9,2
klanten
vertellen
39 reviews
tel. 071-4072027
Bezoek ons

Ben jij op zoek naar een stageplaats in Katwijk? Lees de uitgebreide omschrijvingen van onze erkenningen hieronder. Ons officiële SBB profiel en actueel stage aanbod is hier te vinden. Wij staan geregistreerd op SBB onder kenmerk 100223156.

Applicatie- en mediaontwikkelaar

Crebo: 25187 - Niveau 4

De ontwikkelaar is klantgericht, kritisch, creatief en flexibel. Hij kan goed samenwerken in multidisciplinaire teams én communiceren met mensen op alle niveaus. Hij werkt nauwkeurig, heeft doorzettingsvermogen en kan goed omgaan met tijdsdruk. Het juist interpreteren van gegevens is voor de ontwikkelaar van groot belang, evenals probleemoplossend en bedrijfsgericht denken. De ontwikkelaar moet initiatief kunnen nemen en goed kunnen adviseren en organiseren binnen de richtlijnen van het bedrijf. Het beheersen van de Engelse taal in zowel woord als geschrift is essentieel. Zowel in contacten binnen de eigen werkorganisatie, maar zeker ook daarbuiten komt Engels veelvuldig voor. Ook in veel voorkomende dagelijkse werkzaamheden (denk aan realiseren/programmeren) is Engels veelal de voertaal.

Mediavormgever

Crebo: 25201 - Niveau: 4

De Mediavormgever is werkzaam bij communicatiebureaus, reclamebureaus, ontwerpbureaus of vormgeefstudio's, webdesignbureaus, multimediabedrijven, audiovisuele bedrijven, uitgeverijen, drukkerijen, in de theater en/of filmindustrie en bij bedrijven die complete games ontwikkelen. Bij dit soort bedrijven kan de oriëntatie internationaal zijn. De Mediavormgever kan ook als zelfstandig ondernemer of freelancer werken. De Mediavormgever ontwerpt en realiseert grafische, interactieve, animatie en/of audiovisuele media-uitingen, die de gewenste doelstelling bij de doelgroep moet bewerkstelligen. Bijvoorbeeld, zonder volledig te zijn: advertenties, posters, brochures, displays, websites, applicaties (apps), multimediaprogramma’s, social media presentaties, illustraties, animaties, decors, audiovisuele producties en games.

Marketing en communicatie

Crebo: 25148 - Niveau: 4

De medewerker marketing en communicatie assisteert bij het opstellen van operationele plannen in het teken van het marketing- en communicatiebeleid. Hij is werkzaam op een marketing- en/of communicatieafdeling of bij een adviesbureau. Hij assisteert bij het onderzoeken van de markt en zet zelf onderzoeken op, die hij ook uitvoert. De gesignaleerde ontwikkelingen verwerkt hij tot managementinformatie. Verder verzorgt hij on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten. Denk aan het ontwikkelen en beheren van pr-materiaal en het redigeren van aangeleverde teksten. Hij kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en heeft het improvisatievermogen om goed in te spelen op veranderende situaties. Kenmerkend voor deze zelfstandige teamspeler is zijn flexibele en dienstverlenende instelling.

Over SBB

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Bezoek de website van SBB

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,2

klanten vertellen
39 reviews