Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Google Ads Gids: Ontrafel de Kracht van Online Adverteren

In het digitale tijdperk is online adverteren niet langer een optie, maar een noodzaak. Één van de krachtigste tools in je digitale marketingarsenaal is Google Ads. Of jij nu een klein lokaal bedrijf bent dat op zoek is naar meer klanten in je omgeving, of een grote onderneming die haar producten wereldwijd wil promoten, Google Ads kan je helpen jouw doelstellingen te behalen.

Google Ads - Online Adverteren

Met zoveel opties en functies kan het opzetten van een Google Ads-campagne behoorlijk ontmoedigend lijken, vooral als je nieuw bent in de wereld van online adverteren. Via deze blog hopen we je op weg te helpen met het opzetten van jouw eerste succesvolle Google Ads campagne.

 • Op deze pagina
  • 1. Bepaal je doelstellingen Bepaal eerst wat je hoopt te bereiken met je Google Ads campagne. Dit kan variëren van het verhogen van het websiteverkeer, meer online verkopen genereren, meer leads krijgen, etc.
  • 2. Definieer je doelgroep Na het bepalen van je doelstellingen, moet je bepalen op wie je je campagne wilt richten. Google Ads biedt verschillende targeting opties zoals locatie, leeftijd, geslacht, taal, interesses, etc.
  • 3. Kies het juiste campagnetype Google Ads heeft verschillende campagnetypen zoals Zoeknetwerk, Displaynetwerk, Shopping, Video, etc. Kies het type dat het meest geschikt is voor je doelstellingen.
  • 4. Bepaal je budget Bepaal hoeveel je bereid bent te besteden aan je Google Ads-campagne. Het budget wordt dagelijks ingesteld, dus je moet bedenken hoeveel je per dag wilt uitgeven.
  • 5. Creëer je advertenties Maak aantrekkelijke en relevante advertenties. Zorg ervoor dat je een duidelijke call-to-action opneemt en dat je advertenties je doelgroep aanspreken. Google Ads heeft ook bepaalde richtlijnen voor advertenties.
  • 6. Selecteer je zoekwoorden Kies zoekwoorden die relevant zijn voor je product of dienst. Je kunt gebruik maken van Google’s Zoekwoordplanner om je te helpen bij het selecteren van zoekwoorden.
  • 7. Instellen van biedstrategieën Google Ads biedt verschillende biedstrategieën zoals kosten per klik (CPC), kosten per duizend vertoningen (CPM), etc. Kies de strategie die het beste past bij je doelstellingen en budget.
  • 8. Campagne lanceren Zodra je tevreden bent met je advertenties en zoekwoorden, kun je je campagne lanceren.
  • 9. Monitor en optimaliseer je campagne Na het lanceren van je campagne is het belangrijk om de prestaties ervan te volgen. Je kunt de resultaten gebruiken om je campagne te optimaliseren.

1. Bepaal je doelstellingen

Het bepalen van je doelstellingen is een cruciale eerste stap bij het opzetten van een Google Ads-campagne. Het helpt je bij het kiezen van de juiste campagnestrategie en het meten van het succes van je inspanningen. Hier zijn enkele doelstellingen die je zou kunnen overwegen voor je campagne:

Verhoog het websiteverkeer

Dit is een veelvoorkomende doelstelling voor bedrijven die meer bezoekers naar hun website willen trekken. Google Ads kan zeer effectief zijn in het genereren van verkeer, omdat je advertenties kunnen verschijnen in zoekresultaten wanneer mensen op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van jou.

Verhoog de online verkoop

Als je een e-commercebedrijf runt, wil je waarschijnlijk meer online verkopen genereren. Met Google Ads kun je zeer gerichte advertenties maken om mensen aan te moedigen een aankoop te doen op je website.

Genereer leads

Voor veel bedrijven is het doel van hun Google Ads-campagne om leads te genereren. Dit betekent dat je mensen naar je website wilt trekken en ze wilt aansporen om actie te ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het aanvragen van een offerte of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

Vergroot merk- of productbewustzijn

Als je een nieuw merk of product lanceert, kan je doel zijn om de bekendheid te vergroten. Met Google Ads kun je advertenties plaatsen die mensen helpen je merk of product te leren kennen.

Vergroot klantbetrokkenheid

Als je klanten wilt aanmoedigen om meer betrokken te raken bij je merk, kun je Google Ads gebruiken om ze naar interactieve elementen op je website te sturen, zoals een blogpost, een video of een online spel.

Zodra je je doelstellingen hebt bepaald, zal het veel gemakkelijker zijn om de rest van je campagne op te zetten, inclusief het kiezen van je doelgroep, het selecteren van je zoekwoorden, het maken van je advertenties en het bepalen van je budget en biedstrategie. Bovendien zal het hebben van duidelijke doelstellingen je helpen bij het meten van het succes van je campagne en het maken van aanpassingen om je resultaten te verbeteren.

2. Definieer je doelgroep

Het definiëren van je doelgroep is een essentiële stap in het opzetten van een Google Ads-campagne. Door te begrijpen wie je doelgroep is, kun je relevantere en effectievere advertenties maken. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het definiëren van je doelgroep:

Demografische gegevens

Begin met basis demografische informatie zoals leeftijd, geslacht en locatie. Als je een lokaal bedrijf bent, wil je je waarschijnlijk richten op mensen in je directe omgeving. Als je producten of diensten echter online levert, kan je bereik veel groter zijn.

Interesses en gedrag

Overweeg wat je doelgroep interesseert en hoe ze zich online gedragen. Google Ads kan je bijvoorbeeld helpen om mensen te targeten die interesse hebben getoond in bepaalde onderwerpen of die bepaalde soorten websites bezoeken.

Zoekwoorden

Welke zoektermen zouden mensen gebruiken als ze op zoek zijn naar je producten of diensten? Door relevante zoekwoorden te gebruiken in je Google Ads-campagne, kun je ervoor zorgen dat je advertenties worden getoond aan mensen die actief op zoek zijn naar wat je te bieden hebt.

Apparaatgebruik

Overweeg op welke apparaten je doelgroep waarschijnlijk je advertenties zal bekijken. Google Ads stelt je in staat om je campagnes te optimaliseren voor verschillende apparaten, zoals desktop, mobiel of tablet.

Tijdstip en dag van de week

Er kunnen specifieke tijden of dagen zijn waarop je doelgroep waarschijnlijker online is of meer geneigd is om te converteren. Google Ads kan je helpen om je advertenties op deze specifieke tijden te tonen.

Klantenmatch

Als je al een klantenbestand hebt, kan Google’s Klantenmatch je helpen om je Google Ads-campagnes te targeten op deze bestaande klanten. Je kunt ook soortgelijke doelgroepen targeten om nieuwe mensen te bereiken die lijken op je huidige klanten.

Het definiëren van je doelgroep zal je helpen bij het maken van relevantere advertenties en het optimaliseren van je budget door ervoor te zorgen dat je advertenties worden getoond aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je producten of diensten.

3. Kies het juiste campagnetype

Het kiezen van het juiste campagnetype is een belangrijke stap bij het opzetten van een Google Ads-campagne. Het campagnetype dat je kiest, bepaalt waar en wanneer je advertenties worden weergegeven. Hier zijn de verschillende soorten campagnes die je kunt kiezen:

Zoeknetwerkcampagnes

Zoeknetwerkcampagnes zijn wellicht de meest voorkomende soort Google Ads-campagne. Deze advertenties verschijnen in de zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor je producten of diensten. Dit soort campagne is ideaal als je doel is om meer websiteverkeer, leads of conversies te genereren.

Displaynetwerkcampagnes

Displaynetwerkcampagnes worden weergegeven op websites en apps binnen het Google Display Netwerk. Deze campagnes zijn geweldig voor het verhogen van de naamsbekendheid, omdat ze visueel aantrekkelijk kunnen zijn en je de mogelijkheid bieden om een groter publiek te bereiken.

Shopping-campagnes

Shopping-campagnes zijn specifiek ontworpen voor retailers en e-commerce bedrijven. Deze advertenties worden weergegeven in de Google Shopping-sectie en omvatten productinformatie zoals een foto, titel, prijs en winkelnaam.

Videocampagnes

Videocampagnes worden weergegeven op YouTube en andere sites en apps in het Google Display Netwerk. Ze kunnen een geweldige manier zijn om merkbekendheid te vergroten en een boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

App-campagnes

App-campagnes zijn bedoeld om app-installaties te bevorderen. Deze advertenties kunnen worden weergegeven op Google Zoeken, Google Play, YouTube en meer.

Bij het kiezen van je campagnetype is het belangrijk om je doelstellingen in gedachten te houden. Als je bijvoorbeeld meer websiteverkeer wilt genereren, is een Zoeknetwerkcampagne wellicht de beste keuze. Maar als je doel is om meer mensen je nieuwe app te laten downloaden, zou je een App-campagne kunnen overwegen. Elk type heeft zijn eigen voordelen, dus denk goed na over wat je hoopt te bereiken met je campagne voordat je een beslissing neemt.

4. Bepaal je budget

Je budget is een cruciaal aspect van je Google Ads-campagne. Het budget bepaalt hoeveel geld je bereid bent te besteden aan je campagne en kan een grote invloed hebben op het bereik en de prestaties van je advertenties. Hier zijn enkele overwegingen bij het bepalen van je Google Ads-budget:

Dagbudget

Google Ads werkt op basis van een dagbudget. Dit is het bedrag dat je bereid bent te besteden per dag. Het dagbudget wordt ingesteld op campagneniveau. Google zal proberen je advertenties gedurende de dag gelijkmatig te tonen, maar het kan zijn dat je sommige dagen iets meer uitgeeft dan je dagbudget en andere dagen iets minder, afhankelijk van de variaties in zoekverkeer. Over de loop van een maand zal je echter niet meer uitgeven dan je dagbudget vermenigvuldigd met het gemiddeld aantal dagen in een maand.

Biedstrategie

Je biedstrategie bepaalt hoe je budget wordt gebruikt om voor plaatsingen te bieden. Er zijn verschillende biedstrategieën beschikbaar, zoals kosten per klik (CPC), kosten per duizend vertoningen (CPM), en kosten per actie (CPA). De juiste strategie voor jou hangt af van je campagnedoelstellingen.

Kosten en concurrentie van zoekwoorden

De kosten en concurrentie van de zoekwoorden die je kiest, zullen ook van invloed zijn op je budget. Populaire zoekwoorden met veel concurrentie kunnen duurder zijn, terwijl niche zoekwoorden goedkoper kunnen zijn.

Campagnedoelstellingen

Je budget moet ook in lijn zijn met je campagnedoelstellingen. Als je bijvoorbeeld meer websiteverkeer wilt genereren, heb je mogelijk een groter budget nodig dan wanneer je doel is om merkbekendheid te vergroten.

Prestaties monitoren en aanpassen

Het is belangrijk om de prestaties van je campagne regelmatig te controleren en je budget indien nodig aan te passen. Als je campagne bijvoorbeeld niet de gewenste resultaten oplevert, wil je misschien overwegen om je budget te verhogen of je biedstrategie aan te passen.

Bedenk dat het doel niet altijd is om zo veel mogelijk te spenderen, maar om zo efficiënt mogelijk te spenderen om je doelstellingen te bereiken. Door je budget, biedstrategieën en campagneprestaties regelmatig te herzien, kun je ervoor zorgen dat je het meeste uit je Google Ads-budget haalt.

5. Creëer je advertenties

Het maken van effectieve advertenties is een cruciaal onderdeel van je Google Ads-campagne. Goede advertenties trekken de aandacht van gebruikers, communiceren je boodschap duidelijk en moedigen actie aan. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen bij het maken van je advertenties:

Schrijf aantrekkelijke koppen

De kop is het eerste dat mensen zien als ze je advertentie bekijken, dus het moet opvallen en aantrekkelijk zijn. Het moet ook relevant zijn voor de zoektermen die je target en duidelijk maken wat je te bieden hebt.

Gebruik duidelijke en relevante beschrijvingen

De beschrijving moet meer details geven over je product, dienst of aanbieding. Het moet relevante informatie en voordelen bevatten die aantrekkelijk zijn voor je doelgroep.

Voeg een sterke call-to-action (CTA) toe

Een goede CTA moedigt mensen aan om actie te ondernemen. Of je nu wilt dat ze je website bezoeken, een aankoop doen, zich inschrijven voor een nieuwsbrief, of een andere actie ondernemen, zorg ervoor dat je CTA duidelijk en uitnodigend is.

Gebruik relevante URL’s en zichtbare URL’s

Je eindbestemmings-URL moet relevant zijn voor je advertentie en een goede gebruikerservaring bieden. De zichtbare URL, die wordt weergegeven in je advertentie, moet duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Maak gebruik van advertentie-extensies

Advertentie-extensies kunnen meer informatie en extra redenen geven om te klikken op je advertentie. Er zijn verschillende soorten extensies beschikbaar, zoals sitelinks, telefoonnummer, locatie, promoties en meer.

Volg de richtlijnen van Google Ads

Google heeft bepaalde beleidsregels en richtlijnen voor advertenties, dus zorg ervoor dat je advertenties deze volgen. Advertenties die het beleid schenden, kunnen worden afgewezen.

Test en optimaliseer je advertenties

Het is een goed idee om verschillende versies van je advertenties te testen om te zien welke het beste presteren. Je kunt variëren met de kop, beschrijving, CTA, en andere elementen, en de prestaties van elke versie volgen.

Onthoud dat de beste advertenties relevant, aantrekkelijk, en actiegericht zijn. Ze moeten aansluiten bij de behoeften en interesses van je doelgroep en hen overtuigen om actie te ondernemen.

6. Selecteer je zoekwoorden

Zoekwoorden zijn essentieel in Google Ads, omdat ze bepalen wanneer en waar je advertenties worden weergegeven. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen bij het selecteren van je zoekwoorden:

Begrijp je klant

Begin met na te denken over wat je klanten zouden kunnen intypen in de zoekbalk van Google als ze op zoek zijn naar je producten of diensten. Probeer verschillende perspectieven te overwegen en bedenk welke termen of zinnen ze mogelijk gebruiken.

Gebruik zoekwoordplanning tools

Google’s Zoekwoordplanner kan een zeer nuttige tool zijn bij het vinden van zoekwoorden. Het kan je helpen om ideeën op te doen, het zoekvolume en de verwachte concurrentie voor verschillende zoekwoorden te beoordelen, en te schatten hoeveel je misschien moet bieden.

Kies zoekwoordtypes

Google Ads stelt je in staat om verschillende soorten zoekwoorden te kiezen, waaronder breed, woordgroep, exact en negatief. Breed zoeken bereikt de breedste doelgroep, terwijl exact zoeken de meest specifieke is. Negatieve zoekwoorden zijn woorden waarbij je niet wilt dat je advertentie verschijnt.

Overweeg de intentie van de gebruiker

De intentie van de gebruiker is belangrijk bij het kiezen van zoekwoorden. Iemand die zoekt naar “hoe een fiets te repareren” heeft waarschijnlijk andere bedoelingen dan iemand die zoekt naar “fietsenwinkel”. Probeer zoekwoorden te kiezen die overeenkomen met de intenties van je potentiële klanten.

Bepaal de relevantie

De gekozen zoekwoorden moeten relevant zijn voor de producten of diensten die je aanbiedt. Irrelevante zoekwoorden kunnen ertoe leiden dat je advertentie wordt weergegeven aan mensen die niet geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt, wat verspilling van je advertentiebudget kan betekenen.

Voer regelmatige zoekwoordonderzoeken uit

De populariteit van zoekwoorden kan in de loop van de tijd veranderen, dus het is een goed idee om regelmatig nieuw zoekwoordonderzoek uit te voeren en je zoekwoordenlijst dienovereenkomstig bij te werken.

Onthoud dat het doel van zoekwoorden is om ervoor te zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan de juiste mensen op het juiste moment, dus neem de tijd om je zoekwoorden zorgvuldig te kiezen en te optimaliseren.

7. Instellen van biedstrategieën

De biedstrategie die je kiest voor je Google Ads-campagne kan een grote impact hebben op hoe je advertenties presteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste biedstrategieën die je kunt kiezen:

Handmatige CPC (kosten per klik)

Bij deze strategie stel je zelf de maximale kosten per klik in die je bereid bent te betalen voor elke klik op je advertentie. Deze strategie geeft je de meeste controle, maar vereist ook meer tijd en aandacht.

Geautomatiseerde biedstrategieën

Google Ads biedt ook verschillende geautomatiseerde biedstrategieën die gebruik maken van machine learning om je biedingen te optimaliseren op basis van je campagnedoelstellingen. Enkele van deze strategieën zijn:

 • Maximaliseer klikken: Deze strategie streeft ernaar om zoveel mogelijk klikken te genereren binnen je budget. Het is nuttig als je vooral geïnteresseerd bent in het genereren van verkeer naar je website. Ook hier kun je optioneel aangeven wat je maximaal voor een klik wilt betalen.
 • Maximaliseer conversies: Deze strategie probeert zoveel mogelijk conversies te genereren binnen je budget. Het is nuttig als je voornamelijk gericht bent op acties zoals aankopen, aanmeldingen of andere vormen van conversies op je website.
 • Doel-CPA (kosten per actie): Deze strategie streeft ernaar om zoveel mogelijk conversies te genereren tegen een doel-CPA die je instelt. Het is geschikt voor campagnes die gericht zijn op conversies en een specifiek rendement op de advertentie-uitgaven (ROAS) willen bereiken.
 • Doel-ROAS (rendement op advertentie-uitgaven): Met deze strategie kun je biedingen instellen om zoveel mogelijk conversiewaarde te behalen tegen een doel-ROAS die je instelt. Het is geschikt voor bedrijven die waarde hechten aan conversiewaarde, zoals e-commercebedrijven.

Het kiezen van de juiste biedstrategie hangt af van je campagnedoelstellingen, het beschikbare budget en de hoeveelheid tijd die je kunt besteden aan het beheren van je biedingen. Het is ook belangrijk om je biedstrategie regelmatig te herzien en aan te passen op basis van de prestaties van je campagne.

8. Campagne lanceren

Hier zijn de stappen die je moet volgen om je Google Ads-campagne te lanceren. Let wel dat een Google Ads-campagne nooit echt “af” is. Het is een proces dat voortdurend beheer en optimalisatie vereist om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt. Maar door je campagne zorgvuldig te plannen en regelmatig te controleren, ben je op de goede weg om succes te behalen met Google Ads.

Controleer nogmaals alles

Voordat je je campagne live zet, is het belangrijk om alles nogmaals te controleren. Zorg ervoor dat je doelstellingen, doelgroep, campagnetype, budget, advertenties, zoekwoorden en biedstrategie allemaal correct zijn ingesteld.

Zorg ervoor dat je tracking correct is ingesteld

Google Ads biedt conversietracking tools waarmee je kunt bijhouden hoe goed je advertenties presteren en welke interacties gebruikers hebben na het klikken op je advertenties. Zorg ervoor dat je deze tools correct hebt ingesteld voordat je je campagne lanceert.

Zet de campagne live

Als alles klaar is, kun je je campagne lanceren. Je advertenties beginnen dan te verschijnen op de door jou gekozen platforms en voor de door jou gekozen zoekwoorden.

Monitor je campagne

Na het lanceren van je campagne, is het belangrijk om deze regelmatig te controleren. Kijk hoe je advertenties presteren, hoeveel je uitgeeft, en of je je doelstellingen bereikt.

Optimaliseer je campagne

Op basis van de resultaten die je ziet, moet je wellicht enkele aanpassingen maken. Misschien wil je het budget wijzigen, nieuwe zoekwoorden toevoegen, zoektermen uitsluiten, biedingen aanpassen, of verschillende advertenties testen.

9. Monitor en optimaliseer je campagne

Het monitoren en optimaliseren van je campagne is een cruciaal onderdeel van succesvolle Google Ads-campagnes. Hier zijn enkele stappen en overwegingen om in gedachten te houden:

Monitor je campagneprestaties

Controleer regelmatig hoe je campagne presteert. Dit omvat het bijhouden van belangrijke statistieken zoals klikken, impressies, click-through rate (CTR), kosten per klik (CPC), en conversies. Deze informatie kun je vinden in het Google Ads-dashboard.

Maak gebruik van Google Analytics

Google Analytics kan je meer gedetailleerde informatie geven over hoe gebruikers zich gedragen nadat ze op je advertentie hebben geklikt, inclusief welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang ze op je site blijven, en of ze uiteindelijk een aankoop doen of een andere gewenste actie ondernemen.

Optimaliseer op basis van prestaties

Als je merkt dat bepaalde zoekwoorden of advertenties beter presteren dan andere, overweeg dan om meer van je budget naar die gebieden te verschuiven. Evenzo, als sommige aspecten van je campagne ondermaats presteren, kun je overwegen om deze te pauzeren, te wijzigen, of te verwijderen.

Test verschillende advertenties en zoekwoorden

Het is een goed idee om verschillende versies van je advertenties te testen om te zien welke het beste presteren. Via de Responsieve Zoekadvertentie kun je sowieso al verschillende koppen, beschrijvingen en calls-to-action uitproberen. Hetzelfde geldt voor zoekwoorden; test en analyseer de prestaties van verschillende zoekwoorden om te zien welke het meest effectief zijn.

Pas je biedingen aan

Afhankelijk van de prestaties van je campagne, wil je misschien je biedingen aanpassen. Als een bepaald zoekwoord bijvoorbeeld veel conversies genereert, wil je misschien je bod voor dat zoekwoord verhogen om de zichtbaarheid ervan te vergroten. Aan de andere kant, als een zoekwoord veel klikken genereert maar weinig conversies, wil je misschien je bod verlagen of het zoekwoord als negatief toevoegen.

Blijf op de hoogte van veranderingen

Zowel de markt als het gedrag van je klanten kunnen in de loop van de tijd veranderen, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen en je campagne dienovereenkomstig aan te passen. Dit kan betekenen dat je nieuwe zoekwoorden toevoegt, je advertenties wijzigt, of je biedstrategie aanpast.

Onthoud dat succes met Google Ads vaak een kwestie is van voortdurende testen, monitoring en optimalisatie. Door de prestaties van je campagne nauwlettend in de gaten te houden en aanpassingen te maken waar nodig, kun je de effectiviteit van je campagne in de loop van de tijd verbeteren.

Zelf aan de slag met Google Ads of liever uitbesteden?

Nu je bekend bent met de stappen die nodig zijn om een succesvolle Google Ads-campagne op te zetten, ben je klaar om te beginnen. Maar onthoud, het opzetten, monitoren en optimaliseren van een Google Ads-campagne kan tijdrovend zijn en vraagt om expertise.

Bij 2nd Chapter hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het beheren van Google Ads-campagnes en zijn we trots op onze status als Google Partner. Wij kennen de ins en outs van Google Ads en weten hoe we een campagne kunnen creëren die resultaten oplevert.

Google Ads - Google Partner

Of je nu ondersteuning nodig hebt bij het opzetten van je eerste campagne, of als je hulp zoekt bij het verbeteren van je huidige campagnes. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen het meeste uit jouw Google Ads-campagnes te halen!

Contact

Delen:

Wist je dat...

Je onze blogs automatisch in je mailbox kunt ontvangen? Super handig, al zeggen we het zelf. Laat je gegevens hier achter en ontvang waardevolle tips & tricks voor jouw website.

Nieuwsbrief

Meer
blogs

Naar overzicht

“2nd Chapter heeft twee websites voor ons, een nonprofit, gebouwd. We zijn zéér tevreden over het hele proces, van het sparren over ideeën, het bouwen, het uiteindelijke product en de samenwerking na oplevering. Ze denken mee, hebben kennis van zaken, zijn altijd bereikbaar en reageren snel wanneer nodig. Domme vragen ...”   Lees verder

Vereniging HCHWA-D

“Door korte communicatielijnen, met ons mee denken en betrokkenheid, maken we al jaren gebruik van de diensten van 2ND CHAPTER.
De Rijn Schoonmaakdiensten b.v.”

Schoonmaakbedrijf de Rijn

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

“Deskundige medewerkers”

Van Rooijen Verhuizingen

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden