9,3
Google
Reviews
41 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Een bedrijf online op de kaart zetten gaat niet vanzelf. Ten eerste moet je een website hebben en het liefst één die er goed uit ziet. Met een slecht uitziende website die niet functioneert kan je het wel schudden namelijk. De basis moet goed zijn. Is dat nog niet zo? Wij bouwen ook websites! Neem gerust een kijkje op onze homepage voor meer informatie.

Heb je al een goed functionerende website? Dan is het handig dat deze website ook bezocht wordt, anders heb je er nog niks aan. Daar zijn wij ook voor. Met verschillende manieren is dit zeker mogelijk. Denk aan de zoekmachines zoals Google, of het handig gebruik maken van de diverse social media zoals Facebook. Het is maar net wat voor soort bedrijf je hebt en waar je doelgroep zich bevindt.

Heb jij bijvoorbeeld een kledingzaak met online webshop in Noordwijk? Wij adviseren om te adverteren op het Google Netwerk. Gericht op mensen die zich bevinden vlakbij je winkel en op de mobiel zoeken naar “kleding noordwijk”. De perfecte doelroep om meer winkelbezoeken te genereren. Wij zorgen dat je bij deze doelgroep op nummer één komt te staan! Bovendien selecteren wij mensen die online actief zoeken naar kleding. Zo heb je ook online een mooie omzet.

Bovendien kan je deze doelgroep vooraf triggeren om later naar je winkel te komen of te zoeken naar je naam op Google. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van Facebook. Ook op dit platform kan je heel specifiek adverteren op een bepaalde doelgroep. Echter kan je social media juist gebruiken om je doelgroep te inspireren. Dit kan je doen door een bepaalde collectie extra de aandacht te geven in een mooie Facebook campagne.

SEO Noordwijk; voor alle branches!

SEO Noordwijk is voor alle branches geschikt. Ben je een loodgieter in Noordwijk? Dan heeft mensen inspireren geen zin. Dan zorgen wij ervoor dat je bovenaan komt onder zoekwoord “loodgieter noordwijk”. Ook hier zijn allerlei manieren voor. Meer informatie? Neem vooral contact met ons op. Dan spreken we een keer af zodat je kunt aangeven wat je precies wilt. Dan gaan wij kijken hoe we je het beste kunnen helpen!

Voor meer informatie kan je ook onze uitgebreide online marketing pagina bekijken.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,3

Google Reviews
41 reviews