9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
#18 hoogtepunten uit 2018

Websites

v.a. €2.995 excl. btw

Dat een website anno 2019 onmisbaar is, dat zal elke ondernemer beamen. Maar hoe je een bedrijf karaktervol neerzet op het internet en de (potentiële) klant optimaal bedient. Dat lijkt nog niet elke ondernemer te hebben begrepen. Een goede website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Is dat nu niet het geval? Neem dan direct contact op! Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw website onverslaanbaar wordt.

Online Marketing

v.a. €375 p/m excl. btw

Je hebt al een website of zelfs een webshop, maar je verkoopt nul. Ook de bezoekers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Kortom; de statistieken van de website geven je niets dan hoofdpijn. De enige oplossing is samenwerken met de online marketeers van 2nd Chapter. Door Online Marketing correct toe te passen, zorgen wij o.a. dat jouw site hoog in Google komt en meer klanten én dus omzet genereert.

Content Creatie

Maatwerk

Wat is een bedrijf zonder goed, uniek verhaal? Weinig tot niets, natuurlijk. Een verhaal brengt jouw bedrijf dichter bij de klant, en dat is precies waar je moet zijn. We hebben alle soorten content specialisten in huis, voor zowel online als offline. Ontmoet onze experts op het gebied van video, fotografie en copywriting. Laat je ons jouw verhaal creëren?

Webshops

v.a. €5.000 excl. btw

Zo'n beetje elk product wordt tegenwoordig verkocht via het internet maar niet elk bedrijf heeft een goed functionerende webshop. Dat zorgt ervoor dat klanten veel te lang naar producten moeten zoeken, niet kopen door een ingewikkeld afrekenproces of de webshop zelfs helemaal niet kunnen vinden. Wij zorgen dat jouw webshop snel gevonden wordt, perfect te gebruiken is via desktop, tablet & mobiel en bovenal presteert. Klaar voor een webshop die verkoopt?!

Grafisch Design

Maatwerk

Het ontwikkelen van een doeltreffende advertentiecampagne of een gelikte huisstijl, die perfect aansluit bij jouw onderneming en jouw doelgroep. Wij gaan altijd weer de uitdaging aan om te verrassen, out-of-the-box te denken en te creëren. Omdat geen enkel bedrijf of campagne hetzelfde is, ontwerpen wij uitsluitend op maat. Klaar om je onderneming een boost te geven?


Websites & Webshops: Onze werkwijze

Wij ontwikkelen websites, webshops en beheersystemen voor desktop, tablet en mobiel. Wij leveren uitsluitend maatwerk, werken onafhankelijk en garanderen een uniek product. Geen wens is dus te gek! Hoe wij dat doen?

» Lees verder


Online Marketing: Onze werkwijze

Onze werkwijze is eigenlijk heel helder: wij bekijken de huidige situatie van jouw website of webshop en maken daar een plan op. Vanaf het eerste tot het laatste moment wordt alles gemeten, bijgehouden en geanalyseerd. Omdat we alles strak bijhouden kunnen we de strategie op elk moment aanpassen, waardoor het beste resultaat behaald gaat worden.

» Lees verder

Webdesign & Online Marketing

Wij zijn een full service webdesign & online marketing bureau uit Katwijk. Wij ontwikkelen maatwerk websites, webshops en beheersystemen en wij creëren marketingcampagnes, grafische uitingen, webteksten en -video's. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews