Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Meer klanten via Google? Ga voor een succesvolle online strategie!

Ben jij als ondernemer op zoek naar manieren om meer klanten te genereren via Google? Dan ben je bij 2nd Chapter aan het juiste adres. Wij zijn een Online Marketingbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines en het genereren van meer verkeer en conversies. Of je nu een lokale ondernemer bent in Katwijk of een internationaal bedrijf hebt, wij kunnen je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten te bereiken.

Naar Online Marketing

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een proces waarbij je je website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google, zodat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Meer klanten via Google dus. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen alleen kijken naar de eerste pagina van zoekresultaten en zelden verder kijken dan dat. Als je dus niet op de eerste pagina staat, is de kans groot dat potentiële klanten je niet vinden en dus ook niet bij je kopen.

Meer klanten via Google - Zoekmachine Optimalisatie

Hoe verbetert 2nd Chapter jouw SEO?

Bij 2nd Chapter hebben we een team van SEO-specialisten die jouw website kunnen optimaliseren voor zoekmachines. We beginnen met een grondige analyse van je website en doen vervolgens uitgebreid zoekwoordonderzoek om te bepalen welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens optimaliseren we de content van je website zodat deze beter aansluit op de zoekopdrachten van potentiële klanten. Ook zorgen we voor een goede technische structuur en relevante backlinks, zodat zoekmachines je website als autoriteit zien en deze hoger in de zoekresultaten plaatsen.

Wat is SEA en waarom is het ook belangrijk?

Naast SEO is SEA (Search Engine Advertising) ook belangrijk voor het genereren van meer klanten via Google. Dit is het adverteren in zoekmachines, zoals Google Ads. Met SEA kun je jouw website bovenaan de zoekresultaten plaatsen voor specifieke zoekwoorden, waardoor je snel en effectief meer verkeer naar je website kunt genereren. Met SEA betaal je dus voor meer klanten via Google.

Meer klanten via Google - Zoekmachine Adverteren

Hoe helpt 2nd Chapter jou met SEA?

Bij 2nd Chapter hebben we een team van SEA-specialisten die jouw advertentiecampagne kunnen opzetten en optimaliseren. We beginnen met het bepalen van de juiste zoekwoorden en advertenties, en zorgen vervolgens voor een goede targeting zodat je advertenties alleen worden weergegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Ook monitoren we continu je campagnes en passen deze aan waar nodig, zodat je altijd het beste resultaat behaalt.

Social Media Marketing en Conversie Optimalisatie

Naast SEO en SEA biedt 2nd Chapter ook Social Media Marketing en Conversie Optimalisatie aan. Met Social Media Marketing kun je jouw doelgroep bereiken via platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, terwijl Conversie Optimalisatie zich richt op het optimaliseren van je website en het verhogen van het aantal conversies, oftewel het aantal bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot aankoop, inschrijving of andere gewenste actie.

Meer klanten door Social Media Marketing

Meer klanten via Google - Social Media Marketing

Ons team van Social Media Marketing specialisten helpt je bij het opzetten en uitvoeren van een effectieve social media strategie. We creëren pakkende content die aansluit bij jouw doelgroep en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment en op de juiste plaats wordt getoond. Daarnaast monitoren we continu de prestaties van je social media kanalen en passen we de strategie aan waar nodig, zodat je altijd het beste resultaat behaalt.

Download whitepapers gratis

Download onze gratis whitepapers en zet je eerste stap naar meer naamsbekendheid, leads of verkopen via jouw website.

Meer klanten via Google door Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie is gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring op je website en het verhogen van het aantal conversies. Dit doen we door uitgebreide analyses te maken van het gedrag van bezoekers op je website en op basis daarvan aanpassingen te doen aan de indeling, navigatie, content en calls-to-action. Zo zorgen we ervoor dat je website niet alleen beter vindbaar is, maar ook dat bezoekers sneller vinden wat ze zoeken en eerder geneigd zijn om over te gaan tot actie. Conversie Optimalisatie is een belangrijk aspect om meer klanten via Google te krijgen.

Meer klanten via Google - Conversie Optimalisatie

Waarom kiezen voor 2nd Chapter?

Bij 2nd Chapter hebben we jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites en het genereren van meer klanten via Google voor onze klanten. We werken met een team van ervaren SEO-, SEA-, Social Media- en Conversie Optimalisatie-specialisten die jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze aanpak is altijd op maat gemaakt en gericht op het behalen van de beste resultaten voor jouw bedrijf.

Daarnaast zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en zorgen we ervoor dat we onze klanten de nieuwste en meest effectieve strategieën kunnen bieden. We werken transparant en communiceren helder over onze aanpak en de behaalde resultaten, zodat je altijd op de hoogte bent van wat we doen en wat je kunt verwachten.

Over ons

Klaar om meer klanten te genereren via Google?

Wil jij meer klanten via Google en wil je weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Of je nu op zoek bent naar SEO-optimalisatie, SEA-advertenties, Social Media Marketing of Conversie Optimalisatie, wij kunnen je helpen om jouw online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten te bereiken. Samen werken we aan een succesvolle online strategie voor jouw bedrijf.

Contact

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

“Prima advies, werk en resultaat. Altijd bereid direct mee te denken en uit te voeren.”

Archiscienza

“Goede service, mooi eindprodukt en perfecte aftersales”

Restaurant De Beslagkom

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden