeft en een business kan laten groeien.”

Factor 52

“Positief leuke meedenkende gasten!”

Marina Rijnsburg

“Ik heb nu een aantal projecten samen met Dennis gedaan. Allen tot ons beider genoegen, en nog belangrijker, tot die van de klant. Naast zijn vakinhoudelijke kennis (websites, webshops, webapplicaties, design) is het prettig samenwerken, niet alleen omdat hij zich houdt aan de gemaakte afspraken, maar ook omdat hij helder en open communiceert.”

IAmIT

“Dennis did a great job in health care website design! Very professional, fast and constructive responder, cost-efficient, and gifted with a friendly touch! Try yourself..”

Middelkoop Neuropsychologie

“Als ontwerpers willen we maar één ding. En dat is dat onze web designs fraai online komen te staan. Met 2nd Chapter is dat een zekerheidje. Zij weten de door ons ontworpen corporate identity uitingen perfect te vertalen naar een goed werkende digitale oplossing… Wij van ontwerpbureau Sandifort id uit Katwijk werken graag samen met deze Katwijkse website bouwers. Altijd een win-win situatie wat ons betreft.”

Sandifort ID

“Zeer tevreden. Bij vragen/wijzigingen vrijwel meteen reactie. Goede afhandeling.”

Huisartsenpraktijk Hueting & Essers

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

“Dennis is met afstand de beste website bouwer van Katwijk en omstreken. Kwaliteit en creativiteit staan bovenaan!”

Administratiekantoor Peter Guyt

“Het proces van het maken van de website vond ik erg professioneel. Goede uitleg, goede presentatie, duidelijk aanvraag van input en de samenwerking was hierdoor uitstekend. Verder ben ik zeer te spreken over het design en de uitleg over het gebruik van de website.”

Stichting De Ark

“2nd Chapter heeft ons keurig geholpen, snelle en goede communicatie, denken goed mee. Voor elk probleem een goede oplossing. Top geregeld, goed bedrijf.”

Hoveniersbedrijf J.M. Bremmer

“Maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van 2nd chapter voor onze bedrijven. We zijn heel tevreden. De rapportage is duidelijk en je kunt de resultaten goed inzien. Zijn, indien je vragen hebt, goed te bereiken en staan voor je klaar. Kortom: ze leveren een prima job!”

Habana

“Als bestuur van ‘Stichting Give a Child a Family Nederland’ hebben wij onze website vernieuwd. Het team van 2nd Chapter dacht met ons mee en had bovendien veel ‘geduld’ met ons. De website is inmiddels al een tijdje in de lucht en we zijn super trots op het resultaat. En ook nu, als we vragen hebben, kunnen we altijd bij 2nd Chapter terecht. Ze blijven met ons meedenken.”

Stichting Give a Child a Family Nederland

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden