fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Wordpress Specialist van de Regio; Unieke Converterende Websites

Ben je op zoek naar de expert op het gebied van WordPress, die je kan helpen bij het opzetten van een unieke en professionele website voor jouw bedrijf? Dan ben je bij 2nd Chapter aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van WordPress-websites voor desktop, tablet en mobiel, hebben we de kennis en expertise om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Wordpress Specialist - Responsive Design

Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen of een bestaande website wilt laten upgraden, onze WordPress-specialisten staan klaar om je te helpen. We vertellen je graag meer over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen je online doelen te bereiken.

Naar Website Ontwikkeling

Wat is een WordPress Specialist?

WordPress is een populaire Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en beheren zonder veel technische kennis te hebben. Het biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke interface waarmee ze gemakkelijk inhoud kunnen creëren en publiceren, zoals blogposts, pagina’s en afbeeldingen.

Wordpress Specialist

Een WordPress Specialist is een professional die gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites die zijn gebouwd op het WordPress-platform. Ze hebben diepgaande kennis van de verschillende functionaliteiten van WordPress en zijn in staat om deze op een effectieve manier in te zetten om unieke en professionele websites te creëren die aansluiten bij de wensen en behoeften van hun klanten.

Een WordPress Specialist kan helpen bij het bouwen van een nieuwe website, maar kan ook bestaande websites upgraden en onderhouden. Ze kunnen ook advies geven over het optimaliseren van de website voor zoekmachines en het verbeteren van de gebruikerservaring voor bezoekers. Kortom, een WordPress Specialist heeft de kennis en expertise om je te helpen bij het opzetten van een professionele, functionele en aantrekkelijke website.

Waarom kiezen voor WordPress Specialist 2nd Chapter?

2nd Chapter heeft een ervaren team van WordPress Specialisten dat zich richt op het bouwen van unieke, op maat gemaakte WordPress-websites die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we de kennis en expertise om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Geen wens is te gek!

Als WordPress Specialist bieden we:

  • Op maat gemaakte ontwerpen en functionaliteiten: we ontwerpen unieke website-templates en op maat gemaakte functionaliteiten die passen bij jouw bedrijf en doelstellingen.
  • Volledige installatie en configuratie van WordPress: we zorgen ervoor dat jouw website op de juiste manier is opgezet en geconfigureerd om ervoor te zorgen dat deze soepel en veilig werkt.
  • SEO-optimalisatie: we optimaliseren jouw website voor zoekmachines, zodat deze beter vindbaar is in zoekresultaten.
  • Beveiliging en onderhoud: we zorgen voor de beveiliging van jouw website en bieden regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date is en optimaal presteert.

De WordPress Specialist in Zoekmachine- & Conversie Optimalisatie

Een nieuwe WordPress website is nog maar het begin van jouw online succes. Vervolgens is het zaak om bezoekers om de website te krijgen die omzet genereren. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Conversie Optimalisatie (CRO) zijn daarom beide belangrijke aspecten van een succesvolle WordPress-website.

Naar Online Marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is het proces van het optimaliseren van de inhoud van een website om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit omvat het optimaliseren van trefwoorden, titels, beschrijvingen, links en inhoud om de relevantie en de waarde van de website te verbeteren voor de zoekmachines.

Wordpress Specialist - Zoekmachine Optimalisatie

Door een effectieve SEO-strategie toe te passen, kan onze WordPress Specialist de zichtbaarheid van jouw website vergroten en meer organisch (=gratis) verkeer aantrekken.

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie richt zich daarentegen op het verbeteren van de conversieratio van de website, wat betekent dat het percentage bezoekers dat actie onderneemt op de website wordt verhoogd. Dit kan bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte zijn, het inschrijven op een nieuwsbrief of het plaatsen van een bestelling.

Wordpress Specialist - Conversie Optimalisatie

Door Conversie Optimalisatie technieken toe te passen, zoals het verbeteren van de navigatie, het optimaliseren van de call-to-action buttons en het vereenvoudigen van het aanmeldingsproces, kan onze WordPress Specialist de gebruikerservaring verbeteren en de conversieratio van jouw website verhogen.

Breng jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau met onze WordPress Specialist

Neem contact op met 2nd Chapter en ontdek hoe onze WordPress Specialisten je kunnen helpen bij het opzetten van een unieke en professionele website die jouw online aanwezigheid versterkt. Wacht niet langer, vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Contact

“Als bestuur van ‘Stichting Give a Child a Family Nederland’ hebben wij onze website vernieuwd. Het team van 2nd Chapter dacht met ons mee en had bovendien veel ‘geduld’ met ons. De website is inmiddels al een tijdje in de lucht en we zijn super trots op het resultaat. En ...”   Lees verder

Stichting Give a Child a Family Nederland

“Goede service, mooi eindprodukt en perfecte aftersales”

Restaurant De Beslagkom

“Goeie club, werken snel en beloven wat ze zeggen!”

Kijkduin Strandhuisjes

“Dennis did a great job in health care website design! Very professional, fast and constructive responder, cost-efficient, and gifted with a friendly touch! Try yourself..”

Middelkoop Neuropsychologie

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden