Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Webdesign Katwijk; jouw partner voor een unieke website

Op zoek naar een professioneel en resultaatgericht Webdesign in Katwijk? Dan ben je bij 2nd Chapter aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk WordPress websites, die niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen voor meer verkeer, leads en conversies.

Waarom kiezen voor ons als jouw Webdesign Katwijk partner?

Ten eerste zijn we gespecialiseerd in WordPress maatwerk. Dit betekent dat we elke website vanaf scratch ontwerpen en ontwikkelen, volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en doelen, zodat we een website creëren die niet alleen mooi is, maar ook resultaatgericht. Met meer dan 10 jaar ervaring in website ontwikkeling en online marketing weten we als geen ander hoe belangrijk een goed ontworpen website is voor jouw online succes.

Webdesign Katwijk - Maatwerk WordPress

Ook zorgen we bij 2nd Chapter voor een gebruiksvriendelijke website die goed werkt op alle apparaten. Steeds meer mensen gebruiken namelijk hun smartphone of tablet om online te zoeken en te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website responsive is, oftewel zich aanpast aan het schermformaat van de gebruiker.

Naar Website Ontwikkeling

Webdesign Katwijk: Mobielvriendelijke websites

Het hebben van een mobielvriendelijke website is tegenwoordig van groot belang voor het succes van je online aanwezigheid. Met het steeds groeiende aantal mobiele gebruikers, is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat jouw website op alle apparaten goed functioneert en er goed uitziet. Bovendien hecht Google veel waarde aan mobielvriendelijke websites, wat betekent dat een mobielvriendelijke website kan bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten. Een must dus voor Webdesign Katwijk.

Webdesign Katwijk - Mobielvriendelijke websites

Als jouw website niet mobielvriendelijk is, loop je het risico dat potentiële klanten afhaken omdat ze moeite hebben om de inhoud te lezen of te navigeren op hun mobiele apparaat. Bij 2nd Chapter zijn we ons bewust van het belang van een mobielvriendelijke website en zorgen we ervoor dat al onze websites geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten.

Belang van Mobiele Website

Webdesign Katwijk & Online Marketing

Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in webdesign, maar ook in online marketing. Dit betekent dat we verder kijken dan alleen het ontwerpen van een mooie website. We denken ook na over hoe we de website zo kunnen ontwerpen en ontwikkelen dat deze optimaal bijdraagt aan jouw online doelstellingen, zoals meer verkeer, leads of verkopen. Hierbij maken we gebruik van onze uitgebreide kennis van online marketing en conversie optimalisatie.

Webdesign Katwijk - Conversie Optimalisatie

Een website is immers meer dan alleen een visitekaartje van jouw bedrijf. Het is een belangrijk middel om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen van jouw producten of diensten. Daarom zorgen we bij 2nd Chapter niet alleen voor een mooie website, maar ook voor een website die goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit doen we door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij we de website optimaliseren voor zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep.

Naar Online Marketing

Werk samen met dé Webdesign Katwijk specialist

Als een lokaal Katwijks bedrijf hebben wij een uniek voordeel in het begrijpen van de lokale markt en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven in Katwijk en omgeving.

We hebben ervaring met het ontwikkelen van websites voor een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren en we begrijpen hoe belangrijk het is om een website te hebben die er niet alleen goed uitziet, maar ook effectief is in het converteren van bezoekers naar klanten.

Onze lokale aanwezigheid betekent ook dat we in staat zijn om persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten en gemakkelijk toegankelijk zijn voor overleg en ondersteuning. Als lokale Katwijkers zijn we gepassioneerd over het helpen van andere bedrijven in onze gemeenschap om online te groeien en te slagen.

Neem vandaag nog contact op met de Webdesign Katwijk specialist en ontdek hoe we jou kunnen helpen met het behalen van online succes!

Contact

“Een jaar geleden werd ik praktijkhouder van kleinschalige huisartspraktijk in Alphen aan den Rijn. Een website was er niet. Ik zocht naar een manier om onze praktijk modern te maken en online sterk te profileren. Daarbij wilde ik vasthouden aan het persoonlijke, kleinschalige en authentieke karakter die onze praktijkvoering voorstaat. ...”   Lees verder

Bospark Huisartsen

“Het team van 2nd Chapter heeft kundige mensen in huis die onze websites bouwen en onderhouden. We zijn erg tevreden met het custom CMS en de realisatie van onze designs aan front-end kant. Uiteraard doen we dit samen en komt 2nd Chapter met nuttige input vanuit hun expertise omtrent website ...”   Lees verder

North Actionsports Group

“Dennis did a great job in health care website design! Very professional, fast and constructive responder, cost-efficient, and gifted with a friendly touch! Try yourself..”

Middelkoop Neuropsychologie

“Goeie club, werken snel en beloven wat ze zeggen!”

Kijkduin Strandhuisjes

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden