Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Haal het Maximale uit Google Ads met een Google Partner

In de digitale competitieve wereld is het hebben van aangetoonde expertise van cruciaal belang. Daarom zijn we bij 2nd Chapter enorm trots op onze status als officiële Google Partner. Maar wat betekent dat eigenlijk, en belangrijker nog… wat heb jij er aan?

Naar Online Marketing

Wat betekent het om Google Partner te zijn?

Google Partner

Het Partner-programma is een manier voor Google om bureaus en professionals te erkennen die voldoen aan hun hoge normen van expertise en kwaliteit.

“De Google Partner-badge wordt uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads.”

Om een Partner te worden (en te blijven), moet een bedrijf jaarlijks geavanceerde Google Ads-certificeringen behalen, prestaties tonen op hoog niveau door groei voor hun klanten te genereren, en de minimale Google bestedingsdrempel – dat zijn advertentie-uitgaven voor klanten – overtreffen.

We zijn expert in Google Ads

“Een Google Partner-badge laat zien dat een Partner is geslaagd voor Google Ads-productcertificering examens en over de meest recente productkennis beschikt.”

Als Google Partner hebben we aangetoond dat we de vaardigheden, kennis en ervaring hebben om effectieve Google Ads-campagnes voor onze klanten te creëren en te beheren. Of je nu geïnteresseerd bent in zoekmachineadvertenties, display-advertenties of video-advertenties, ons team kan een campagne opzetten die gericht is op jouw unieke doelstellingen.

We zijn Betrouwbaar en Transparant

Bij 2nd Chapter geloven we in eerlijkheid en transparantie. Als Google Partner voldoen we aan de hoge normen van Google voor transparantie en professionaliteit, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat we altijd met jouw belangen voor ogen werken.

We lopen voorop met de nieuwste trends

Als Google Partner hebben we ook toegang tot de nieuwste inzichten, trainingen en productupdates van Google. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technologieën in digitale marketing, zodat we jouw bedrijf kunnen helpen voorop te blijven lopen.

Onze Google Partner expertises

Als Google Partner zijn we gespecialiseerd in de volgende Google Ads-productgebieden:

  1. Zoekadvertenties: Dit zijn de advertenties die verschijnen boven de organische zoekresultaten in Google. Een Google Partner gespecialiseerd in zoekadvertenties heeft bewezen vaardigheden om klanten te helpen hun zichtbaarheid te vergroten via betaalde zoekadvertenties.
  2. Display-advertenties: Dit zijn visuele advertenties die verschijnen op websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk. Een Partner met een specialisatie in display-advertenties heeft aangetoond dat ze effectieve advertenties kunnen maken en optimaliseren die het bereik en de merkbekendheid van een klant vergroten.
  3. Mobiele advertenties: Deze zijn specifiek ontworpen voor optimale weergave en functionaliteit op mobiele apparaten. Een Partner gespecialiseerd in mobiele advertenties heeft bewezen vaardigheden in het helpen van klanten om effectief mobiele gebruikers te bereiken en te converteren.
  4. Videoadvertenties: Deze advertenties verschijnen voor, tijdens of na video’s op YouTube en andere Google-websites. Een Google Partner gespecialiseerd in video-advertenties heeft aangetoond dat ze succesvolle video-advertentiecampagnes kunnen ontwerpen en uitvoeren.
  5. Shopping-advertenties: Deze advertenties verschijnen in Google Shopping en naast zoekresultaten, en bevatten productafbeeldingen en prijsinformatie. Een Google Partner gespecialiseerd in Shopping-advertenties heeft bewezen vaardigheden in het creëren en optimaliseren van Shopping-campagnes.

Google Partner - Google Ads

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Google Analytics, Google Tag Manager en aanverwante programma’s als LeadInfo en Hotjar voor het implementeren en analyseren van de Google campagnes en het monitoren van bezoekersgedrag op de website.

Bereik je online doelen met een erkende Google Partner!

Dus, klaar om de volgende stap in je online avontuur te zetten? Profiteer van onze uitgebreide expertise als erkende Google Partner én 10 jaar aan ervaring in het opzetten en onderhouden van effectieve Google Ads campagnes.

We staan klaar om je te helpen je online doelen te bereiken met op maat gemaakte, resultaatgerichte strategieën. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je bedrijf kunnen helpen groeien!

Contact

“2nd Chapter heeft twee websites voor ons, een nonprofit, gebouwd. We zijn zéér tevreden over het hele proces, van het sparren over ideeën, het bouwen, het uiteindelijke product en de samenwerking na oplevering. Ze denken mee, hebben kennis van zaken, zijn altijd bereikbaar en reageren snel wanneer nodig. Domme vragen ...”   Lees verder

Vereniging HCHWA-D

“Snelle communicatie is in onze sector “key”. Dit is ook 1 van de vele sterke punten. Het meedenken en behulpzaam zijn tijdens de projecten bevordert de samenwerking enorm. Ze kunnen veel uit handen nemen en wanneer dat niet nodig is, denken ze altijd mee tijdens het opzetten van een project/campagne. ...”   Lees verder

Jacky Luxury

“Probleem met onze website besproken met 2nd Chapter,er kwam een advies en aan de hand daarvan werd er een plan gemaakt, afspraken werden nagekomen en 6 weken na de eerste afspraak staat onze site op de eerste pagina bij Google.”

Hollandse Visshop

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden