9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Web Design 3 weken

De voorbereidende gesprekken liggen achter ons en de offerte is akkoord. We kunnen beginnen! Dat doen we door het op maat ontwerpen en gedetailleerd uitwerken van website templates voor desktop en mobiel. De ontwerpen worden gepresenteerd en eventuele wijzigingen verwerkt tot een definitief akkoord.

Web Development 4 weken

Simpel gezegd zetten we de ‘platte’ templates om naar een werkende website. Naast het opzetten van het framework, bouwen van functies en opmaken van pagina’s, wordt ook ons beheersysteem op maat opgezet. De voortgang kun je trouwens eenvoudig volgen via een testdomein en je krijgt al in een vroeg stadium toegang tot het beheersysteem.

Web Optimize 1 week

Er zijn ondertussen heel wat browsers en devices waar jouw site perfect op moet functioneren. Zaak om de website hier goed op te testen en dat doen we dus ook! We testen de website op de meest gebruikte desktop browsers (Internet Explorer, FireFox, Chrome, Safari) en op tablet en mobiel. Alles oké, dan gaan we ‘live’. Gefeliciteerd! :)

Web Care 4 weken

Project afgerond? Bijna! In de komende maand houden we nauwlettend bij hoe bezoekers de website gebruiken, zodat we problemen direct kunnen verhelpen. Zonder zorgen online dus! Uiteraard blijven we na deze maand ook graag nauw betrokken.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews