9,1
klanten
vertellen
25 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
Checklist: Jouw website AVG-proof?!

1. Websites

Dat een website anno 2018 onmisbaar is, dat zal elke ondernemer beamen. Maar hoe je een bedrijf karaktervol neerzet op het internet, met een pakkend design, knappe functionaliteiten en goede content. Hoe je je dus echt uniek maakt ten opzichte van de concurrent en de (potentiële) klant optimaal bedient. Dat lijkt nog niet elke ondernemer te hebben begrepen. Een goede website zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden. Is dat nu niet het geval? Neem dan direct contact op! Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw website onverslaanbaar wordt.

Prijs: v.a. €2.500 excl. btw

2. Webshops

Zo'n beetje elk product wordt tegenwoordig verkocht via het internet. Van alle soorten en maten kleding tot een portie kibbeling met remouladesaus. Maar niet elk bedrijf heeft een goed functionerende webshop. Dat zorgt ervoor dat klanten veel te lang naar producten moeten zoeken, niet kopen door een ingewikkeld afrekenproces of de webshop zelf helemaal niet kunnen vinden. Wij zorgen dat jouw webshop snel gevonden wordt, perfect te gebruiken is via desktop, tablet & mobiel en bovenal presteert. Klaar voor een webshop die verkoopt?!

Prijs: v.a. €5.000 excl. btw

3. Online Marketing

Je hebt al een website of zelfs een webshop, maar je verkoopt nul. Ook de bezoekers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Kortom; de statistieken van de website geven je niets dan hoofdpijn. De enige oplossing is samenwerken met de online marketeers van 2nd Chapter. Door Online Marketing (ook wel internetmarketing genoemd) correct toe te passen, zorgen wij dat jouw website of webshop hoog in Google komt en meer klanten én dus omzet genereert. Lees hier meer over Online Marketing, onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Prijs: v.a. €375 p/m excl. btw

4. Grafisch Design

Het ontwikkelen van een doeltreffende advertentiecampagne of een gelikte huisstijl, die perfect aansluit bij de onderneming. Het is niet eenvoudig meer om uniek te zijn en écht op te vallen, er is immers al zoveel gemaakt. Toch gaan wij altijd weer de uitdaging aan om te verrassen, out-of-the-box te denken en te creëren. Omdat geen enkel bedrijf of campagne hetzelfde is, ontwerpen wij uitsluitend op maat. Klaar om je onderneming een boost te geven?

Prijs: Maatwerk

5. Content Creatie

Wat is een bedrijf zonder goed, uniek verhaal? Weinig tot niets, natuurlijk. Een verhaal brengt jouw bedrijf dichter bij de klant, en dat is precies waar je moet zijn. We hebben alle soorten content specialisten in huis, voor zowel online als offline. Ontmoet onze experts op het gebied van video, fotografie en copywriting. Laat je ons jouw verhaal creëren?

Prijs: Maatwerk

Webdesign & Online Marketing

Wij zijn een full service webdesign & online marketing bureau uit Katwijk. Wij ontwikkelen websites, webshops en beheersystemen op maat en verzorgen online marketing. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
25 reviews