fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Maatwerk Wordpress website nodig?

Welkom bij 2nd Chapter! Wij zijn een webbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites. Geen wens is te gek! We bouwen jouw WordPress website conform jouw huisstijl en jouw wensen en eisen. We garanderen een uniek product die aansluit bij jouw doelgroep.

Wat is WordPress?

Maatwerk WordPress website nodig?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier een website kunt maken en beheren. Het is een open-source software waardoor er ontzettend veel plugins en themes beschikbaar zijn om jouw website mee uit te breiden en vorm te geven. Het is dan ook niet gek dat WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is. Zo’n 40% van alle websites op het internet is gebouwd met WordPress. Maar waarom is WordPress zo populair onder websitebouwers en -eigenaren?

Meer over webontwikkeling

Waarom wij WordPress gebruiken?

Ten eerste is WordPress erg gebruiksvriendelijk. Je hebt geen programmeerkennis nodig om een website te onderhouden. Door de overzichtelijke interface en de vele beschikbare plugins wordt het onderhouden en uitbreiden van een website een stuk eenvoudiger.
Daarnaast is WordPress erg flexibel. Het is niet alleen geschikt voor blogs, maar ook voor bijvoorbeeld webshops, portfolio’s of zakelijke websites. Je kunt het dus voor allerlei doeleinden gebruiken.

Wordpress website - Responsive Design

Ook is WordPress erg zoekmachinevriendelijk. Door de vele beschikbare plugins kun je jouw website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Hierdoor wordt jouw website beter gevonden en krijg je meer bezoekers. Ideaal dus voor onze klanten waarvoor we ook het Zoekmachine Adverteren en/of de Zoekmachine Optimalisatie verzorgen.

Vijf voordelen van WordPress

  1. Gebruiksvriendelijk: WordPress is eenvoudig te gebruiken en te beheren, zelfs voor gebruikers zonder technische achtergrond. Hierdoor kunnen website-eigenaren gemakkelijk content toevoegen, wijzigen of verwijderen.
  2. Flexibiliteit: Met duizenden thema’s en plug-ins kunnen WordPress-gebruikers hun website aanpassen aan hun specifieke behoeften en doelen.
  3. SEO-vriendelijk: WordPress is van nature geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat kan helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid en het verkeer naar de website.
  4. Schaalbaarheid: WordPress-websites kunnen eenvoudig worden uitgebreid en aangepast naarmate een bedrijf groeit en zich ontwikkelt.
  5. Grote community: WordPress heeft een enorme en actieve community van gebruikers en ontwikkelaars die voortdurend nieuwe functionaliteiten en oplossingen creëren en elkaar ondersteunen.

Waarom Maatwerk WordPress Website?

Omdat WordPress bestaat uit vele gratis plugins en thema’s, kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker als je op zoek bent naar een specifiek design of functie kan het een hele zoektocht zijn. En als je dan al iets gevonden hebt dat aansluit bij je wensen, is het het vaak ook weer ‘net niet’. En dan hebben we het nog niet eens over de vele gratis plugins die zijn ontwikkeld om je website (bewust of niet) hackgevoelig te maken.

Maatwerk WordPress website nodig

Gelukkig zijn we bij 2nd Chapter gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van Maatwerk WordPress websites. Onze websites zijn gegarandeerd uniek, gebruiksvriendelijk, flexibel, snel en veilig. Wij ontwerpen en bouwen een WordPress website volledig naar wens van de klant en zorgen er voor dat de website voldoet aan de nieuwste beveiligingsstandaarden en technieken.

En vanzelfsprekend zonder onnodige plugins en tools die de website alleen maar hack-gevoelig én traag maken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw website en kun jij je focussen op het behalen van jouw doelen.

Vijf voordelen van maatwerk WordPress website

  1. Unieke vormgeving: Een maatwerk WordPress-thema zorgt voor een uniek en onderscheidend ontwerp dat perfect past bij de merkidentiteit van jouw bedrijf.
  2. Betere prestaties: Maatwerk WordPress-thema’s zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere zoekmachinerankings.
  3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Maatwerk WordPress-thema’s bieden meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden dan standaardthema’s, waardoor ze beter aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften.
  4. Eenvoudiger beheer: Omdat een maatwerk WordPress website specifiek is ontworpen voor jouw website, wordt het beheer ervan eenvoudiger en intuïtiever.
  5. Hogere conversies: Met een op maat gemaakte website die is afgestemd op jouw doelgroep en doelen, kun je de conversieratio’s verhogen en jouw bedrijf helpen groeien.

Een Maatwerk WordPress website laten bouwen?

Wil jij ook een professionele Maatwerk WordPress Website laten maken? Dan ben je bij 2nd Chapter aan het juiste adres. Bij ons is geen wens te gek! We denken graag met je mee en zorgen voor een website die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071 407 20 27 of vraag een contactverzoek aan via onderstaand formulier.

Over ons

“Wij hebben laatst een website laten maken voor Camper Verhuur Katwijk ZH. Hij is heel mooi geworden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen bij anderen. Goede service en goede kwaliteit.”

Camper Verhuur Katwijk

“Als ontwerpers willen we maar één ding. En dat is dat onze web designs fraai online komen te staan. Met 2nd Chapter is dat een zekerheidje. Zij weten de door ons ontworpen corporate identity uitingen perfect te vertalen naar een goed werkende digitale oplossing… Wij van ontwerpbureau Sandifort id uit ...”   Lees verder

Sandifort ID

“Dennis is met afstand de beste website bouwer van Katwijk en omstreken. Kwaliteit en creativiteit staan bovenaan!”

Administratiekantoor Peter Guyt

“Dennis did a great job in health care website design! Very professional, fast and constructive responder, cost-efficient, and gifted with a friendly touch! Try yourself..”

Middelkoop Neuropsychologie

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden