9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Google is continu op zoek naar de beste zoekresultaten voor haar gebruikers. Sluit jouw website dus perfect aan de zoekopdrachten van een bepaalde persoon? Dan laat Google jouw website als één van de eerste zien. Bij SEO is het van groot belang om te denken aan de volgende vragen. Voor wie is de pagina en met welke vraag kan ik de bezoeker helpen? Weet je naadloos antwoord te geven op deze vragen, dan ben je al goed opweg! Het enige nadeel is dat het relatief lang duurt voordat Google jouw website hoger plaatst in de Google ranking.

Om jouw website beter zichtbaar te maken kunnen wij verschillende SEO-pagina’s maken. Dit zijn webpagina’s die voor jouw doelgroep interessant zouden kunnen zijn, omdat er veel naar wordt gezocht. Heb jij bijvoorbeeld een autodealer in Haarlem dan zouden veel mensen kunnen zoeken naar ‘autodealer Haarlem’. Wij zorgen er voor dat jij zichtbaar bent binnen zoekmachines door het maken van een SEO-pagina die informatie bevat van jouw autodealer in Haarlem.

Tot slot gaan SEO en SEA hand in hand. Adverteer je door middel van het bieden op zoekwoorden binnen Google (SEA)? Dan zijn er naast het bod op een bepaald zoekwoord nog twee belangrijke aspecten waar je op moet letten. Namelijk de advertentierelevantie en de ervaring op de bestemmingspagina. Deze twee aspecten zijn ook weer afhankelijk van SEO (en conversie optimalisatie). Kortom, goede SEO kost veel tijd. Kom met ons in contact en laat jouw SEO uit handen nemen.

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd geworden naar hoe 2nd Chapter jouw organisatie van dienst kan zijn? Of wil je gewoon zo snel mogelijk conversies op jouw website? Laat dan je gegevens achter. Liever direct contact, bel 071-4072027.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews