9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Je hoeft geen groot budget te hebben om hoog te kunnen eindigen in Google. Met handige trucjes kunnen wij meer omzet genereren. Onze werkwijze leggen we uit aan de hand van de volgende situatie: Stel je hebt een restaurant net buiten plein het Vierkant. Balen, want je weet dat dit een trekpleister is voor de lokale bevolking, maar ook voor toeristen. Je restaurant loopt nog niet storm en je besluit ons in te schakelen. Je geeft aan een niet zo’n groot budget te hebben.

Een kort advies

Als het offline niet lukt moet je het inderdaad online gaan proberen. Er zijn genoeg mensen in de regio die een restaurant zoeken via Google. Ga eerst onderzoeken op welke doelgroep je vooral wilt focussen. Dit zijn waarschijnlijk vooral de mensen die zich in de regio van je restaurant bevinden. Laten we zeggen mensen in de Bollenstreek.

Hoe gaan we deze mensen bereiken via het internet? Heel eenvoudig. We doen een zoekwoordenanalyse en kijken welke zoekwoorden deze mensen vooral gebruiken als ze zoeken naar een restaurant. Je ziet dat veel naar het woord “restaurant” wordt gezocht. Echter is de concurrentie voor dit zoekwoord erg hoog. Hierdoor moet je veel betalen en dat is niet de bedoeling, want je hebt maar een klein budget.

Ga daarom voor wat langere zoekwoorden en zoekwoorden die wat meer relevant is aan wat u de bieden hebt. Bijvoorbeeld “kiprestaurant Bollenstreek” of “kiprestaurant in de buurt”. Bovendien kan je ook gebruik maken van Engelse of Franse advertenties. Deze advertenties worden automatisch getoond aan toeristen binnen de Bollenstreek. Ideaal voor in de Keukenhof tijd.

Daarnaast is het zeker handig om recensies aan Google toe te voegen. Dit laat zien dat eerdere mensen een prettige ervaring hebben gehad in je restaurant. Ook kan je een locatie toevoegen waardoor mensen gemakkelijk via Google Maps naar je restaurant kunnen. Tot slot kan je biedingen automatisch laten verhogen wanneer bijvoorbeeld mensen met hun mobiel zoeken en binnen een straal van zoveel kilometer in de buurt zitten.

Online Marketing Lisse

Nog niet duidelijk genoeg? Of benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Voor online marketing Lisse hebben wij genoeg expertise.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews