9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Wie zijn wij?

Wij zijn 2nd Chapter, Webdevelopers & Marketeers -Google Partner- vanuit ons mooie kantoor aan de kust van Katwijk. Wij zijn het beste online marketingbureau van de wereld... tenminste dat is wat ieder bureau zegt. Nee, wij onderscheiden ons wel degelijk. Ons online marketingteam bestaat uit 3 gedreven marketeers die altijd voor jou klaar staan.

Waar veel bureau’s werken met dure pakketten en zich blind staren op korte termijn winsten, doen wij dit anders. Bij ons kun je een plan voor de lange termijn verwachten, met de flexibiliteit van een contract van drie maanden. Samen met jou werken wij aan een krachtige website of webshop. Heb jij liever dat wij alles uitvoeren of vind je het fijn om mee te denken? Dit is helemaal aan jou. En nee… dit doen wij niet vanuit een ivoren toren, maar vanuit ons inloop-kantoor. Lekker laagdrempelig dus! Wil je bellen, mailen, langskomen of heb je liever dat wij op bezoek komen? Geen probleem! Wat jou het beste uitkomt.

Ton

Ton
Online Marketing

Bart

Bart
Online Marketing

Dennis

Dennis
Baas, Front-end & Online Marketing

Online
Marketing team

Onze werkwijze

Hoe gaan wij nu precies aan het werk? Wij nemen je graag even mee in onze werkwijze. Per stap leggen we kort uit wat je als klant van ons kunt verwachten.

1. Eerste contactmoment

Voordat we het traject ingaan moet er natuurlijk een eerste contactmoment plaatsvinden. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail, mondeling of door middel van social media plaatsvinden. Wanneer je interesse hebt getoond in onze dienst en aangeeft meer te willen weten gaan wij voor je aan de slag.

2. Online marketing plan

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw organisatie maken wij een gratis en vrijblijvend online marketingplan. In dit plan bespreken we de kanalen die voor jouw organisatie interessant zijn. Ook vind je hierin een indicatie van de kosten en de bijhorende opbrengsten.

3. Afspraak

Na het opsturen van het online marketingplan maken we graag met jou een afspraak. Aan de hand van het gemaakte plan, gaan wij samen bespreken welke opties voor jou interessant zijn. Wil je graag bij jou op kantoor afspreken, of misschien wel buiten de deur of bij ons op kantoor? Geen probleem, dit is allemaal mogelijk.

4. Afstemming

Naar aanleiding van het gesprek passen wij, voor zover dat nodig is, het plan aan. Het aangepaste online marketingplan wordt wederom naar jou gestuurd per email. Wanneer je het aangepaste online marketingplan hebt ontvangen in jouw mailbox, zult je ook een offerte vinden in de bijlage. Akkoord? Dan zullen wij van start gaan op de afgesproken datum.

5. Aan de slag

Na een akkoord gaan wij aan de slag met het opstarten van de campagnes en het instellen van de verschillende tools (denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Analytics en een Facebook-pixel op jouw website). Meestal is het mogelijk om dit binnen een week te realiseren.

6. Online

Op het moment dat alles goed is ingesteld kunnen wij de verschillende campagnes online zetten. Met deze campagnes zullen wij in het begin voornamelijk data verzamelen. Deze data kunnen wij gebruiken om onze campagnes zo efficiënt mogelijk te maken.

7. Optimaliseren, optimaliseren, optimaliseren

Wanneer er genoeg data is verzameld kunnen wij de online campagnes en website optimaliseren. Het doel is natuurlijk om alles zo efficiënt mogelijk in te stellen en zoveel mogelijk conversies te genereren. Bij grote aanpassingen op de website zullen wij je altijd op de hoogte stellen.

8. Rapportage

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage. In dit rapport lees je hoe de verschillende campagnes hebben gepresteerd en welke werkzaamheden er zijn verricht in de desbetreffende maand. Deze rapportage ontvang je per mail.

9. Evaluatie

In de laatste maand voor het aflopen van het contract vindt er een evaluatiemoment plaats. Hoe wij dit aanpakken bepaal jij zelf. Wil je dat we langskomen? Of vind je een belletje of mailtje afdoende? Dit bepaal je helemaal zelf.

10. En… opnieuw

Top! Je hebt er voor gekozen om een langere samenwerking met ons aan te gaan. We zullen vanaf dit punt gewoon verder gaan met waar we gebleven waren. Wil je dat we nog meer kanalen inzetten? Dan gaan wij ook hier mee aan de slag. Er is altijd nauw contact met de klant, waardoor de klant weet waar hij/zij aan toe is en wij weten waar de behoefte van de klant ligt.

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om jouw online zichtbaarheid te vergroten, wij adviseren altijd om meerdere mogelijkheden tegelijk in te zetten. Op deze manier komt de doelgroep via verschillende kanalen met jouw organisatie in contact en versterken deze contactmomenten elkaar. Mocht je meer willen weten over de verschillende mogelijkheden? Klik dan op één van de onderstaande buttons en download de gratis whitepaper.

Wij werken o.a. voor

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd geworden naar hoe 2nd Chapter jouw organisatie van dienst kan zijn? Of wil je gewoon zo snel mogelijk conversies op jouw website? Laat dan je gegevens achter. Liever direct contact, bel 071-4072027.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews