9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Websites

v.a. €3.000 excl. btw

Dat een website anno 2021 onmisbaar is, dat zal elke ondernemer beamen. Maar hoe je een bedrijf karaktervol neerzet op het internet en de (potentiële) klant optimaal bedient. Dat lijkt nog niet elke ondernemer te hebben begrepen. Een goede website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Is dat nu niet het geval? Neem dan direct contact op! Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw website onverslaanbaar wordt.

Webshops

v.a. €5.000 excl. btw

Zo'n beetje elk product wordt tegenwoordig verkocht via het internet maar niet elk bedrijf heeft een goed functionerende webshop. Dat zorgt ervoor dat klanten veel te lang naar producten moeten zoeken, niet kopen door een ingewikkeld afrekenproces of de webshop zelfs helemaal niet kunnen vinden. Wij zorgen dat jouw webshop snel gevonden wordt, perfect te gebruiken is via desktop, tablet & mobiel en bovenal presteert. Klaar voor een webshop die verkoopt?!

Onze werkwijze

Wij ontwikkelen websites, webshops en beheersystemen voor desktop, tablet en mobiel. Wij leveren uitsluitend maatwerk, werken onafhankelijk en garanderen een uniek product. Geen wens is dus te gek! Hoe wij dat doen?

» Lees verder


Online Marketing

v.a. €375 p/m excl. btw

Je hebt al een website of zelfs een webshop, maar je verkoopt nul. Ook de bezoekers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Kortom; de statistieken van de website geven je niets dan hoofdpijn. Door Online Marketing correct toe te passen, zorgen wij o.a. dat jouw site hoog in Google komt en meer klanten én dus omzet genereert.

Onze werkwijze is eigenlijk heel helder: wij bekijken de huidige situatie van jouw website of webshop en maken daar een plan op. Vanaf het eerste tot het laatste moment wordt alles gemeten, bijgehouden en geanalyseerd. Omdat we alles strak bijhouden kunnen we de strategie op elk moment aanpassen, waardoor het beste resultaat behaald gaat worden.

» Lees verder

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews