Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Onze
Blogs

11 items

Trouwe volgers. Spontane voorbijgangers. En iedereen die hier per ongeluk is gekomen. Voor jullie klimmen we graag in de spreekwoordelijke pen. Een pen vol waardevolle tips & tricks die de online zichtbaarheid van jouw bedrijf een boost geven. Hier moét je zijn!

Google Ads Gids: Ontrafel de Kracht van Online Adverteren

31 mei 2023

Google Ads is het meest krachtige advertentieplatform ter wereld, maar door de vele opties kan het opzetten van een campagne behoorlijk ontmoedigend lijken. Via deze blog hopen we je op weg te helpen met het opzetten van jouw eerste succesvolle Google Ads campagne.

Blog lezen

WordPress Beveiliging: 7 tips om jouw website veiliger te maken

30 mei 2023

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daarmee ook een populair doelwit voor hackers. Optimaliseer je WordPress Beveiliging met 7 eenvoudig toe te passen tips en maak jouw website veiliger.

Blog lezen

WordPress Optimalisatie: Boost je website prestaties (7 tips!)

26 mei 2023

Een website die is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring, SEO en conversieratio. Ga aan de slag met onze 7 WordPress Optimalisatie tips en boost de prestaties van jouw website.

Blog lezen

Meer Conversies op jouw website met Conversie Optimalisatie

19 mei 2023

Om online succes te behalen wil je dat zoveel mogelijk van jouw websitebezoekers klant worden. Een krachtige methode om meer conversies te behalen is Conversie Optimalisatie. Ga aan de slag met onze 7 tips!

Blog lezen

Lokale SEO: Boost jouw lokale zichtbaarheid (7 handige tips)

12 mei 2023

Lokale SEO is een essentieel onderdeel van online marketing voor bedrijven die zich richten op klanten in een specifiek geografisch gebied. We geven je 7 tips om jouw lokale zichtbaarheid een boost te geven.

Blog lezen

Maatwerk WordPress vs. standaard thema (10 voordelen)

5 mei 2023

Je wilt een nieuwe WordPress website laten maken. Kies je dan voor een (gratis) standaard thema of een maatwerk thema? Lees hier de voordelen van een maatwerk WordPress thema.

Blog lezen

Het belang van een Mobielvriendelijke Website

28 april 2023

Het belang van een Mobielvriendelijke Website is enorm. Het geeft o.a. Gebruikerservaring, Conversieratio en Zoekmachine Optimalisatie een boost. Er zijn diverse tools om te controleren of jouw website aan de normen voldoet.

Blog lezen

Verbeter je website met Website Analyse (7 tips!)

21 april 2023

Een Website Analyse kan helpen om de prestaties van jouw website aanzienlijk te verbeteren. Het is daarom belangrijk om dit regelmatig uit te voeren. We geven je 7 tips om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Blog lezen
1 2

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden