Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Wordpress Specialist Katwijk

Als jij op zoek bent naar de WordPress Specialist Katwijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en expertise in Webdesign en WordPress ontwikkeling, kunnen we jouw website naar een hoger niveau tillen.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het onderhouden en updaten van een bestaande website of het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wordpress Specialist Katwijk

Wat ons onderscheidt van andere websitebouwers in Katwijk, is onze focus op maatwerk en service. We geloven in de kracht van persoonlijk contact en samenwerking om jouw WordPress website naar een hoger niveau te tillen. We zijn niet tevreden met slechts een mooie website; we willen ervoor zorgen dat jouw website resultaten oplevert en bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Naar Website Ontwikkeling

WordPress Specialist Katwijk: Onze WordPress diensten

Onze WordPress diensten omvatten onder andere website ontwikkeling, thema-ontwikkeling, plugin-ontwikkeling, onderhoud en beveiliging, conversie optimalisatie en SEO. We werken met een team van ervaren ontwikkelaars en webdesigners die jouw WordPress website kunnen omzetten naar een succesvolle online aanwezigheid.

 • Op deze pagina

  1. Website Ontwikkeling

  We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en daarom ontwerpen en bouwen wij WordPress websites altijd op maat. We garanderen dus een uniek product! Onze WordPress specialisten in Katwijk werken nauw samen met jou om een website te ontwikkelen die past bij jouw merk en doelstellingen. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi en uniek is, maar ook technisch perfect functioneert en gemakkelijk te onderhouden is.

  Wordpress Specialist Katwijk - Maatwerk Websites

  2. Onderhoud en Beveiliging

  Een van de grootste voordelen van WordPress is dat het een open-source platform is, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken en aanpassen. Maar dit kan ook een nadeel zijn, omdat het betekent dat WordPress websites kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s. Onze WordPress specialisten in Katwijk kunnen ervoor zorgen dat jouw website veilig en up-to-date blijft door regelmatig onderhoud en beveiligingsmaatregelen te treffen.

  3. Conversie Optimalisatie

  Een mooie website is belangrijk, maar het is nog belangrijker dat jouw website bezoekers omzet in klanten. WordPress Specialist Katwijk is experts in conversie optimalisatie en kunnen ervoor zorgen dat jouw website bezoekers aanzet tot actie. We gebruiken verschillende technieken om de conversie op jouw website te verhogen, zoals het optimaliseren van de navigatie, het toevoegen van duidelijke call-to-actions en het verbeteren van de gebruikerservaring.

  Wordpress Specialist Katwijk - Conversie Optimalisatie

  4. Zoekmachine Optimalisatie

  Een mooie website is niets waard als potentiële klanten deze niet kunnen vinden. Daarom bieden we ook SEA en SEO-diensten aan voor WordPress websites. Onze WordPress specialisten in Katwijk kunnen jouw website optimaliseren voor zoekmachines, zodat deze hoger verschijnt in zoekresultaten en meer potentiële klanten aantrekt.

  Wordpress Specialist Katwijk - Zoekmachine Optimalisatie

  WordPress & Online Marketing Katwijk

  Naast onze expertise in SEO, SEA en website ontwikkeling, zijn we ook gespecialiseerd in Google Analytics, Google Ads en Google Tag Manager. Hiermee kunnen we niet alleen de prestaties van jouw website en online advertenties bijhouden, maar ook belangrijke inzichten verzamelen over het gedrag van jouw doelgroep op de website en hoe deze kan worden verbeterd.

  We zijn ook ervaren in het implementeren van conversiemetingen in WordPress, waardoor je kunt bijhouden hoe goed jouw website presteert in termen van het behalen van de gewenste doelen. Zo kunnen we samen werken aan het continu verbeteren van jouw online prestaties en het verhogen van de conversie.

  Naar Online Marketing

Ga ik zee met de WordPress Specialist Katwijk

Als je op zoek bent naar de WordPress Specialist Katwijk, dan ben je bij webdesign bureau 2nd Chapter dus echt aan het juiste adres. Onze ruime ervaring en expertise in WordPress ontwikkeling, gecombineerd met onze focus op maatwerk en service, maken ons de ideale partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van jouw WordPress website.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen! Bel naar 071 407 20 27 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Contact

“Jullie zijn een jong bedrijf met kennis en kunde op website gebied. Dat was de vraag van mij aan jullie. Of jullie ook nog deskundigheid hebben op een ander vlak weet ik niet. Maar de website dat ging top!! Communicatie, ondersteuning altijd bereikbaar. Visie op het product voor de uiteindelijke ...”   Lees verder

Louis van Teeffelen

“Dennis weet als geen ander hoe belangrijk goede content is voor een website. Daarom is het ook zo prettig samenwerken met hem! We voelen elkaar prima aan. De lijnen zijn kort en we houden elkaar lekker scherp! Uiteindelijk zijn we pas tevreden als de klant tevreden is! Dat er nog ...”   Lees verder

Howcom

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

“Een jaar geleden werd ik praktijkhouder van kleinschalige huisartspraktijk in Alphen aan den Rijn. Een website was er niet. Ik zocht naar een manier om onze praktijk modern te maken en online sterk te profileren. Daarbij wilde ik vasthouden aan het persoonlijke, kleinschalige en authentieke karakter die onze praktijkvoering voorstaat. ...”   Lees verder

Bospark Huisartsen

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden