9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Heel februari 2019 kun je profiteren van onze tijdelijke online marketing actie. Met deze actie willen wij lokale bedrijven kennis laten maken met online marketing, voor veel ondernemers is dit namelijk onbekend terrein. Wij willen jou graag helpen met het opstarten hiervan en koppelen hier direct een doelstelling aan (in omzet of aantal leads) zodat je direct meer zekerheid hebt.

Wat houdt de actie in en hoe meld je je aan?

Wij selecteren tussen de aangemelde ondernemers een vijftal die de meeste potentie hebben om online meer omzet of leads te genereren. Met deze vijf ondernemers willen wij graag een traject starten van 50 dagen. In dit traject doen wij diverse werkzaamheden om de omzet of het aantal leads met minimaal 20% te verhogen. Wanneer dit niet lukt binnen deze periode, worden onze werkuren niet in rekening gebracht!

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen via Facebook Messenger of door het invullen van het contactformulier onderaan deze pagina. Vervolgens krijg jij van ons bericht of jouw onderneming in aanmerking komt voor de actie. Behoor je tot één van de geselecteerde ondernemers, dan komen we bij je langs voor een kennismakingsgesprek en bespreken we onze plannen voor de komende 50 dagen.

Aan deze actie zijn enkele voorwaarden verbonden:

Meld je snel aan, er zijn slecht vijf plekken beschikbaar!

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews