Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Twitter X - Download Officiële Logo

Het is je vast niet ontgaan: Elon Musk heeft Twitter op 24 juli 2023 omgedoopt tot X. Dat Elon Musk een voorliefde heeft voor de letter ‘X’ was al wel duidelijk. Hij richtte in 1999 X.com op, de voorloper van PayPal. De X zit ook in de naam van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX en zijn nieuwe bedrijf xAI. En wat dacht je van de naam van zijn zoontje: “X AE A-Xii”.

Twitter X - logo 2023

Alles goed natuurlijk, maar met een nieuwe naam komt ook een nieuw logo. Een logo dat jij op al jouw uitingen moet aanpassen… Nu zijn wij zo vrij geweest het officiële logo (te vinden op twitter.com) om te zetten naar diverse bestandsformaten voor drukwerk en web. Download ze hieronder. Gratis en voor niets.

Download het officiële (Twitter) X logo hier:

  • X-logo in EPS of PDF (ideaal voor drukwerk)
  • X-logo in SVG of PNG (ideaal voor web)

Nieuwe domeinnaam Twitter X

Door de naamswijziging van Twitter naar X is er ook de nieuwe domeinnaam x.com. De url twitter.com zal vast nog wel even blijven bestaan, maar vergeet niet tijdig de link naar jouw Twitter-pagina te wijzigen naar x.com/jouwgebruikersnaam. Je volgt ons nu dus via https://x.com/2ndchapter_nl.

“2nd Chapter bestaat uit een team met deskundige jongens, die snel kunnen schakelen en goede kwaliteit opleveren. Wij zijn dik tevreden!”

Kogros Sport & Fashion

“Goeie club, werken snel en beloven wat ze zeggen!”

Kijkduin Strandhuisjes

“Wij hebben laatst een website laten maken voor Camper Verhuur Katwijk ZH. Hij is heel mooi geworden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen bij anderen. Goede service en goede kwaliteit.”

Camper Verhuur Katwijk

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

©2024 2nd Chapter BV   Privacy Cookies Voorwaarden