9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Hét SEO bureau uit Leiden

SEO (Search Engine Optimization) is een online marketingtechniek dat ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar is in de zoekmachines. We hoeven je niet te vertellen dat dat belangrijk is! Door met SEO bureau 2nd Chapter samen te werken worden topposities behaald, gegarandeerd! Deze topposities resulteren in meer bezoekers, meer bezoekers resulteren in meer klanten en meer klanten resulteren in meer omzet.

"Onze SEO strategie gaat verder dan alleen het kennen van onze klanten. Wij willen ook jouw klant leren kennen!

Wij zorgen ervoor dat we onze klant goed kennen. Zo weten wij nu al dat jij een ‘Lèdse Glibber’ bent en met een Amerikaanse 'R' spreekt. Onze SEO strategie gaat uiteraard verder dan alleen het kennen van onze klanten. Wij willen ook jouw klanten leren kennen! De SEO topposities worden immers voor jouw klanten behaald. Op basis van jouw doelgroep wordt de SEO tactiek dus bepaald.

Hoe behalen wij hoge SEO posities?

2nd Chapter nabij Leiden heeft ervaren SEO specialisten in huis, die stapsgewijs werken om uiteindelijk die toppositie in de zoekmachine te bereiken. Hoe wij dat doen?

Het team analyseert jouw website of webshop om inzicht te krijgen in de huidige posities. Vervolgens wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd om relevante zoekwoorden te spotten waarop jouw site gevonden moet worden. Na het zoekwoordenonderzoek worden doeltreffende SEO teksten geschreven. Maar SEO gaat verder dan alleen teksten schrijven, dus pakken wij het totaalplaatje aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linkbuilding.

Wekelijks worden de vorderingen op SEO gebied op de voet gevolgd. Op basis van deze wekelijkse ‘analyse’ worden vervolgstappen gemaakt om nog betere SEO posities te verkrijgen.

Kom in contact met een SEO specialist uit Leiden

Kom in contact en knal jouw website of webshop naar de top in de zoekmachines! De SEO specialisten uit Leiden helpen jou maar al te graag om de top de bereiken. 2nd Chapter is meer dan alleen SEO: wij hebben kennis en ervaring met alle takken van de online marketingsport. Hierbij kun je o.a. denken aan zoekmachine adverteren, maar ook webdesign en webontwikkeling behoren tot onze expertises. Wij gaan dus veel verder dan een simpel SEO bureau.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews