9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Onze AVG maatregelen

Natuurlijk nemen wij jouw privacy ook serieus, dat deden we al ver voor de nieuwe Europese Privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming zorgde er wel voor dat we de verwerking van jouw bedrijfs- en persoonsgegevens weer eens onder de loop hebben genomen. Wat wij onder andere hebben gedaan om AVG-proof te zijn lees je hieronder. Wil je daar meer over weten, neem dan even contact met ons op.

1. Onze website

2. Opslagbeperking

3. Dataminimalisatie

4. Verwerkersovereenkomst


ONLINE MARKETING
4 artikelen voor jouw website!

Naast privacy willen we je nog iets extra's geven. We hebben vier artikelen geschreven over Online Marketing, met als doel jouw website of webshop beter te laten scoren in de zoekmachines en winstgevender te maken.

Affiliate Marketing

Verdien geld met affiliate marketing Affiliate Marketing: Verdien geld met affiliate marketing

Simpel gezegd laat je met affiliate marketing andere websites jouw product of dienst verkopen. Hoe dan? Nou, door externe website content te laten creëren over jouw product of dienst en hierbij een uitgaande link te plaatsen naar jouw site. De externe website zorgt zelf voor bezoekers en relevante content.

Lees verder

Beïnvloedingsprincipes

Meer conversies op jouw site Beïnvloedingsprincipes: Meer conversies op jouw site

De conversie van een website of webshop kun je, vaak met kleine aanpassingen, aanzienlijk verhogen door gebruik te maken van slimme beïnvloedingsprincipes als verliesaversie, wederkerigheid, prijsverankering, consistentie, hobson-effect, social-proof & autoriteit. Maar welke pas je toe?

Lees verder

Kwalitatieve linkbuilding

Digitale mond-tot-mond reclame Kwalitatieve linkbuilding: Digitale mond-tot-mond reclame

Linkbuilding is het genereren van linkjes vanaf externe websites naar jouw website en heeft een enorme invloed op je positie in Google. Linkjes zijn als het ware ‘stemmen op jouw website’. Dit lijkt makkelijker dan het is maar kwalitatieve linkbuilding is niet eenvoudig en er komt meer bij kijken dan je denkt.

Lees verder

Display Adverteren

Boost je naamsbekendheid Display Adverteren: Boost je naamsbekendheid

Wie kent ze niet? De advertentiebanners die je overal op het internet tegenkomt. Veel internetgebruikers ervaren de banners als irritant, omdat ze ongevraagd in beeld springen. Echter werken banners (onbewust) op vooral de verhoging van de naamsbekendheid van een bedrijf.

Lees verder

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 071-4072027, laat je gegevens hieronder achter of start direct het gesprek via de chat.

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews