fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Online
Marketing

Als fervent ‘Googlaar’ en Google Partner weten we als geen ander de weg in Google Search, Ads, Analytics, Tag Manager en Merchant Center. Ook voor een social media campagne steken we de handen graag uit de mouwen.

Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jouw website weten te vinden en, niet geheel onbelangrijk, voor meer omzet zorgen.

Zoekmachine Optimalisatie

Je wilt daar zijn waar jouw potentiële klanten zijn. Op het web. Op Google om precies te zijn. Een nummer 1 positie op zoekwoorden die perfect aansluiten bij jouw product of dienst? Het kan! Hulde aan Koning Content. Van een gratis klik naar een klant.

Zoekmachine Adverteren

Adverteren kost centen. Dat weten we allemaal. Dan wil je wel dat elke euro minimaal twee euro in het laatje brengt. Een partij die vooraf de haalbaarheid in kaart brengt en weet waar en ‘waarop’ jij moet adverteren, is dan wel zo fijn. Search, Shopping, Display of Video? We’ve got your back.

Social Media Marketing

Het mooie van internet? Vanuit je luie stoel de massa bereiken! Want jij hebt een mooi product en iedereen moet dat weten. Jouw doelgroep bereik je met pakkende beeldadvertentie op Facebook, Instagram of LinkedIn. Branding of Remarketing voor een prikkie.

Conversie Optimalisatie

SEO op orde. SEA op orde. Toch kopen ze niet. Of ieder geval te weinig. Jij hebt een partij nodig die het websiteverkeer analyseert en, door technische of visuele verbeteringen, websitebezoekers om weet te zetten naar klanten. Kijken. Kopen. Klaar.

Q&A

De meestgestelde vragen op een rij. Handig!
Voor alle andere vragen neem je gewoon contact op.

Contact

“Zeer analytische benadering die waardevolle inzichten in de markt geeft en een business kan laten groeien.”

Factor 52

“Probleem met onze website besproken met 2nd Chapter,er kwam een advies en aan de hand daarvan werd er een plan gemaakt, afspraken werden nagekomen en 6 weken na de eerste afspraak staat onze site op de eerste pagina bij Google.”

Hollandse Visshop

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

“2nd Chapter is een prachtige aanvulling voor ons bedrijf gebleken.”

Licht & Accessoires

Onze
extra's

Google Partner

Google Partner

Minimale omzet- en prestatiegroei, het behouden van klanten en het behalen van diverse Google certificeringen. Zomaar wat vereisten om het felbegeerde Google partnerschap in handen te krijgen én te houden.

Wij zijn er trots op en jij bent verzekerd van een partij die weet wat hij doet in Google Ads en Analytics.

Meer info

Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Zakelijke websitebezoekers identificeren op jouw website? Het kan! En het is ook verrekte handig. Door gegevens van (niet) converterende klanten te verzamelen kunnen wij jouw advertentiecampagnes verbeteren en kun jij potentiële klanten benaderen via mail, telefoon of LinkedIn profiel.

Als Leadinfo Partner kunnen we je precies vertellen waarom jij deze tool moét hebben. En natuurlijk helpen we bij de implementatie.

Meer info

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden