Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Website laten maken? Welkom bij de Wordpress Specialist!

Wil je een maatwerk WordPress website laten maken die niet alleen prachtig oogt, maar ook voldoet aan de nieuwste technische eisen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Website Laten Maken - WordPress Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook goed scoren in zoekmachines zoals Google. Hierdoor kun je meer potentiële klanten bereiken en je online aanwezigheid vergroten.

Naar Website Ontwikkeling

Website laten maken door de WordPress Specialist

Als WordPress-specialisten hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het op maat ontwerpen en opzetten van unieke WordPress-websites. Ons team bestaat uit ervaren webdesigners en ontwikkelaars die de nieuwste technieken beheersen en continu op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van WordPress-websiteontwikkeling.

Hierdoor kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die precies aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Website Laten Maken - Responsive website

We begrijpen dat elke WordPress-website uniek is en daarom werken we nauw met je samen om je visie te begrijpen en te realiseren. We gebruiken de nieuwste technologieën en methodologieën om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, gebruiksvriendelijk is en goed werkt op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

Voordelen maatwerk WordPress website laten maken

Er zijn vele voordelen verbonden aan een maatwerk website laten maken in WordPress. We noemen er een aantal:

  1. Uniek design: Door het maatwerk design is jouw website uniek en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.
  2. Flexibiliteit: Met een maatwerk WordPress website ben je niet gebonden aan de beperkingen van standaard templates en plugins. Wij ontwikkelen een website die precies aan jouw wensen voldoet en gemakkelijk uitbreidbaar is.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Wij besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, zodat jouw bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
  4. Veiligheid: Met een maatwerk WordPress-website heb je volledige controle over de beveiliging van je website. Dit betekent dat we de juiste beveiligingsmaatregelen kunnen nemen om je website te beschermen tegen hackers en malware.
  5. Snelheid: Een maatwerk WordPress-website kan sneller zijn dan een website die is gebouwd met standaard templates en plugins. Doordat wij schone code gebruiken en de website optimaliseren, kunnen we ervoor zorgen dat jouw website snel laadt en daarmee een positieve gebruikerservaring biedt en beter scoort in Google.
  6. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Wij ontwikkelen jouw website met SEO in het achterhoofd, zodat je hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt en meer bezoekers naar jouw website trekt.
  7. Schaalbaarheid: Naarmate je bedrijf groeit en/of verandert, kunnen we je website gemakkelijk aanpassen en uitbreiden om aan jouw nieuwe behoeften te voldoen.

Zoekmachine vriendelijke (SEO) website laten maken

Bij het ontwikkelen van jouw WordPress-website houden we ook rekening met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat je website is geoptimaliseerd voor relevante zoektermen, zodat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Dit kan resulteren in meer verkeer naar je website en meer potentiële klanten.

Website Laten Maken - Zoekmachine Optimalisatie

Om een WordPress website SEO-vriendelijk te maken, zorgen we onder andere voor een geoptimaliseerde site-structuur, gebruik van relevante zoekwoorden, duidelijke URL’s, snelle laadtijd en geoptimaliseerde afbeeldingen. Ook zorgen we voor regelmatige updates en optimalisatie van de inhoud om ervoor te zorgen dat de website hoog blijft scoren in de zoekresultaten van Google.

Conversie geoptimaliseerde (CRO) website laten maken

Conversie Optimalisatie (CRO) is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van je website voor meer dan alleen zoekmachines. Het draait om het verbeteren van de gebruikerservaring van je websitebezoekers en het stimuleren van hen om actie te ondernemen.

Website laten maken - Conversie Optimalisatie

Als specialist in maatwerk WordPress websites begrijpen we bij 2nd Chapter het belang van Conversie Optimalisatie. We analyseren niet alleen het zoekgedrag van je doelgroep en optimaliseren je website met SEO, maar we kijken ook naar het gedrag van je websitebezoekers en hoe we hen kunnen begeleiden naar de gewenste actie.

Denk hierbij aan het plaatsen van duidelijke call-to-actions op strategische plekken op de website, het optimaliseren van formulieren voor een betere conversieratio en het verbeteren van de navigatie om de gebruikerservaring te verbeteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je website niet alleen meer bezoekers krijgt, maar dat deze bezoekers ook daadwerkelijk actie ondernemen op je website.

Naar Online Marketing

Unieke en SEO-vriendelijke website laten maken? Kies voor de expert!

Wil je een unieke WordPress website laten maken die niet alleen mooi oogt, maar ook voldoet aan de nieuwste technische eisen en goed scoort in zoekmachines zoals Google, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

Contact

“Erg positieve ervaring bij het bouwen van mijn website. Creatief, origineel en reageert erg snel. Aanrader!”

Wijnands Milieu Consultancy

“Prima advies, werk en resultaat. Altijd bereid direct mee te denken en uit te voeren.”

Archiscienza

“Maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van 2nd chapter voor onze bedrijven. We zijn heel tevreden. De rapportage is duidelijk en je kunt de resultaten goed inzien. Zijn, indien je vragen hebt, goed te bereiken en staan voor je klaar. Kortom: ze leveren een prima job!”

Habana

“Een jaar geleden werd ik praktijkhouder van kleinschalige huisartspraktijk in Alphen aan den Rijn. Een website was er niet. Ik zocht naar een manier om onze praktijk modern te maken en online sterk te profileren. Daarbij wilde ik vasthouden aan het persoonlijke, kleinschalige en authentieke karakter die onze praktijkvoering voorstaat. ...”   Lees verder

Bospark Huisartsen

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden