9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Ladies and gentlemen:
We've got him!

Sinds de oprichting van de online marketing tak zijn we op zoek naar de heilige graal voor online marketeers. De ultieme onderscheiding, het mooiste van het mooiste, het grootste van het grootste. Nu, juni 2019, is het zover... We mogen officieel meedelen dat we in het bezit zijn van de Google Partner Badge!

Onze Google specialisaties

... en wat jij eraan hebt.

Ten eerste betekent deze badge dat we een eeuwig recht hebben op oorverdovend applaus. Enkele op hun plaats zijnde, wellicht zelfverzonnen, bijnamen behoren ons nu immers toe: Bazen der conversie, heersers van de vindbaarheid, keizers der ruchtbaarheid.

Ten tweede betekent het dat Google ons aanbeveelt als Google Partner en ons experts noemt op het gebied van online marketing. Om de badge nog wat kracht bij te zetten zijn we in de volgende gebieden gespecialiseerd:

1. Digital Sales

We begrijpen als geen ander hoe je online verkoopt. Wij hebben de verkoopvaardigheden van een marktkoopman, maar dan online. We verkopen ijs aan een Eskimo, een talencursus aan een tolk en een föhn aan een kale man.

2. Adverteren in het zoeknetwerk

Het Search certificaat houdt in dat we als geen ander weten waarop mensen zoeken en wat ze willen vinden in Google. We maken websites vindbaar via Search Ads en zorgen dat je de best mogelijke ROI hebt.

3. Adverteren op mobiele apparaten

Het Mobile certificaat betekent dat we een telefoon hebben. Nee grapje. We zijn briljant in het verleiden van klanten op hun mobiel. We zien per dag duizenden reclames, wij zorgen dat juist jouw advertentie eruit springt.

4. Shopping-advertenties

En tot slot zijn we meesters van de Google Shopping Ads. Met een zo laag mogelijke CPC zorgen we dat jouw producten direct zichtbaar zijn voor je doelgroep. Zelfs op algemene zoektermen!

Wat heb jij eraan?

We kunnen ervoor zorgen dat jouw website vindbaar wordt. Via SEO of SEA. We kunnen ervoor zorgen dat je je klant bereikt via Social Media Ads. We kunnen je adviseren in budget, voorspellen wat je gaat presteren en we kunnen meedenken in je strategie. Daarbij zijn we ijzersterk in CRO. We analyseren een klantreis van A tot Z, optimaliseren elke aanraking en verbeteren het conversieratio.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews