9,3
Google
Reviews
41 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Vaak zie je dat bedrijven of artiesten ontzettend veel likes hebben (soms wel in de miljoenen), maar per bericht amper 200 likes halen. Dit is vrij opmerkelijk en je kunt wel concluderen dat zij likes hebben gekocht. Dit zijn echter bots en bots zijn niet mensenlijk en kunnen dus ook geen interactie hebben met je berichten. Dat kan anders!

Dit weet jij nog niet!

Wist jij dat jij naast een gewoon account ook een advertentieaccount hebt? Iedereen op Facebook heeft er één, maar bijna niemand gebruikt het. Ik durf te wedden dat jij nog op promoten drukt op je Facebook pagina als je het bericht meer onder de aandacht wilt brengen. Ik zeg; niet meer doen! Dit zorgt wel voor meer aandacht, maar het is een systeem met beperkte mogelijkheden. Je kunt enkel een doelgroep en lokatie instellen. Dit is wel heel summier.

Ga eens naar www.facebook.com/ads/manager, dan gaat er een wereld voor je open! Als je vervolgens bovenin naar advertentiebeheer gaat kun je beginnen met campagnes aanmaken. Je hebt hier veel meer mogelijkheden! Je kan speciaal een advertentie inrichten gefocust op het zoveel mogelijk krijgen van pagina likes. En nog een voordeel; je gaat Facebook ook betalen per like. Dat betekent dat Facebook zijn uiterste best gaat doen om meer likes voor jouw pagina te fixen, want dat is voor Facebook ook weer meer inkomsten. Eigenlijk wel een win-win situatie. Daarnaast kan je ook gewoon je doelgroep instellen, dus het zijn nog waardevolle likes ook!

Buiten deze tip hebben wij nog veel meer trucjes voor op social media. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Wij komen graag bij je langs om je meer te vertellen. Doe eens gek en maak een afspraak met ons en vul onderstaand formulier in!

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,3

Google Reviews
41 reviews