9,3
Google
Reviews
41 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ten eerste is het van belang om goede posities te behalen binnen de organische berichten van Google. Deze staan altijd onder de advertenties, maar genereren alsnog genoeg verkeer naar je pagina. Bovendien zijn de bezoekers gratis. Echter moet je hiervoor wel een aantal zaken goed op orde hebben, wil je bij relevante zoekwoorden de eerste posities bereiken. Vooral de unieke content en de interne navigatie zijn belangrijke factoren. Zorg dat jouw bezoeker kan vinden waar hij of zij naar zoekt.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Op korte termijn resultaten behalen? Dan raden wij aan om te adverteren op Google. Je advertenties zijn zichtbaar boven de organische resultaten. Afhankelijk van je kwaliteitsscore betaal je een bepaald bedrag per bezoeker. Dit is per branche verschillend. Deze bedragen worden grotendeels bepaald door middel van een veiling. Heb jij dus veel concurrentie die adverteren op hetzelfde zoekwoord? Dan betaal je hier ook vanzelfsprekend meer voor.

Conversie optimalisaties

Als eenmaal een relevante bezoeker op jouw pagina is gekomen (via SEO of SEA), is het van belang deze zo lang mogelijk vast te houden. Het liefst zorg je er natuurlijk voor dat hij of zij een conversie plaatst op de site. Dit kan van alles zijn, een aankoop, ingevuld formulier of het bekijken van een video. Daarom is het van belang om het bezoekersgedrag constant te analyseren en op basis van deze analyse nieuwe optimalisaties toe te passen.

Online marketing bureau Den Haag

Wil jij meer weten over online marketing? Neem gerust contact met ons op!

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,3

Google Reviews
41 reviews