9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
#18 hoogtepunten uit 2018

SEO in het kort.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je zonder kosten je site bij een bepaald zoekwoord boven in de Google zoekresultaten kan laten verschijnen. Wanneer je site bovenaan staat is de kans op een klik hoger. Deze klik kan weer leiden tot een conversie. Een conversie is een bepaald doel dat je voor ogen heeft. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop zijn in je webshop.

Korte werkwijze

Als SEO adviesbureau gaan wij als volgt te werk. Het is belangrijk om te weten wat voor soort bedrijf je hebt en in welke branche je zit. Aan de hand van deze informatie kan een bepaalde doelgroep bepaald worden en op welke locaties deze doelgroep zich vooral bevindt.

Vervolgens wordt in kaart gebracht welke zoektermen deze doelgroep vooral gebruikt. Vooral brede zoekwoorden zoals “schoenen” worden veel gezocht. De droom is natuurlijk om bij dit zoekwoord bovenaan te staan. Daarentegen is het niet heel realistisch aangezien de concurrentie op dit zoekwoord veel te hoog is.

Wij adviseren om te focussen op langere zoekwoorden zoals “gele schoenen Amsterdam”. Hier zoeken weliswaar minder mensen op, maar je hebt minder concurrentie. Bovendien benader je klanten met een al iets hogere koopintentie. De klant weet al iets specifieker waar hij of zij naar opzoek is, namelijk gele schoenen. Wanneer deze klant op je landingspagina (site gelinkt met de SEO advertentie) met gele schoenen komt, is de kans dat ze over gaan op aankoop aanzienlijk groter. Vaak hebben deze klanten al een vooronderzoek gedaan waardoor zij al weten gele schoenen te willen in plaats van “schoenen”.

Uitgebreid advies

Ons SEO adviesbureau helpt graag jouw site beter te laten presteren op Google. Wij nemen genoeg de tijd voor je SEO campagne zonder budget nodig te hebben. SEO is namelijk helemaal gratis. Wil je liever betaald adverteren op Google en/of andere websites? Wij geven ook SEA advies!

Webdesign & Online Marketing

Wij zijn een full service webdesign & online marketing bureau uit Katwijk. Wij ontwikkelen maatwerk websites, webshops en beheersystemen en wij creëren marketingcampagnes, grafische uitingen, webteksten en -video's. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews