9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Ladies and gentlemen:
We've got him!

Sinds de oprichting van de online marketing tak zijn we op zoek naar de heilige graal voor online marketeers. De ultieme onderscheiding, het mooiste van het mooiste, het grootste van het grootste. Sind juni 2019 is het zover... We mogen officieel meedelen dat we in het bezit zijn van de Google Partner Badge!

Wat Google over ons zegt

... en wat jij eraan hebt.

Ten eerste betekent deze badge dat we een eeuwig recht hebben op oorverdovend applaus. Enkele op hun plaats zijnde, wellicht zelfverzonnen, bijnamen behoren ons nu immers toe: Bazen der conversie, heersers van de vindbaarheid, keizers der ruchtbaarheid.

Ten tweede betekent het dat Google ons aanbeveelt als Google Partner en ons experts noemt op het gebied van online marketing. Om de badge nog wat kracht bij te zetten, is dit wat Google over ons zegt:

1. Prestaties

2nd Chapter heeft een optimalisatiescore van ten minste 70% behouden, wat betekent dat het bedrijf ervoor zorgt dat de accounts van hun klanten goed presteren.

2. Uitgaven

2nd Chapter heeft in de afgelopen 90 dagen ten minste $ 10.000 USD in uitgaven aan advertenties besteed, waarmee het bedrijf laat zien dat het klanten steeds kan helpen om nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken en hun succes voortdurend kan ondersteunen.

3. Certificeringen

2nd Chapter heeft opgegeven dat ze ten minste 3 Account Strategisten hebben en dat minimaal 50% van hen, door Google Ads-certificeringen te behalen, heeft aangetoond dat ze met Google Ads overweg kunnen.

Bekijk ons officiële Google Partner profiel hier.

Wat heb jij eraan?

We kunnen ervoor zorgen dat jouw website vindbaar wordt. Via SEO of SEA. We kunnen ervoor zorgen dat je je klant bereikt via Social Media Ads. We kunnen je adviseren in budget, voorspellen wat je gaat presteren en we kunnen meedenken in je strategie. Daarbij zijn we ijzersterk in CRO. We analyseren een klantreis van A tot Z, optimaliseren elke aanraking en verbeteren het conversieratio.

Lees hier alles over onze Online Marketing diensten en werkwijze.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews