9,2
klanten
vertellen
28 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
Verdubbel je webshop omzet! Klik hier.

Hét SEO bureau uit Katwijk

2nd Chapter is hét SEO-bureau uit Katwijk. Het team van 2nd Chapter bestaat uit zeer gedreven SEO-specialisten. Door met ons SEO bureau in zee te gaan, krijgt jouw website of webshop gegarandeerd meer bezoekers! Wij zorgen er namelijk voor dat jouw website optimaal vindbaar wordt in de zoekmachines, dat zijn Google, Bing & Yahoo. Maar SEO is niet het enige wat wij doen. Wij verzorgen de totale online marketingstrategie; van het op maat ontwerpen en bouwen van een website of webshop, tot online adverteren, het beheren van social media én copywriting.

"Op basis van de maandelijkse analyse worden nieuwe plannen gesmeed, om uiteindelijk de nummer 1 positie in de zoekmachine in te nemen.

Onze SEO werkwijze

Onze werkwijze is als volgt, allereerst analyseren onze SEO-specialisten jouw website. Het doel hiervan is om de huidige SEO-posities in de zoekmachines inzichtelijk te maken. Vervolgens wordt een plan gemaakt om deze posities te verbeteren zodat er meer verkeer naar jouw website komt. Hier houdt het niet op! We pakken het stapsgewijs aan door maandelijks de prestaties op het gebied van SEO te analyseren. Op basis van de analyse wordt opnieuw een plan gemaakt om verbeteringen door te voeren. Bekijk onze gedetailleerde SEO-aanpak.

Gedetailleerde SEO-aanpak

Vindbaarheid verbeteren met SEO

De 'gratis' vindbaarheid van een website kan worden verbeterd door SEO op de juiste wijze toe te passen. SEO omvat veel meer dan alleen teksten schrijven die relevante zoekwoorden bevatten. Zo zijn de volgende invloeden -niet per se in deze volgorde- essentieel voor een effectieve SEO-positie in de zoekresultaten:

- Websitestructuur
- Sitesnelheid
- Mobielvriendelijkheid
- Gebruikerservaring
- Linkbuilding
- Domeinautoriteit

Treed in contact met dé SEO-specialist uit Katwijk

Klaar om je website of webshop een boost te geven?! De SEO goeroes uit Katwijk zitten klaar om de SEO positie van jouw site te verbeteren. Als je de SEO in Katwijk laat verzorgen, kunnen wij naast het verkrijgen van een toppositie in Google, jouw website verder verbeteren op diverse gebieden. Bekijk ook eens onze andere diensten.

Webdesign & Online Marketing

Wij zijn een full service webdesign & online marketing bureau uit Katwijk. Wij ontwikkelen maatwerk websites, webshops en beheersystemen en wij creëren marketingcampagnes, grafische uitingen, webteksten en -video's. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
28 reviews