9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Met SEO wil je hoog ranken in de zoekresultaten van Google. De meeste mensen klikken op de bovenste resultaten. Deze kliks zijn waardevol aangezien ze kunnen leiden tot een conversie. Een conversie is het doel dat je wilt bereiken met je site of webshop. Dit kan een aankoop zijn.

Wanneer je je webpagina’s SEO optimaliseert zijn deze doelen makkelijker te bereiken. Je moet er eerst achter komen waar je doelgroep vooral naar zoekt. Deze zoektermen gebruikt je vooral in teksten op je site. Bovendien moet de tekst ook aan verschillende eisen voldoen. Zo mag een tekst niet te kort zijn. Het belangrijkste is dat het zoekwoord en de advertentie relevant is aan de content die je aanbiedt. Alleen zo kan je hoog scoren op Google zonder dat je hiervoor betaalt.

Voor SEO online marketing zijn nog allerlei andere trucjes. Zo kunt je linkbuilden met diverse partners. Vooral kwalitatieve links scoren goed in Google. Je pagina scoort goed als je link al op een hoog genoteerde pagina van Google staat. Dit kunt je bijvoorbeeld doen door contact op te nemen met deze desbetreffende webpagina. Hier zou je een blog of interessant artikel op kunnen schrijven met een link naar je website. Ook interne links dragen bij aan een hogere ranking op Google. Zo kan je diverse links naar productcategorieën toevoegen.

Geef je deze werkzaamheden liever uit handen aan specialisten op dit vakgebied? Dat kan! 2nd Chapter weet alle ins en outs wat betreft SEO online marketing. Neem gerust contact met ons op!

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews