9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Kwaliteitsscore

De kwaliteitsscore geeft aan hoe jouw webshop scoort in de ogen van Google. Deze score hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet jij een relevante landingspagina instellen voor je advertentie. Zoekt een potentiële klant naar een bepaald product? Zorg dan dat diegene op de productpagina terechtkomt en niet op de homepage. Ten tweede zorg je voor een kwalitatief goede advertentie. Spreken de kop en beschrijving genoeg aan? Bevat de advertentie genoeg extensies? Allemaal elementen waar jij in kan excelleren. Zorg ten alle tijde dat je de factoren van de kwaliteitsscore goed op orde hebt. Hoe hoger jouw score, hoe minder jij betaalt aan Google!

Bezoekersgedrag

Je heb een advertentie opgesteld met een relevante landingspagina. Je kwaliteitsscore is een 10, dus je betaalt minimale kosten aan Google. Toch merk je dat het aantal orders tegenvalt. De conclusie die je kan trekken is dat een bezoeker niet kan vinden waar hij of zij naar zoekt. Daarom is het van belang om constant het bezoekersgedrag in kaart te brengen. Waarom koopt een bezoeker niet in jouw shop? Komt het door een misplaatste button? Of is de checkout verwarrend? Dit zijn allemaal opties die van invloed kunnen zijn.

Online marketing webshop

Dit zijn een tweetal tips die wij alvast meegeven. Naast deze tips zijn er nog allerlei andere manieren om het maximale te halen uit de online marketing van jouw webshop. Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen je graag!

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews