9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Wat zijn de kansen?

Google heeft per dag zo’n 4 miljard zoekopdrachten te verwerken. Met SEO gaan gebruikers op zoek naar jou, in plaats van andersom. Door te achterhalen waar mensen op zoeken, kunt je je richten op wat mensen echt willen vinden. Maar wist je dat 75% van de bezoekers van Google alleen naar de eerste 3 resultaten kijken? Het is dus zaak dat jouw website of webshop bovenin de zoekresultaten te vinden is.

Hoe pas je SEO toe op jouw website of webshop?

In totaal zijn er meer dan 200 factoren waarop jouw website gerangschikt wordt. We gaan je natuurlijk niet vermoeien met al deze factoren, maar een aantal daarvan zijn wel gemakkelijk in te stellen. Zo is het belangrijk dat:

« Terug naar 'Online Marketing'

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews