Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Ga in zee met de Google Ads Specialist van de regio!

Als bedrijf wil je graag zo veel mogelijk bezoekers op je website krijgen. Eén van de manieren om dit te doen is door het gebruik van Google Ads. Maar hoe zorg je er nou voor dat je Google Ads campagnes ook daadwerkelijk effectief zijn? Want websitebezoekers zijn leuk, maar je hebt er niets aan als het géén klanten worden.

Als Google Partner met meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes, is 2nd Chapter met recht dé Google Ads Specialist van de regio. We vertellen je graag meer over Google Ads en waar wij jou als specialist bij kunnen helpen?

Wat is een Google Ads Specialist?

Een Google Ads Specialist is iemand die zich volledig richt op het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Het is iemand die zich bezighoudt met zoekwoordenonderzoek, het opzetten van advertentiegroepen en het maken van advertenties.

Google Ads Specialist

Ook zorgt een Google Ads Specialist voor de optimalisatie van campagnes om zo het beste resultaat te behalen. Het is belangrijk dat een Google Ads Specialist up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en Google Ads.

Waarom is het inschakelen van een Google Ads Specialist belangrijk?

Het inschakelen van een Google Ads Specialist kan veel voordelen opleveren. Een specialist weet namelijk precies hoe je een succesvolle Google Ads campagne opzet en optimaliseert. Het is niet alleen belangrijk om relevante zoekwoorden te vinden, maar ook om te weten welke zoekwoorden minder relevant zijn en dus uitgesloten moeten worden. Een specialist kan dit onderzoek voor je uitvoeren en hierop de advertenties en de targeting aanpassen.

Een ander voordeel van het inschakelen van een specialist is dat je tijd en geld bespaart. Een specialist kan snel en efficiënt te werk gaan en hierdoor bespaar je tijd. Ook is de kans op een succesvolle campagne groter wanneer je een specialist inschakelt. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere ROI (rendement op je investering) en minder verspild advertentiebudget.

Voordelen van een Google Ads Specialist

Een Google Ads Specialist heeft dus verschillende voordelen. We hebben er een aantal hieronder op een rijtje gezet:

 1. Bespaar tijd en geld
  Het beheren van een Google Ads-account kan veel tijd en moeite vergen, vooral als je niet over de nodige expertise beschikt. Een specialist kan je helpen om tijd te besparen en het maximale rendement uit je advertentiebudget te halen.
 2. Verhoogde kwaliteitsscore
  Een Google Ads-specialist kan je helpen bij het optimaliseren van je campagnes en advertenties om de kwaliteitsscore te verhogen. Dit kan leiden tot hogere advertentieposities en lagere kosten per klik.
 3. Meer gerichte advertenties
  Een specialist kan je helpen bij het maken van zeer gerichte advertenties die aansluiten bij de zoekopdrachten van je doelgroep. Dit kan resulteren in hogere klikfrequenties en betere conversieratio’s.
 4. Expertise op het gebied van zoekwoorden
  Een Google Ads-specialist heeft expertise op het gebied van zoekwoordenonderzoek en -analyse. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, kunnen je advertenties worden weergegeven aan mensen die op zoek zijn naar wat je te bieden hebt.
 5. Betere ROI
  Een Google Ads-specialist kan je helpen bij het optimaliseren van je campagnes en het verbeteren van je ROI. Dit betekent dat je meer waar voor je geld krijgt en een hogere return on investment behaalt.
 6. Op de hoogte van trends en ontwikkelingen
  Een Google Ads-specialist is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online adverteren. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent en je campagnes kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Wij zijn Google Partner: Jouw specialist voor effectieve Google Ads campagnes

Als Google Partner hebben wij bij ons bureau een team van specialisten op het gebied van Google Ads. Wij hebben de benodigde kennis en ervaring om effectieve Google Ads campagnes op te zetten en te optimaliseren voor onze klanten. Dit houdt in dat wij als een van de weinigen beschikken over directe ondersteuning vanuit Google en daardoor altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw advertenties altijd de gewenste resultaten behalen.

Google Ads Specialist - Google Partner

Kortom, het inhuren van 2nd Chapter als jouw persoonlijke Google Ads-specialist kan je helpen om het maximale uit je advertentiebudget te halen en je bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! En wil je meer weten over onze andere Online Marketing diensten, klik dan op onderstaande button.

Naar Online Marketing

“no nonsense aanpak ! resultaatgericht…”

Culi EYE Media

“Zeer analytische benadering die waardevolle inzichten in de markt geeft en een business kan laten groeien.”

Factor 52

“Prima advies, werk en resultaat. Altijd bereid direct mee te denken en uit te voeren.”

Archiscienza

“Als ontwerpers willen we maar één ding. En dat is dat onze web designs fraai online komen te staan. Met 2nd Chapter is dat een zekerheidje. Zij weten de door ons ontworpen corporate identity uitingen perfect te vertalen naar een goed werkende digitale oplossing… Wij van ontwerpbureau Sandifort id uit ...”   Lees verder

Sandifort ID

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden