Google Partner Meta Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Twitter X - Download Officiële Logo

Het is je vast niet ontgaan: Elon Musk heeft Twitter op 24 juli 2023 omgedoopt tot X. Dat Elon Musk een voorliefde heeft voor de letter ‘X’ was al wel duidelijk. Hij richtte in 1999 X.com op, de voorloper van PayPal. De X zit ook in de naam van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX en zijn nieuwe bedrijf xAI. En wat dacht je van de naam van zijn zoontje: “X AE A-Xii”.

Twitter X - logo 2023

Alles goed natuurlijk, maar met een nieuwe naam komt ook een nieuw logo. Een logo dat jij op al jouw uitingen moet aanpassen… Nu zijn wij zo vrij geweest het officiële logo (te vinden op twitter.com) om te zetten naar diverse bestandsformaten voor drukwerk en web. Download ze hieronder. Gratis en voor niets.

Download het officiële (Twitter) X logo hier:

  • X-logo in EPS of PDF (ideaal voor drukwerk)
  • X-logo in SVG of PNG (ideaal voor web)

Nieuwe domeinnaam Twitter X

Door de naamswijziging van Twitter naar X is er ook de nieuwe domeinnaam x.com. De url twitter.com zal vast nog wel even blijven bestaan, maar vergeet niet tijdig de link naar jouw Twitter-pagina te wijzigen naar x.com/jouwgebruikersnaam. Je volgt ons nu dus via https://x.com/2ndchapter_nl.

“Prima samenwerking en een heel mooie website. Goede ondersteuning en snelle antwoorden op vragen!”

Vredeskerk Katwijk

“Erg positieve ervaring bij het bouwen van mijn website. Creatief, origineel en reageert erg snel. Aanrader!”

Wijnands Milieu Consultancy

“2nd Chapter helpt ons met het opstarten van ons bedrijf! Duidelijk, snel en korte lijntjes. Dennis is een fijne gozer om mee te werken !”

Statietas

“Jullie zijn een jong bedrijf met kennis en kunde op website gebied. Dat was de vraag van mij aan jullie. Of jullie ook nog deskundigheid hebben op een ander vlak weet ik niet. Maar de website dat ging top!! Communicatie, ondersteuning altijd bereikbaar. Visie op het product voor de uiteindelijke ...”   Lees verder

Louis van Teeffelen

©2024 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden