fbpx
Tijdelijke Actie 2023

Gratis Website Audit met Google PageSpeed Insights

Analyse in begrijpelijke taal Concrete actiepunten Aanbevelingen Meer bezoekers & klanten

Vertel mij meer →

Google Partner 9.3 klantenscore

071 407 20 27 Contact

Werkplek Huren Katwijk: De Ideale Ruimte voor ZZP'ers en Freelancers

Ontdek de Perfecte Werkplek in Katwijk aan Zee bij 2nd Chapter

Ben je een ZZP’er of freelancer en op zoek naar een inspirerende en creatieve werkplek in Katwijk aan Zee? Zoek niet verder! Bij 2nd Chapter hebben we de ideale werkplek voor jou. Ons kantoor is gelegen op Zuidstraat 56, in het hart van Katwijk aan Zee. De open en sfeervolle ruimte, compleet met moderne voorzieningen, biedt je de perfecte omgeving om volledig tot je recht te komen.

Werkplek Huren Katwijk

Wat Bieden We aan bij Onze Werkplek in Katwijk?

 • Bureau en stoel: Een comfortabele en professionele werkplek
 • Koffie: Onbeperkt genieten van heerlijke koffie
 • Razendsnel internet: Betrouwbaar en snel internet voor al je werkbehoeften
 • Ontspanningsmogelijkheden: Muziek, PlayStation, bar en fitnessapparatuur
 • Natuurlijke omgeving: Planten die zorgen voor een frisse zuurstofrijke werksfeer
 • Dicht bij het strand, duin en centrum: Ontspanning en dagelijkse behoeften zijn slechts een stap verwijderd

Voordelen van Werkplek Huren Katwijk

1. Toegang tot de Kust:

 • Inspirerende Omgeving: De nabijheid van het strand en de duinen biedt een unieke en inspirerende werkomgeving die creativiteit en welzijn kan stimuleren.
 • Mogelijkheden voor Ontspanning: Na een productieve werkdag kun je genieten van een ontspannen wandeling langs het strand, surfen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht.
 • Frisse Lucht: De zeelucht is niet alleen verfrissend maar kan ook de geest verhelderen, waardoor je je meer gefocust en energiek voelt.

2. Professionele Werkomgeving:

 • Netwerkmogelijkheden: Een gedeelde werkplek in Katwijk biedt kansen om te netwerken met andere professionals, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden en zakelijke kansen.
 • Scheiding tussen Werk en Privé: Door op kantoor te werken, kun je een duidelijke grens trekken tussen je werk- en privéleven, wat kan helpen om een gezondere balans te vinden.
 • Toegang tot Bedrijfsmiddelen: Het huren van een werkplek biedt toegang tot voorzieningen en diensten die je mogelijk niet thuis hebt, zoals een bespreekruimte, professionele apparatuur en ondersteuning van ‘collega’s’.

3. Flexibiliteit en Gemak:

 • Op Maat Gemaakte Oplossingen: Werkplekken in Katwijk bieden vaak flexibele huuropties die passen bij verschillende behoeften en budgetten.
 • Geen Onderhoud: Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van de ruimte; alles wordt voor je geregeld.
 • Gemeenschappelijke Ruimtes: De gedeelde keuken, lounge en andere gemeenschappelijke ruimtes bieden gelegenheid voor sociale interactie en een gevoel van gemeenschap.

Werkplek Huren Katwijk: Kosten & Duur

De kosten en duur van het huren van een werkplek bij ons in Katwijk aan Zee is in overleg. Wil je 24/7 genieten van je eigen werkplek of kies je liever voor een aantal dagen in de week? Het is allemaal mogelijk. De huurperiode houden we ook graag flexibel, zodat jij niet ongewenst aan je werkplek vastzit.

We nodigen je van harte uit om vrijblijvend bij ons langs te komen of ons te bellen/appen op 0651686861, dan bespreken we je wensen.

Werkplek Huren Katwijk bij 2nd Chapter? Neem contact op!

Onze kantoor in het centrum van Katwijk aan Zee staat open voor iedereen die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving. Dit is dus je kans om jouw perfecte werkplek te vinden. Met onze uitstekende faciliteiten en inspirerende omgeving, biedt 2nd Chapter je alles wat je nodig hebt. Kom langs en ontdek zelf waarom onze werkplek in Katwijk de ideale keuze is voor jou!

Werkplek Huren Katwijk

“Als ontwerpers willen we maar één ding. En dat is dat onze web designs fraai online komen te staan. Met 2nd Chapter is dat een zekerheidje. Zij weten de door ons ontworpen corporate identity uitingen perfect te vertalen naar een goed werkende digitale oplossing… Wij van ontwerpbureau Sandifort id uit ...”   Lees verder

Sandifort ID

“De mensen bij 2nd Chapter denken erg goed met je mee en voorzien je van prima advies. Ze zijn deskundig en werken erg secuur. Ik beveel ze dan ook van harte aan!”

Hostingvisions

“Als het over Web-ontwikkeling en design gaat kom ik ‘veel geschreeuw tegen en lang niet altijd de spreekwoordelijke opbrengst van de wol…’ Binnen het team van 2nd Chapter is dat volledig andersom !! Geen bla-bla maar top notch service tot achter de komma! Dennis bouwde voor ‘EyeFfects’, www.bierstyling.nl een ‘niche-website’ ...”   Lees verder

Bierstyling

“Snelle service met de juiste adviezen voor een goede prijs!”

Reisburo Noordeinde

©2023 2nd Chapter   Privacy Cookies Voorwaarden