9,2
klanten
vertellen
28 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
Verdubbel je webshop omzet! Klik hier.

1. Kansen creëert

We bekijken jouw online prestaties, de stand van jouw concurrentie en jouw online kansen. Vaak zijn er veel meer kansen op het internet voor jouw bedrijf dan je denkt. Na een op maat gemaakt plan te hebben geschreven optimaliseren we jouw website.

2. Hoger in Google komt

De vindbaarheid en je positie in Google zijn van groot belang voor je website. Door je website te optimaliseren zul je een stijging maken in de ranking van Google. Wist je dat 75% van de bezoekers via Google niet verder kijken dan de eerste drie zoekresultaten? Het is dus zaak dat jouw bedrijf zo snel mogelijk te vinden is!

Dennis Guijt

"Bij online marketing is het van belang nieuwe stappen te blijven maken in de mogelijkheden die er voor jou zijn. Ik ben er om jou te helpen die stappen te blijven maken zodat jouw website kan blijven groeien in de online markt."

Dennis Guijt
CEO | Web Designer

3. Meer klanten krijgt

Meer bezoekers is natuurlijk een goede zaak, maar deze bezoekers zijn niet gelijk nieuwe klanten. Zou het niet fantastisch zijn als je van je huidige bezoekers ook klanten kunt maken? Wij zorgen ervoor bezoekers je website niet zomaar wegklikken, maar dus wel overgaan tot de actie die jij wenst.

4. Meer omzet genereert

Door je website slim in te richten, de strijd aan te gaan met de concurrentie en online vindbaar te zijn, kun je nog meer klanten winnen. Wat zal leiden tot een hogere omzet. Dit is natuurlijk je uiteindelijke doel!

Dennis Guijt

"Veel ondernemers zien hun website als visitekaartje, waar ze weinig mee doen. Terwijl jouw website perfect kan worden ingezet als sales- of leadgenerator. Ik ben er om te zorgen dat jouw website voor jou werkt, in plaats van andersom."

Bart de Vreugd
Online Marketing

Webdesign & Online Marketing

Wij zijn een full service webdesign & online marketing bureau uit Katwijk. Wij ontwikkelen maatwerk websites, webshops en beheersystemen en wij creëren marketingcampagnes, grafische uitingen, webteksten en -video's. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
28 reviews