Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Online
Marketing

Als fervent ‘Googlaar’ en Google Partner weten we als geen ander de weg in Google Search, Ads, Analytics, Tag Manager en Merchant Center. Ook voor een social media campagne steken we de handen graag uit de mouwen.

Met doelgerichte online advertenties en zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat potentiële klanten jouw website vinden én voor meer omzet zorgen.

Zoekmachine Optimalisatie

Je wilt daar zijn waar jouw potentiële klanten zijn. Op het web. Op Google om precies te zijn. Een nummer 1 positie op zoekwoorden die perfect aansluiten bij jouw product of dienst? Het kan! Hulde aan Koning Content. Van een gratis klik naar een klant.

Zoekmachine Adverteren

Adverteren kost centen. Dat weten we allemaal. Dan wil je wel dat elke euro minimaal twee euro in het laatje brengt. Een partij die vooraf de haalbaarheid in kaart brengt en weet waar en ‘waarop’ jij moet adverteren, is dan wel zo fijn. Search, Shopping, Display of Video? We’ve got your back.

Social Media Marketing

Het mooie van internet? Vanuit je luie stoel de massa bereiken! Want jij hebt een mooi product en iedereen moet dat weten. Jouw doelgroep bereik je met pakkende beeldadvertentie op Facebook, Instagram of LinkedIn. Branding of Remarketing voor een prikkie.

Conversie Optimalisatie

SEO op orde. SEA op orde. Toch kopen ze niet. Of ieder geval te weinig. Jij hebt een partij nodig die het websiteverkeer analyseert en, door technische of visuele verbeteringen, websitebezoekers om weet te zetten naar klanten. Kijken. Kopen. Klaar.

Q&A

De meestgestelde vragen op een rij. Handig!
Voor alle andere vragen neem je gewoon contact op.

Contact
 • Wat is jullie aanpak in online marketing?

  Onze aanpak is gebaseerd op het See-Think-Do-Care model van Google. Dit model helpt bedrijven te begrijpen hoe ze klanten in elke fase van hun klantreis kunnen benaderen. Een reis waarin klanten eerst kennis maken met je product (See), het vervolgens overwegen (Think), daarna beslissen om aan te kopen (Do) en uiteindelijk trouwe klanten worden die herhaalaankopen doen (Care).

  Om dit te bereiken maken we speciaal voor jou een Online Marketingplan. In dit plan vind je meer info over onze werkwijze, de meest geschikte kanalen en campagnetypes, en een helder beeld van de potentiële kosten en opbrengsten. Kortom, alles wat nodig is om jouw bedrijf te laten groeien!

 • Kunnen we jullie op structurele basis inhuren? En wat zijn de kosten?

  Zeker! We bieden onze online marketingdiensten aan in abonnementsvorm. Binnen dit abonnement kunnen we diverse activiteiten voor je verzorgen, zoals Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA) en adverteren op sociale media.

  Onze abonnementen hebben een looptijd per 6 maanden, met een starttarief van €400 per maand. De exacte kosten variëren op basis van de specifieke werkzaamheden en het benodigde aantal uren. Wil je meer inzicht in onze abonnementsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 • Welke online marketingkanalen zijn het meest geschikt voor ons bedrijf?

  De keuze voor een specifiek kanaal hangt af van meerdere factoren. Denk hierbij aan het doel van je campagne (zoals productverkoop, dienstpromotie of naamsbekendheid vergroten), je beoogde doelgroep en de sector waarin je opereert. Veelgebruikte en effectieve kanalen zijn Zoekmachine Optimalisatie (SEO), betaalde zoekadvertenties via Google (SEA) en adverteren op sociale media.

  Om je een duidelijk beeld te geven van de meest geschikte kanalen en benodigde budgetten voor jouw situatie, bieden we een vrijblijvend online marketingplan aan. Neem hiervoor contact met ons op!

 • Hoe zorg ik dat onze advertenties opvallen tussen de concurrentie?

  Het is essentieel om opvallende visuele content te gebruiken, zoals unieke afbeeldingen of video’s, en je advertenties te richten op relevante, goed gedefinieerde doelgroepen. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van aantrekkelijke beeldadvertenties, specifiek voor platforms zoals social media en Google Display.

 • Zijn jullie in staat de resultaten van onze online advertenties te meten?

  Absoluut! Met behulp van tools zoals Google Analytics monitoren we klikken, conversies en andere belangrijke statistieken. Op basis van deze gegevens kunnen we inzichtelijk maken hoe jouw advertenties presteren en waar nodig de online marketingcampagnes optimaliseren.

 • Hoe kunnen we het aantal bezoekers op onze website verhogen?

  Door diverse online marketingstrategieën zoals SEO, SEA en social media effectief in te zetten én door kwalitatieve content te bieden die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Wij helpen je graag met het uitwerken van een doeltreffende online marketingstrategie om het aantal relevante websitebezoekers te vergroten. En daarmee meer omzet te genereren.

 • Verbeteren jullie ook een website die door een ander bureau is gemaakt?

  Als jouw website in een open source systeem als WordPress is gemaakt, dan is dat zeker mogelijk. Gebruikt jouw website een cms-systeem dat eigendom is van je webbouwer, dan doen we dat altijd in overleg met die partij.

  Met onze GRATIS website audit brengen we duidelijk in kaart welke optimalisaties mogelijk zijn om zowel de vindbaarheid in Google te verhogen als de algehele prestaties van de site te verbeteren.

 • Kunnen jullie ook een hele nieuwe website voor ons maken?

  Zeker! We ontwerp en bouwen websites en zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk WordPress. Kijk even op deze pagina voor meer informatie over onze Website Ontwikkeling diensten.

“2nd Chapter heeft ons keurig geholpen, snelle en goede communicatie, denken goed mee. Voor elk probleem een goede oplossing. Top geregeld, goed bedrijf.”

Hoveniersbedrijf J.M. Bremmer

“Jullie zijn een jong bedrijf met kennis en kunde op website gebied. Dat was de vraag van mij aan jullie. Of jullie ook nog deskundigheid hebben op een ander vlak weet ik niet. Maar de website dat ging top!! Communicatie, ondersteuning altijd bereikbaar. Visie op het product voor de uiteindelijke ...”   Lees verder

Louis van Teeffelen

“Dennis did a great job in health care website design! Very professional, fast and constructive responder, cost-efficient, and gifted with a friendly touch! Try yourself..”

Middelkoop Neuropsychologie

“Het proces van het maken van de website vond ik erg professioneel. Goede uitleg, goede presentatie, duidelijk aanvraag van input en de samenwerking was hierdoor uitstekend. Verder ben ik zeer te spreken over het design en de uitleg over het gebruik van de website.”

Stichting De Ark

Onze
extra's

Google Partner

Google Partner

Minimale omzet- en prestatiegroei, het behouden van klanten en het behalen van diverse Google certificeringen. Zomaar wat vereisten om het felbegeerde Google partnerschap in handen te krijgen én te houden.

Wij zijn er trots op en jij bent verzekerd van een partij die weet wat hij doet in Google Ads en Analytics.

Meer info

Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Zakelijke websitebezoekers identificeren op jouw website? Het kan! En het is ook verrekte handig. Door gegevens van (niet) converterende klanten te verzamelen kunnen wij jouw advertentiecampagnes verbeteren en kun jij potentiële klanten benaderen via mail, telefoon of LinkedIn profiel.

Als Leadinfo Partner kunnen we je precies vertellen waarom jij deze tool moét hebben. En natuurlijk helpen we bij de implementatie.

Meer info

TAGGRS Certified Partner

Taggrs Partner

Anno 2024 effectief data verzamelen en adverteren? Dat doe je met Server Side Tagging! Een relatief nieuw begrip in de wereld van Online Marketing, wat alles te maken heeft met veranderende privacywetten en cookiebeperkingen. Wij houden niet persé van beperkingen. Wel van beter presterende advertentiecampagnes en blijere klanten. Daarom zijn wij TAGGRS Server Side Certified Partner.

Wil jij ook meer weten over de impact van Server Side Tagging op jouw online marketingcampagnes en wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder…

Meer info

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden