Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Internetbureau Katwijk: Jouw Partner voor Online Succes

In de huidige, snel veranderende digitale wereld heb je een betrouwbare en ervaren partner nodig om je door het complexe online landschap te leiden. Bij Internetbureau Katwijk combineren we meer dan 10 jaar ervaring met een passie voor digitale innovatie om jouw bedrijf te helpen zijn online doelen te bereiken.

Van het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites tot het aanbieden van een reeks resultaatgerichte online marketingdiensten, wij zijn er om je te ondersteunen, ongeacht je behoeften of branche. We vertellen je graag meer over onze 6 hoofddiensten.

Website Ontwikkeling door Internetbureau Katwijk

Een professioneel ontworpen en ontwikkelde website is de hoeksteen van elke succesvolle online aanwezigheid. Bij Internetbureau Katwijk streven we ernaar om websites te creëren die niet alleen indruk maken, maar ook echte bedrijfsresultaten opleveren.

Naar Website Ontwikkeling

1. Ontwerp & Ontwikkeling van Maatwerk WordPress Websites

Internetbureau Katwijk - Website Ontwikkeling

Elk bedrijf is uniek, en daarom geloven we bij Internetbureau Katwijk in het creëren van op maat gemaakte websites die jouw merkidentiteit weerspiegelen en je publiek aanspreken. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw samen om visueel aantrekkelijke, gemakkelijk navigeerbare en volledig functionele WordPress-websites te creëren.

Vijf voordelen van een maatwerk WordPress website

 1. Unieke vormgeving: Een maatwerk WordPress-thema zorgt voor een uniek en onderscheidend ontwerp dat perfect past bij de merkidentiteit van jouw bedrijf.
 2. Betere prestaties: Maatwerk WordPress-thema’s zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere zoekmachinerankings.
 3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Maatwerk WordPress-thema’s bieden meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden dan standaardthema’s, waardoor ze beter aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften.
 4. Eenvoudiger beheer: Omdat een maatwerk WordPress website specifiek is ontworpen voor jouw website, wordt het beheer ervan eenvoudiger en intuïtiever.
 5. Hogere conversies: Met een op maat gemaakte website die is afgestemd op jouw doelgroep en doelen, kun je de conversieratio’s verhogen en jouw bedrijf helpen groeien.

Bij Internetbureau Katwijk integreren we de nieuwste webdesign trends en technologieën en zorgen ervoor dat je website er geweldig uitziet en uitstekend presteert op alle apparaten en browsers.

Meer over Maatwerk WordPress

2. Optimalisatie & Onderhoud van Bestaande Websites

Internetbureau Katwijk - Online succes!

Het werk stopt niet zodra je website live gaat. Om ervoor te zorgen dat je website blijft presteren, biedt Internetbureau Katwijk ook optimalisatie- en onderhoudsdiensten voor bestaande websites. Of je nu de laadsnelheden wilt verbeteren, de beveiliging wilt versterken, nieuwe functies wilt toevoegen of de gebruikerservaring wilt verbeteren, ons team heeft de expertise om je te helpen.

Werkzaamheden m.b.t. optimalisatie en onderhoud van websites:

 1. Website Audits: We voeren grondige audits uit op je website om eventuele problemen of gebieden voor verbetering te identificeren, zoals trage laadsnelheden, gebroken links, of verouderde content.
 2. Website Beveiliging: Beveiliging is een prioriteit voor ons. We werken aan het versterken van de beveiliging van je website om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen potentiële bedreigingen en aanvallen.
 3. Website Updates: We houden je website up-to-date door regelmatige updates en patches te implementeren. Dit zorgt ervoor dat je website soepel blijft draaien en profiteert van de nieuwste functies en verbeteringen.
 4. Performance Optimalisatie: Door te werken aan het verbeteren van de laadsnelheden en algemene prestaties van je website, zorgen we ervoor dat je bezoekers een snelle en naadloze ervaring hebben wanneer ze je site bezoeken.
 5. Gebruikerservaring Verbeteringen: We werken continu aan het verbeteren van de gebruikerservaring op je website door intuïtieve navigatie, heldere call-to-actions, en responsief design te implementeren.

Bij Internetbureau Katwijk zijn we toegewijd aan het bieden van een complete service voor website ontwikkeling en onderhoud. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw website kunnen optimaliseren en onderhouden voor continue groei en succes.

WordPress Optimalisatie Tips

Online Marketing diensten van Internetbureau Katwijk

Bij Internetbureau Katwijk begrijpen we dat een sterke online aanwezigheid verder gaat dan alleen een mooie website. Daarom bieden we een reeks geïntegreerde online marketingdiensten om je bedrijf te helpen groeien en te gedijen in het digitale tijdperk.

Naar Online Marketing

3. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Internetbureau Katwijk - Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie, of SEO, is niet meer weg te denken uit de hedendaagse digitale marketing. Bij Internetbureau Katwijk begrijpen we dat een effectieve SEO-strategie essentieel is voor de online groei en het succes van je bedrijf.

Ons team van SEO-experts hanteert een holistische benadering van SEO. Dit betekent dat we ons richten op alle aspecten die bijdragen aan je ranking in de zoekresultaten van Google. Dit omvat onder andere Technische SEO en On-Page SEO.

 • Technische SEO: We zorgen ervoor dat je website technisch gezien optimaal is voor zoekmachines. Dit omvat het verbeteren van de website laadsnelheden, het zorgen voor een mobielvriendelijke website en het optimaliseren van de website architectuur.
 • On-Page SEO: Dit omvat het optimaliseren van de content op je website, inclusief het correct gebruik van keywords, het toevoegen van meta-titels en -beschrijvingen en het implementeren van een effectieve interne linkstructuur.

Met een op maat gemaakte SEO-strategie van Internetbureau Katwijk, kun je rekenen op verbeterde rankings in de zoekresultaten, een toename van organisch verkeer naar je website, en een grotere online zichtbaarheid voor je bedrijf.

Meer over SEO

4. Zoekmachine Adverteren (SEA)

Internetbureau Katwijk - Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren, ook bekend als SEA, is een krachtig instrument om de zichtbaarheid van je bedrijf op het internet snel te vergroten. Als onderdeel van onze SEA-diensten bij Internetbureau Katwijk, richten we ons op het creëren en beheren van betaalde advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads, om je producten of diensten effectief te promoten bij je doelgroep.

Een kort overzicht van wat onze SEA-diensten inhouden:

 • Strategie en Planning: We beginnen met het begrijpen van je bedrijfsdoelen, het identificeren van je doelgroep en het ontwikkelen van een op maat gemaakte advertentiestrategie die aansluit bij je specifieke behoeften en doelen.
 • Campagne Creatie: Ons team van SEA-experts creëert boeiende advertenties die afgestemd zijn op jouw doelgroep. We maken gebruik van relevante zoekwoorden en aantrekkelijke advertentieteksten om de aandacht van je doelgroep te trekken en hen aan te moedigen actie te ondernemen.
 • Campagne Beheer: We beheren je advertentiecampagnes proactief, door de prestaties van je advertenties te monitoren, te analyseren en aan te passen voor optimale resultaten.
 • Analyse & Optimalisatie: Door continue analyse en optimalisatie zorgen we ervoor dat je advertentiecampagnes de gewenste resultaten opleveren. We maken gebruik van geavanceerde trackingtools om belangrijke data bij te houden en gebruiken deze inzichten om je campagnes verder te optimaliseren.

Door middel van SEA kan Internetbureau Katwijk de online zichtbaarheid van je bedrijf snel en effectief vergroten, gekwalificeerde leads naar je website leiden en een hoge ROI garanderen.

Meer over SEA

5. Conversie Optimalisatie (CRO)

Internetbureau Katwijk - Conversie Optimalisatie (CRO)

Conversie Optimalisatie, of CRO, is een cruciaal onderdeel van een succesvolle digitale strategie. Bij Internetbureau Katwijk focussen we op het transformeren van je websitebezoekers in betalende klanten of actieve gebruikers. Dit proces omvat het verbeteren van de gebruikerservaring op je website en het optimaliseren van verschillende website-elementen om de conversieratio’s te verhogen.

Onze Conversie Optimalisatie diensten omvatten o.a.:

 • Gebruikersgedrag Analyseren: We analyseren gebruikersgedrag op je website met behulp van heatmaps, sessie-opnames en andere geavanceerde tools om te begrijpen hoe bezoekers met je website omgaan.
 • A/B Testen: We maken gebruik van A/B-testen om verschillende versies van je webpagina’s te testen en te bepalen welke het beste presteert. Hiermee kunnen we datagestuurde beslissingen nemen over welke wijzigingen op je website moeten worden doorgevoerd.
 • Landingpagina Optimalisatie: We optimaliseren je landingspagina’s om ze aantrekkelijker en effectiever te maken bij het converteren van bezoekers. Dit kan onder andere het herschrijven van koppen en CTA’s, het verbeteren van het ontwerp, en het aanpassen van de formulieren inhouden.
 • Analyse & Verbetering: We blijven je websiteprestaties analyseren en optimaliseren om te zorgen voor continue verbetering van je conversieratio’s.

Met Conversie Optimalisatie diensten van Internetbureau Katwijk, zorgen we ervoor dat je niet alleen bezoekers aantrekt, maar ook het maximale haalt uit die bezoekers door ze te converteren naar betalende klanten.

Conversie Optimalisatie Tips

6. Social Media Marketing

Internetbureau Katwijk - Social Media Marketing

Social Media Marketing is een krachtige manier voor bedrijven van alle groottes om prospects en klanten te bereiken. In deze digitale tijd kan je bedrijf niet om social media heen. Of je nu je merkbekendheid wilt verhogen, een gemeenschap rond je merk wilt opbouwen, of je klantenbestand wilt uitbreiden, onze social media experts bij Internetbureau Katwijk zijn er om je te helpen.

Onze Social Media Marketing diensten omvatten o.a.:

 • Strategie Ontwikkeling: We ontwikkelen een op maat gemaakte social media strategie afgestemd op je bedrijfsdoelen en doelgroep.
 • Advertentiecampagnes: We maken en beheren advertentiecampagnes op populaire social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Door gericht te adverteren, zorgen we ervoor dat je boodschap de juiste mensen bereikt.
 • Content Creatie: We creëren boeiende en relevante content die resoneren met je doelgroep en hen aanspoort om actie te ondernemen.
 • Analytics & Rapportage: We volgen de prestaties van je social media campagnes en rapporteren regelmatig over belangrijke statistieken zoals bereik, betrokkenheid, en conversie.

Als je bedrijf wil profiteren van social media, dan is Internetbureau Katwijk je partner bij uitstek. Met een diep begrip van verschillende social media platformen en hoe deze het beste kunnen worden gebruikt voor verschillende bedrijfsdoelen, kunnen we je helpen je online aanwezigheid te maximaliseren en je bedrijfsgroei te stimuleren.

Download whitepapers gratis

Download onze gratis whitepapers en zet je eerste stap naar meer naamsbekendheid, leads of verkopen via jouw website.

Internetbureau Katwijk: Trots Google Partner

Naast de jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening is Internetbureau Katwijk ook trots om een gecertificeerde Google Partner te zijn. Deze erkenning wordt gegeven aan bedrijven die aan de strenge prestatie-eisen van Google voldoen en is een getuigenis van onze expertise en consistentie in het leveren van hoogwaardige online marketingdiensten.

Internetbureau Katwijk - Google Partner

Als Google Partner hebben we directe toegang tot de nieuwste Google Ads-oplossingen, trainingen en support. Dit betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en updates in zoekmachine adverteren en hoe we deze effectief kunnen toepassen in jouw campagnes.

Bovendien bewijst onze Google Partner-status onze bekwaamheid en succes in het beheer van Google Ads-campagnes. We hebben bewezen dat we niet alleen de technische kennis hebben om complexe campagnes op te zetten en te beheren, maar ook de ervaring en het inzicht om strategieën te ontwikkelen die echte resultaten opleveren voor onze klanten.

Door samen te werken met Internetbureau Katwijk, een erkend Google Partner, kun je erop vertrouwen dat je online marketinginspanningen in goede handen zijn. We zijn toegewijd aan het helpen van je bedrijf om online succes te bereiken, en we hebben de kennis, de tools en de ervaring om dat te realiseren.

Meer over Google Partner

Klaar voor online succes met Internetbureau Katwijk?

Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt, je huidige website wilt optimaliseren, of je online zichtbaarheid wilt vergroten, Internetbureau Katwijk is de partner die je nodig hebt. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze brede expertise. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw online succes? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

“De mensen bij 2nd Chapter denken erg goed met je mee en voorzien je van prima advies. Ze zijn deskundig en werken erg secuur. Ik beveel ze dan ook van harte aan!”

Hostingvisions

“Zeer analytische benadering die waardevolle inzichten in de markt geeft en een business kan laten groeien.”

Factor 52

“Dennis is met afstand de beste website bouwer van Katwijk en omstreken. Kwaliteit en creativiteit staan bovenaan!”

Administratiekantoor Peter Guyt

“Wij hebben laatst een website laten maken voor Camper Verhuur Katwijk ZH. Hij is heel mooi geworden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen bij anderen. Goede service en goede kwaliteit.”

Camper Verhuur Katwijk

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden