9,3
Google
Reviews
41 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons
# modebeurs, fashion, b2b, p2p, benelux

Modefabriek BV

Modefabriek is een toonaangevend en inspirerend modevakevenement. "Creativiteit zit in het DNA van Modefabriek, wij begrijpen dat creativiteit goed is voor business – en voor fun." Modefabriek creëert een relaxed en vriendelijk festival, waar alle modeprofessionals samenkomen met het streven om elkaar te ontmoeten. Een event waar P2P (People 2 People) bijna nog belangrijker is dan B2B. Let's meet in Amsterdam!

Amsterdam RAI
modefabriek.nl

# productie, distributie, watersport, mystic, magicmarine

MBrands International

MBrands International is de eigenaar van de wereldwijde merkregistratierechten voor Mystic, Magic Marine en Maui Magic. Bij MBrands International hebben we een sterke passie voor actie-watersporten. Al onze mensen zijn gemotiveerd en toegewijd om het best mogelijke product te maken. Werken in deze branche is wat we graag doen met een gezonde ambitie om de beste te worden.

Internationaal
mbrands-international.com

# landbouw, teelt, zilt, armoedebestrijding, voedseltekort, texel

Salt Farm Foundation

Salt Farm Foundation heeft als doel om zoute landbouw te faciliteren om voedseltekorten op te lossen, bij te dragen aan armoedebestrijding en een oplossing te bieden voor de negatieve gevolgen van klimaatverandering. Verzilting van landbouwgrond is een snelgroeiend wereldwijd probleem. Grote delen van vroeger akkerland worden niet meer gebruikt, wat hongersnood, armoede en sociale ontwrichting veroorzaakt.

Texel, Nederland
saltfarmfoundation.com

# streetwear, showroom, alfredogonzales, fatmoose, raindeer, kronstadt

Street Style

Street Style is een mode-distributeur sinds 1988. In de 27 jaar van zijn bestaan heeft het veel kleding- en hardwaremerken verdeeld in zowel de streetwear- als de modescene. Met onze huidige merken Fat Moose, Rain Deer, Alfredo Gonzales en Kronstadt hebben we een solide logistiek- en verkoopplatform ontwikkeld, dat zich steeds verder uitbreidt. Naast onze eigen showroom en magazijn in Rotterdam, werken we met verkopers over de hele wereld.

Internationaal
alfredogonzales.com

# kleding, label, mode, kunst

Monday is a basic bitch

Hallo, we zijn Monday is a basic bitch. Nee, we zijn geen pessimisten. Monday is een label dat wordt gekenmerkt door de tomboy-fit van truien en shirts, voor vrouwen die weten wat ze willen. En wij weten wat je wilt, dus we hebben een platform gecreëerd waar Monday je meeneemt in haar eigen wereld van mode, interieur, kunst en muziek. Je dagelijkse doses van Monday.

Webshop | Nederland
mondayisabasicbitch.com

# productie, surf, kite, boards, riders

RDP Brunotti

De gehele Brunotti RDP collectie is ontwikkeld met Brunotti’s ontwikkelaars, engineers, marketeers, team riders en andere collega's. Samen met riders zoals World Kite Champion Youri Zoon, kite-chick Rita Arnaus en windsurf pro Ricardo Campello ontwikkelen en shapen we de perfecte RDP – Rider Developed Products.

Internationaal
rdp.brunotti.com

# mallenbouw, composieten, polyurethanen, epoxies, toolingblocks, prepregs

Scabro Tooling & Composites

Scabro biedt een innovatief en uitgebreid productprogramma op het gebied van mallenbouw en composieten. Omdat we alleen samenwerken met technisch vooruitstrevende fabrieken garanderen we u eersteklas materialen die daadwerkelijk het verschil maken. Pas onze kennis van polyurethanen, epoxies, toolingblocks, prepregs én de processen die verwerking mogelijk maken toe en u zult zien: ideeën krijgen vorm!

Internationaal
scabro.com

# stichting, architectuur, wetenschap

ArchiScienza

De stichting ArchiScienza is opgericht op 9 mei 2017. Doel van de stichting is initiëren, stimuleren, deelnemen, en in standhouden van- en publiceren over activiteiten op het gebied van 1. Architectuur in de meest brede zin en 2. Wetenschap in de meest brede zin.

Nederland
archiscienza.nl

# landbouw, saffraan, specerijen, capsules, bollen

ABAC Holland BV

De eigenaren van ABAC Holland BV hebben meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbouw en de landbouw. Een van zijn specialisaties bevindt zich in de hele keten van Saffron: teelt, oogst, selectie, certificering, verwerking, verpakking, transport, verkoop en marketing. ABAC Holland BV heeft een unieke positie als belangrijkste saffraanbolkweker en marketeer in Nederland.

Internationaal
crocussativus.eu

# communicatie, eten, drinken, foodstyling, beerstyling

Media FoodLab CuliEYE

De creatieve en onafhankelijke partner in communicatie over eten en drinken, voor merken, bureau's en productiebedrijven. We ondersteunen tijdens onderzoek, ontwikkeling en behandelingen. Maar bovenal is het onze taak om producten en presentaties door visualisatie de juiste ervaring te geven met 'watertanden, oog-smakende looks en lip-smakkende details' door Food & Drink-styling.

BENELUX
culieye.com

# strandtent, zon, zee, strand

Habana Beach

Onze strandtent is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Het ruime terras van Habana Beach is voor de bezoekers van Kijkduin, 'the place to be'. Genietend van zon zijn de gasten ook voor een drankje of een hapje bij ons aan het juiste adres. Voor het vieren van een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of zakelijke party staat onze deur titleijd voor u open!

Kijkduin, Den Haag
habana.nl

# viswinkel, vers, sushi, catering

Dirks Vishandel

Dirks Vishandel is een snel groeiend en innovatief bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Voor ons is het een topsport om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Naast de gebakken vis, belegde broodjes en verse vis zijn ook onze kant en klare matitleijden, salades uit eigen keuken en barbecue producten onze specialiteiten.

Webshop | Duin- & Bollenstreek
dirksvishandel.nl

# webshop, uvkleding, upf50+, zwemkleding, strand

Beach & Bandits

Beach & Bandits werd in 2015 opgericht door Hans en Jo-anne. Samen met hun twee kleine bandieten brengen ze het grootste deel van hun tijd door op het strand. Ze wilden dat ze veilig in de zon waren, maar ook dat ze er cool uitzagen. Op zoek naar coole en comfortabele, zon-veilige badkleding, raakten ze gefrustreerd door het ontbreken ervan. Beach & Bandits gelooft dat UPF50+ zonbeschermende badkleding tegelijkertijd cool en zonwerend kan zijn!

Webshop | Internationaal
beachandbandits.com

# café, restaurant, bockburger, bier

In Den Blauwen Bock

Welkom In Den Blauwen Bock, het gezelligste café van Katwijk en omstreken, waar jong & oud graag samenkomt voor een borrel, een lekkere lunch en in de avond een overheerlijk diner. De Blauwen Bock is ook de perfecte locatie voor een gezellig feest.

Katwijk
blauwenbock.nl

# verlichting, speciaalzaak, lampen, kappen, accessoires

Licht & Accessoires

Licht & Accessoires in katwijk is dé verlichtingsspeciaalzaak van de bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in lampen, kappen, ventilatoren, buitenlampen en led-verlichting. Naast verlichting hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires, bestaande uit spiegels, klokken en kapstokken. U kunt ons verlichtingsaanbod bezichtigen in onze winkel, maar ook online in de webshop.

Nederland & België
lichtenaccessoires.nl

# groothandel, bloemen, planten, webshop, lusatia

H&C Blumen

H&C Blumen werd in 1995 opgericht door Henk van der Gugten en Cees Francken. H&C is een integraal onderdeel van Lusatia en wordt gekenmerkt door een groot assortiment, kwaliteit en een goede bezorgservice. We zijn begonnen met het leveren van alleen bloemen, maar in de tussentijd zijn we uitgebreid met een consumentenvriendelijke webshop voor planten en bloemisterij, zodat we onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Duitsland
hcblumen.de

# zorg, hulp, pgb, ouderen, marente

Meerzorg

Meerzorg biedt al sinds 1995 particuliere en PGB-zorgverlening. Meerzorg BV is een zelfstandige particuliere zorgorganisatie binnen de grotere zorgorganisatie Marente. Ruim 100 gekwalificeerde zorgverleners bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, 24-uurs zorg en begeleiding aan 110 cliënten in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek.

Rijn-, Duin-, & Bollenstreek
meerzorg.nu

# fund, beurs, rendement, kapitaal

WinCap Fund

Het WinCap Fund investeert in ondergewaardeerde aandelen die op minimaal 50% korting staan ten opzichte van hun werkelijke waarde. Tegelijkertijd dekt WinCap het risico op een beursdaling af zodat in zowel stijgende als dalende beurzen een absoluut positief rendement kan worden behaald. WinCap concentreert zich op moeilijk te doorgronden situaties waar de kapitaalsstructuur van een bedrijf significant wijzigt.

Nederland
wincapfund.nl

# webshop, vis, vers, holland, online

Hollandse Visshop

Hollandse Visshop is uw online visshop voor verse vis. Op onze webshop kunt u online verse vis bestellen. Van dinsdag tot vrijdag kopen wij de vis in op bestelling. Dit om u de hoogste kwaliteit te garanderen. Verse vis bevat nou eenmaal de meeste smaak. Wij leveren geen diepvries vis. Op onze webshop bent u ook op het juiste adres voor gerookte vis, gebakken vis, schaal- en schelpdieren, visschotels en kant-en-klare matitleijden.

Webshop | Nederland
hollandsevisshop.nl

# bloemenhandel, floraholland, aalsmeer, rozen

Global Flower Service

Van de Wiel Flowers importeert, levert en verwerkt rozen voor klok, retail en groothandel. Een servicegericht bedrijf dat zich onderscheidt van andere bedrijven (handelaren en tussenpersonen), door rechtstreekse levering (namens kwekers) van een dagvers aanbod rozen. Deze worden streng op kwaliteit gecontroleerd en naar wens van de klant verwerkt in eigen bedrijfsruimten in Aalsmeer.

Internationaal
vandewielflowers.com

# ontwerp, styling, woning, bedrijfsruimte

Ciome

"Bijzondere ervaringen ontstaan wanneer sfeer, gevoel, vorm en kleur elkaar ontmoeten." Ben jij op zoek naar een origineel ontwerp voor woonhuis, hotel, bar, restaurant, kantoor of winkel? CioMé luistert naar haar opdrachtgevers en vertatitle wensen in bijzondere ontwerpen.

Nederland
ciome.nl

# bloemenhandel, italië, veiling, bloemen, planten

Flora Olanda

Al jaren levert ons bedrijf aan groothandels, boomkwekers en bloemisten uit Italië, Nederland, België, Denemarken, Duitsland en Spanje. U kunt een breed assortiment vinden op ons hoofdkantoor met maar liefst 2500m4 binnententoonstelling, of direct online via onze webshop. Een van onze kopers is titleijd op Nederlandse veilingen aanwezig om een direct contact tussen de klant en de leverancier te garanderen.

Internationaal
flora-olanda.com

# groothandel, bloemen, floraholland, aalsmeer, noviteiten

Hoven & de Mooij BV

Hoven & de Mooij B.V. is een groothandel die zich richt op eerste kwaliteit producten. Natuurlijk staat een goede service bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor meer dan 40 jaar ervaring en inzet om voorop te blijven lopen bij ontwikkelingen in de markt. Door dagelijkse inkoop op diverse veilingen en rechtstreeks bij kwekers kunnen wij elke dag onze klanten voorzien van een vers product. Door ons ruime netwerk van veredelaars en kwekers zijn wij in staat om onze klanten de laatste noviteiten als eerste aan te bieden.

Internationaal
hovenendemooij.nl

# strandhuisje, strand, vakantie, luxe

Kijkduin Strandhuisjes

Kijkduin Strandhuisjes verhuurt strandhuisjes aan iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven. Ervaar de luxe die de strandhuisjes bieden en geniet volop van zon, zee en strand. De luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht.

Zuiderstrand, Kijkduin
kijkduinstrandhuisjes.nl

# ict, consultancy, software, netwerkbeheer

Kresoft Systems

Kresoft Systems, inventive IT solutions since 1984. Het is onze passie om u te helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Hierdoor kunt u uw klanten nog meer aandacht geven. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken èn om uw bedrijfskosten te reduceren.

België
kresoft.be

# kids, speelgoed, tassen, sieraden, accessoires

Little Wannahaves

Little Wannahaves is een kids conceptstore met de leukste accessoires voor kinderen, zoals tassen en sieraden, duurzaam speelgoed en design voor de kinderkamer! We introduceren regelmatig merken die nog niet (of nauwelijks) in Nederland te vinden zijn, zoals ALeRO, Buddy and Bear, Ae-hem en Modern Burlap. Maar we zijn ook gek op echte designklassiekers, zoals de geweldige sloffen van Collégien en de Amerikaanse Stitle-Water Sandals.

Utrecht
littlewannahaves.nl

# woninginrichting, showroom, wonen, verlichting, slapen

METZ Woninginrichting

Metz woninginrichting is niet alleen de oudste complete woninginrichter van Nederland, het is ook de grootste designwinkel van Rotterdam. In onze showroom vindt u ruim 3000m² nieuwe trends van toonaangevende merken als Poliform, Gelderland, Hulsta, Harvink, Ligne-Roset en vele anderen.

Rotterdam
metz-woninginrichting.nl

# administratie, belasting, advies, noab, rb

Administratie- en Belasting adviesbureau Peter Guyt

Ons kantoor is lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en van het Register Belastingadviseurs (RB). Hiermee staan wij garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid plus ondersteuning door specialisten waar dat in het belang is van de cliënt. Met een toegewijd team helpen wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met de totale verzorging van hun financiële- en salarisadministratie en hun belastingaangiften.

Nederland
peterguytadvies.nl

# groothandel, bloemen, planten, argancy

Rewi Fleurs

Rewi Fleurs is sinds 1988 aanwezig op de groothandelsmarkt voor bloemen en planten, en groeide voortdurend gedurende 26 jaar. Het bedrijf richt zich vanaf 2007 op het Franse Argancy en werkt samen met Horticash aan een depot dat volledig is aangepast aan uw behoeften. Onze leveranciers in het buitenland en onze inkoopafdeling in Nederland, waar de bloemen worden verhandeld, garanderen u producten van hoge kwaliteit.

Internationaal
rewifleurs.com

# verhuizen, internationaal, scandinavië, zweden

Van Rooijen Verhuizingen

Van Rooijen verhuizingen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Scandinavië met de nadruk op Zweden. Inmiddels verzorgen wij voor onze klanten verhuizingen binnen heel Europa. Wij beschikken over een modern wagenpark en professionele hulpmiddelen om uw verhuizing efficiënt en veilig uit te kunnen voeren. Van Rooijen verhuizingen beschikt over het erkende verhuizer keurmerk.

Scandinavië
vanrooijen-verhuizingen.nl

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,3

Google Reviews
41 reviews