9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Een bedrijf online op de kaart zetten gaat niet vanzelf. Ten eerste moet je een website hebben en het liefst één die er goed uitziet. Met een slecht uitziende website die niet functioneert kun je het namelijk wel schudden. De basis moet goed zijn. Is dat nog niet het geval? Dan kun je ook bij ons terecht voor het bouwen van een website. Neem gerust een kijkje op onze homepage voor meer informatie.

Heb jij al een goed werkende website? Dan kunnen wij beginnen met de conversie optimalisatie! Dit gaat altijd samen met één van onze andere werkzaamheden. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van hoe mensen actief zijn op jouw website, hebben we wel genoeg websiteverkeer nodig. Om dit websiteverkeer te realiseren is het aan te raden om te adverteren.

Aan de hand van verschillende tools kunnen wij zien hoe mensen gebruik maken van jouw website. Stoppen de gebruikers veel producten in de winkelmand en rekenen ze niets af? Dan zoeken wij uit waar dit aan ligt en kunnen wij diverse aanpassingen verrichten om het aantal orders te laten toenemen. Het optimaliseren van conversies is een proces waar we eigenlijk altijd mee bezig zijn. Denk bij deze werkzaamheden bijvoorbeeld ook aan het mobiel-vriendelijk en sneller maken van de website. Het optimaliseren van een website kost veel tijd. Kom met ons in contact en laat ons jouw website optimaliseren.

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd geworden naar hoe 2nd Chapter jouw organisatie van dienst kan zijn? Of wil je gewoon zo snel mogelijk conversies op jouw website? Laat dan je gegevens achter. Liever direct contact, bel 071-4072027.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews