9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Stel, je verkoopt Frikandelbroodjes. En die wil je via Google verkopen. En al je concurrenten worden gevonden op ‘Frikandelbroodjes kopen’. Jij wilt natuurlijk gewoon op plekje 1 staan. Niet alleen omdat je ego dat vereist, maar ook omdat jouw doelgroep het verdient om bij jou die frikandelbroodjes te kopen.

Waarschijnlijk ben je de goeroe’s die je vertellen hoe het moet helemaal zat. Er is namelijk een wildgroei aan SEA-sukkels, online marketing onnozelen en Google-graaiers die zeggen te weten hoe het moet, en jou met de gebakken peren laat zitten. Nou, dat doen wij dus net even anders. Nu kun je twee dingen doen. Optie nummer 1 is ons bellen, heel hard roepen dat je SEA wilt doen en dat wij je moeten helpen en dan gaan wij je helpen. Optie nummer 2 is hieronder even het whitepaper downloaden. En daarna moet je terug naar optie 1.

In het whitepaper hebben we uiteengezet waarom adverteren op Google interessant is voor jouw organisatie, wie je kunt bereiken, welk budget je moet/kan gebruiken en welke doelstellingen je kunt behalen. Vet hè?

Download Whitepaper

Volledig
gratis

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews