Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Non-Profit?
Laat je sponsoren

Katwijk. Onze roots. Onze trots. Enkel mooie mensen en mooie initiatieven. Altijd reuring. En daar doen we graag aan mee! Dus… vertegenwoordig jij een non-profit en kun je hulp gebruiken m.b.t. de website, online/offline marketing of social media? Laat je sponsoren!

Sponsoring aanvragen
Sponsoring

Organisaties die je zijn voorgegaan

Katwijks Museum

Begin 1900 was Katwijk een van de grootste kunstenaarsdorpen van Europa. Nationale en internationale kunstschilders vestigden zich in het vissersdorp vanwege de dynamische visserijtaferelen op het strand en het mooie licht. Het museum toont een bijzondere collectie schilderijen van bekende schilders zoals Bernardus Johannes Blommers, Willy Sluiter, Jan van Goyen, Hans von Bartels, Morgenstjern Munthe, German Grobe en Jan Toorop.

Het charmante museum staat midden in het dorp en ligt op loopafstand van zee (200 meter). Het is gehuisvest in een voormalige rederswoning uit het begin van de twintigste eeuw. Het pand is in de loop der jaren uitgebreid met een moderne vleugel. Naast prachtige schilderijen en wisselende tentoonstellingen, kunt u ook de uitgebreide collectie erfgoed van de visserij bekijken.

Bezoek website

Vereniging HCHWA-D

De Vereniging HCHWA-D staat klaar voor iedereen die met HCHWA-D, ook wel de ‘Katwijkse ziekte’ genoemd, te maken heeft. Patiënt, gendrager, mogelijk gendrager, mantelzorger, familielid of andere betrokkene? U staat er niet alleen voor.

De Vereniging HCHWA-D wordt geheel door vrijwilligers bestuurd. Met ons bestuur richting we ons voornamelijk op twee belangrijke zaken: we stimuleren onderzoek naar de uiteindelijke genezing van de erfelijke aandoening en ondersteunen een ieder die met de ziekte te maken heeft.

Bezoek website

Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation dat uitzendt via DAB+, internet en interactieve tv. Elke dag hoor je bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en christelijke muziek.

We willen christenen dienen met het evangelie van Jezus Christus, zodat je houvast vindt in je geloof en je je uitgedaagd weet om je in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd willen we je prikkelen om (kritisch) na te denken over actuele thema’s. Ook het vergroten van eenheid onder christenen in Nederland hoort bij de missie van Groot Nieuws Radio.

Bezoek website

Stichting Limes Legacy Katwijk

Stichting Limes Legacy Katwijk (SLLK) is opgericht op 19 januari 2024 en is voortgekomen uit de werkgroep Romeinen. Deze werkgroep, bestaande uit een aantal enthousiaste vrijwilligers, begon in 2018 hun interesse te tonen voor de grenzen van het Romeinse Rijk. De werkgroep Romeinen ontstond op haar beurt uit het Erfgoedplatform Katwijk, dat wordt ondersteund door de Gemeente Katwijk.

De stichting voelt zich nauw verbonden met de geschiedenis van de Romeinse Limes, die in juli 2021 door UNESCO is aangewezen als een van de 13 Werelderfgoederen in Nederland.

Bezoek website

Hengelsport HSV Brittenburgh

HSV Brittenburgh zet zich in om, in nauwe samenwerking met en ten behoeve van haar leden, een breed scala aan hengelsportactiviteiten op competitief niveau te organiseren. Wij streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te zijn waar iedereen, met een passie voor zowel het zoete als het zoute water, zich thuis voelt. Of je nu in competitieverband wilt vissen of gewoon voor je plezier, onze vereniging biedt een toegankelijke en uitnodigende omgeving.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap, waar respect voor de natuur en passie voor de hengelsport hand in hand gaan.

Bezoek website
Meedoen

Ook sponsoring
aanvragen?

Vertegenwoordig jij een Non-Profit of Liefdadigheidsorganisatie uit de Gemeente Katwijk? Dan kom je in aanmerking voor ons sponsorprogramma! Meedoen is simpel: Laat je gegevens achter, omschrijf kort de aanvraag en we nemen contact met je op.

Actiepagina

“Maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van 2nd chapter voor onze bedrijven. We zijn heel tevreden. De rapportage is duidelijk en je kunt de resultaten goed inzien. Zijn, indien je vragen hebt, goed te bereiken en staan voor je klaar. Kortom: ze leveren een prima job!”

Habana

“Positief leuke meedenkende gasten!”

Marina Rijnsburg

“Het proces van het maken van de website vond ik erg professioneel. Goede uitleg, goede presentatie, duidelijk aanvraag van input en de samenwerking was hierdoor uitstekend. Verder ben ik zeer te spreken over het design en de uitleg over het gebruik van de website.”

Stichting De Ark

“Goede service, mooi eindprodukt en perfecte aftersales”

Restaurant De Beslagkom

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden