Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Online Marketing Uitbesteden? Kies voor groei met 2nd Chapter!

In het dynamische digitale landschap is zichtbaarheid essentieel voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie. Maar online marketing gaat niet alleen over zichtbaarheid; het gaat over het bereiken van de juiste mensen, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Bij 2nd Chapter begrijpen we deze nuances.

Online Marketing Uitbesteden aan 2nd Chapter loont, want je kunt gebruikmaken van onze jarenlange expertise in Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine & Social Adverteren, Conversie Optimalisatie en Maatwerk WordPress. Als partner zetten onze kennis in om jouw unieke visie en bedrijfsdoelen te realiseren.

Neem contact op

Wat is Online Marketing?

Online Marketing Uitbesteden

Online marketing, vaak ook digitale marketing genoemd, is het gebruik van diverse digitale kanalen, tools en technieken om producten, diensten en merken te promoten en te positioneren in het digitale landschap. Dit houdt in: optimaliseren voor zoekmachines (SEO en SEA), adverteren op sociale media, e-mailmarketing en meer. Het doel is om je bedrijf zichtbaar en aantrekkelijk te maken voor potentiële klanten, daar waar zij het meeste tijd doorbrengen: online.

Het Nut van Online Marketing Uitbesteden

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop consumenten informatie zoeken, producten kopen en interactie hebben met merken drastisch veranderd. Met online marketing kun je:

 1. Bereik vergroten: Je merk wordt zichtbaar voor een veel breder publiek dan traditionele marketingkanalen kunnen bereiken.
 2. Gerichte benadering: Online marketing stelt je in staat om specifieke doelgroepen te targeten op basis van demografie, interesses en koopgedrag.
 3. Kosten-efficiëntie: Vaak zijn digitale marketingtechnieken kosteneffectiever en bieden ze een hoger rendement op de investering vergeleken met traditionele methoden.
 4. Meetbaarheid: Door de digitale aard van online marketing zijn campagnes gemakkelijk te volgen en te meten, waardoor aanpassingen en optimalisaties in real-time kunnen worden gedaan.

Door je merk digitaal te positioneren, vergroot je dus niet alleen je bereik, maar verhoog je ook de efficiëntie en effectiviteit van je marketinginspanningen. Wil je jouw Online Marketing Uitbesteden? Hieronder vertellen we je meer over onze Online Marketingdiensten.

1. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Online Marketing Uitbesteden - Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie, beter bekend als SEO, is een cruciaal onderdeel van online marketing en draait om het optimaliseren van een website om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Dit niet alleen om verkeer naar je website te trekken, maar vooral om het juiste soort bezoekers aan te trekken die omzetten in klanten.

Componenten van SEO:

 1. Trefwoordonderzoek: Dit is het fundament van SEO. Door te begrijpen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt, kunnen we de content strategisch afstemmen op deze termen. Het resultaat? Je website wordt gevonden door mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
 2. On-page optimalisatie: Hier gaat het om meer dan alleen zoekwoorden. We kijken naar meta-titels, beschrijvingen, URL-structuren, interne linkbuilding en website snelheid. Door elk element van jouw website te optimaliseren, zorgen we ervoor dat zoekmachines precies weten waar elke pagina over gaat en waarom deze waardevol is voor bezoekers.
 3. Linkbuilding: Externe links naar jouw website fungeren als stemmen van vertrouwen in de ogen van zoekmachines. Hoe meer kwalitatieve links je hebt, hoe hoger de autoriteit van je website. We focussen op het verkrijgen van links van betrouwbare en relevante websites, wat de geloofwaardigheid en de positie van jouw website in zoekmachines versterkt.

Voordelen van SEO:

 • Duurzame zichtbaarheid: In tegenstelling tot betaalde advertenties, biedt SEO een lange termijn oplossing voor zichtbaarheid in zoekmachines.
 • Hogere ROI: Omdat je je richt op mensen die actief op zoek zijn naar jouw diensten of producten, levert SEO vaak een hoger rendement op investering op in vergelijking met andere marketingstrategieën.
 • Verbeterde gebruikerservaring: Goede SEO-praktijken gaan hand in hand met het bieden van een betere gebruikerservaring op jouw website.

Online Marketing Uitbesteden? Door te investeren in Zoekmachine Optimalisatie, zorg je niet alleen voor betere zichtbaarheid, maar bouw je ook aan het vertrouwen en de geloofwaardigheid van je merk in het digitale landschap.

Meer over SEO

2. Zoekmachine Adverteren (SEA)

Online Marketing Uitbesteden - Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren, ook wel bekend als SEA, stelt bedrijven in staat om direct boven de organische zoekresultaten te verschijnen door te betalen voor advertentieplekken op zoekmachines zoals Google. Dit betekent directe zichtbaarheid voor specifieke zoektermen en direct verkeer naar je website.

Componenten van SEA:

 1. Gerichte advertentie creatie: We ontwerpen advertenties die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook resoneren met jouw doelgroep. Dit betekent hogere klikfrequenties en meer relevant verkeer naar jouw website.
 2. Zoekwoord strategie: In SEA draait alles om het bieden op de juiste zoekwoorden. We voeren uitgebreid onderzoek uit om erachter te komen welke zoekwoorden het meeste rendement opleveren voor jouw investering.
 3. Voortdurende optimalisatie: De wereld van SEA is dynamisch. We monitoren voortdurend de prestaties van jouw campagnes en voeren wijzigingen door waar nodig om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit je budget haalt.

Voordelen van SEA:

 • Directe zichtbaarheid: In tegenstelling tot SEO, waar je misschien maanden moet wachten op resultaten, biedt SEA je directe zichtbaarheid in de zoekmachines.
 • Flexibiliteit: Snel inspelen op marktveranderingen, seizoensgebonden trends of bedrijfsspecifieke promoties.
 • Meetbaarheid: Elk aspect van jouw campagne is meetbaar, van het aantal kliks en de kosten per klik tot de conversieratio.

Wij zijn een Google Partner!

Online Marketing Uitbesteden - Google Partner

Als Google Partner zijn we erkend door Google zelf voor onze kennis, expertise en het succesvol toepassen van hun best practices in zoekmachine adverteren. Dit betekent voor jou:

 1. Toegang tot geavanceerde tools en trainingen: We hebben een streepje voor als het gaat om het gebruik van Google’s eigen tools, wat betekent dat we jouw campagnes met nog meer precisie kunnen afstemmen.
 2. Eerste toegang tot exclusieve features: Voordat anderen de kans krijgen om nieuwe features te gebruiken, hebben wij er al mee gewerkt. Dit geeft jouw campagnes een concurrentievoordeel.
 3. Up-to-date strategieën: De digitale wereld verandert voortdurend. Als Google Partner zorgen we ervoor dat jouw campagnes altijd zijn afgestemd op de nieuwste best practices van Google, wat resulteert in effectievere advertenties en een beter rendement op investering.

Online Marketing Uitbesteden? Door Zoekmachine Adverteren te combineren met de expertise van een erkende Google Partner, verzekert je jezelf van de best mogelijke positie in de digitale advertentiewereld.

Meer over SEA

3. Social Media Adverteren

Online Marketing Uitbesteden - Social Media Adverteren

In de huidige digitale tijdperk zijn social media platformen niet alleen plekken waar mensen contact houden met vrienden en familie, maar ook krachtige platforms voor merken en bedrijven om hun boodschap over te brengen. Social Media Adverteren omvat het gebruik van deze platforms om gerichte advertenties te plaatsen die aansluiten bij de interesses en gedragingen van gebruikers.

Componenten van Social Media Adverteren:

 1. Doelgroepsegmentatie: Het schoonheid van social media advertenties ligt in de diepgaande segmentatiemogelijkheden. Of je nu wilt targeten op demografie, geografie, interesses of gedrag, je kunt je advertenties afstemmen zodat ze de meest relevante gebruikers bereiken.
 2. Content creatie: De kern van elke goede social media campagne is boeiende content. We creëren posts die niet alleen aandacht trekken, maar ook delen waard zijn, wat de zichtbaarheid en betrokkenheid verhoogt.
 3. Prestatiemeting: Door middel van voortdurende monitoring kunnen we de prestaties van jouw advertenties in real-time analyseren. Dit stelt ons in staat om aanpassingen te doen waar nodig, zodat je altijd het beste rendement op je investering krijgt.

Voordelen van Social Media Adverteren:

 • Breed bereik: Met miljarden gebruikers wereldwijd bieden sociale media een ongeëvenaard potentieel om een breed en divers publiek te bereiken.
 • Gerichte targeting: Dankzij de uitgebreide gebruikersdata die social media platforms bieden, kun je met chirurgische precisie targeten.
 • Flexibiliteit: Snelle aanpassingen, A/B-tests, en de mogelijkheid om campagnes in real-time te optimaliseren.
 • Merkbouw: Door regelmatig aanwezig te zijn op de feeds van gebruikers, bouw je merkbewustzijn en vertrouwen op.

Online Marketing Uitbesteden? Social Media Adverteren biedt een krachtig platform om niet alleen je boodschap over te brengen, maar ook om een gemeenschap rond je merk te bouwen en een diepere connectie met je klanten te vormen. Met onze expertise kun je het meeste uit elk platform halen en je doelstellingen realiseren.

Meer over Social Adverteren

Download whitepapers gratis

Download onze gratis whitepapers en zet je eerste stap naar meer naamsbekendheid, leads of verkopen via jouw website.

4. Conversie Optimalisatie (CRO)

Online Marketing Uitbesteden - Conversie Optimalisatie (CRO)

Het digitale landschap is competitief. Het simpelweg aantrekken van bezoekers naar je website is niet voldoende; je wilt dat ze de gewenste actie ondernemen, of dat nu het kopen van een product, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte is. Conversie Optimalisatie, vaak afgekort als CRO (Conversion Rate Optimization), is de kunst en wetenschap van het optimaliseren van je website om de kans te verhogen dat bezoekers de gewenste acties ondernemen.

Componenten van Conversie Optimalisatie:

 1. Analyse van Gebruikersgedrag: Door gebruik te maken van tools zoals heatmaps en sessieopnames, krijgen we inzicht in hoe bezoekers je website gebruiken: waar ze klikken, hoe ze scrollen en waar ze mogelijk vastlopen.
 2. A/B-tests: Dit zijn gecontroleerde experimenten waarbij we twee versies van een pagina of element vergelijken om te bepalen welke het beste presteert in termen van conversie. Bijvoorbeeld, welke call-to-action knop leidt tot meer inschrijvingen?
 3. Continue Verbetering: Op basis van verzamelde gegevens en inzichten, voeren we verbeteringen door. Dit kan variëren van kleine tweaks in de lay-out tot het volledig herontwerpen van landingspagina’s.

Voordelen van Conversie Optimalisatie:

 • Verhoogd Rendement: Een hogere conversieratio betekent een beter rendement op elke euro die je investeert in marketing en reclame.
 • Betere Gebruikerservaring: Door je website te optimaliseren voor conversie, verbeter je vaak ook de algehele gebruikerservaring, wat leidt tot tevredener klanten.
 • Datagedreven Beslissingen: Baseer je keuzes op harde gegevens, niet op onderbuikgevoelens. Dit vermindert het risico van kostbare fouten.
 • Competitief Voordeel: Veel bedrijven besteden niet genoeg aandacht aan CRO. Door dit wel te doen, positioneer je jezelf een stap voor op de concurrentie.

Online Marketing Uitbesteden? Conversie Optimalisatie is een voortdurend proces van leren en verbeteren. Bij 2nd Chapter benutten we de kracht van data om ervoor te zorgen dat je website niet alleen bezoekers trekt, maar dat die bezoekers ook daadwerkelijk actie ondernemen.

Meer over CRO

5. Maatwerk Websites in WordPress

Online Marketing Uitbesteden - Maatwerk Websites in WordPress

In het huidige digitale tijdperk is een website vaak het eerste contactpunt tussen een bedrijf en een potentiële klant. Een website moet daarom niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook de merkidentiteit en visie van een bedrijf adequaat vertegenwoordigen. Bij 2nd Chapter geloven we in de kracht van maatwerkoplossingen, met name als het gaat om WordPress, het meest populaire content management systeem ter wereld.

Kenmerken van onze Maatwerk WordPress Websites:

 1. Geoptimaliseerd voor Snelheid en Prestaties: In een tijd waarin elke seconde telt, zorgen wij ervoor dat je website razendsnel laadt. Dit niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor een betere positie in zoekmachines.
 2. Intuïtieve Gebruikerservaring: Een website moet voor iedere bezoeker intuïtief en eenvoudig te navigeren zijn. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op best practices op het gebied van UX (User Experience), zodat bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
 3. Naadloze Integratie met Marketingstrategieën: Een website staat niet op zichzelf. We zorgen ervoor dat je website naadloos kan integreren met diverse online marketingtools en -strategieën, zoals SEO, e-mailmarketing en social media.

Voordelen van Maatwerk WordPress Websites:

 • Unieke Uitstraling: Met een maatwerk website onderscheid je je van de concurrentie en weerspiegel je de unieke waarden en persoonlijkheid van jouw merk.
 • Flexibiliteit: Standaard templates kunnen beperkend zijn. Een maatwerk website biedt de flexibiliteit om functies en ontwerpelementen toe te voegen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.
 • Schalbaarheid: Als je bedrijf groeit, kan je website met je meegroeien. Het toevoegen van nieuwe functies en pagina’s is eenvoudig met een op maat gemaakt design.
 • Veiligheid: Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices, zorgen we ervoor dat je website veilig is tegen potentiële bedreigingen.

Online Marketing Uitbesteden? Bij 2nd Chapter begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bouwen we WordPress websites die op maat zijn gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke eisen en doelstellingen, en naadloos passen in de online marketingstrategie.

Meer over WordPress

Online Marketing Uitbesteden? Zet Vandaag Nog De Stap Naar Online Succes!

In de snel evoluerende digitale wereld kan het navigeren door online marketing uitdagend zijn. Maar met 2nd Chapter aan je zijde hoef je niet te verdwalen. Online Marketing Uitbesteden aan ons betekent profiteren van jarenlange expertise, innovatieve strategieën en resultaatgerichte aanpak. Of je nu je online zichtbaarheid wilt vergroten, je conversieratio’s wilt verhogen of een onvergetelijke merkervaring wilt creëren, wij zijn er om je te helpen. Maak de keuze voor groei. Kies voor 2nd Chapter.

Neem contact op

“Als het over Web-ontwikkeling en design gaat kom ik ‘veel geschreeuw tegen en lang niet altijd de spreekwoordelijke opbrengst van de wol…’ Binnen het team van 2nd Chapter is dat volledig andersom !! Geen bla-bla maar top notch service tot achter de komma! Dennis bouwde voor ‘EyeFfects’, www.bierstyling.nl een ‘niche-website’ ...”   Lees verder

Bierstyling

“Dennis weet als geen ander hoe belangrijk goede content is voor een website. Daarom is het ook zo prettig samenwerken met hem! We voelen elkaar prima aan. De lijnen zijn kort en we houden elkaar lekker scherp! Uiteindelijk zijn we pas tevreden als de klant tevreden is! Dat er nog ...”   Lees verder

Howcom

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

“Maken sinds een aantal jaren gebruik van de diensten van 2nd chapter voor onze bedrijven. We zijn heel tevreden. De rapportage is duidelijk en je kunt de resultaten goed inzien. Zijn, indien je vragen hebt, goed te bereiken en staan voor je klaar. Kortom: ze leveren een prima job!”

Habana

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden