9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Jawel, wij zijn officieel Google Partner en wij zijn in het bezit van de Google Partner Badge! Om uit te leggen wat dat precies inhoud... citeren we graag ons aller Google zelf: "De Google Partner-badge wordt uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads. Een Google Partner-badge laat zien dat een Partner is geslaagd voor Google Ads-productcertificeringsexamens en over de meest recente productkennis beschikt. Ze hebben hun badge dus echt moeten verdienen."

Minimale omzet- en prestatiegroei, het behouden van klanten én het behalen van diverse Google certificeringen is een vereiste om het felbegeerde Google partnerschap in handen te krijgen. Een enorme prestatie dus! Klik op de badge om naar ons Google Partner profiel te gaan:

Onze Google specialisaties


Onze Google certificeringen


Wat kunnen we voor jou betekenen?

We kunnen ervoor zorgen dat jouw website vindbaar wordt. Via SEO of SEA. We kunnen ervoor zorgen dat je je klant bereikt via Social Media Ads. We kunnen je adviseren in budget, voorspellen wat je gaat presteren en we kunnen meedenken in je strategie. Daarbij zijn we ijzersterk in CRO. We analyseren een klantreis van A tot Z, optimaliseren elke aanraking en verbeteren het conversieratio.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews