9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
#18 hoogtepunten uit 2018

Wat zou jij doen als je voor het eerst wil gaan surfen, of welke actie zou jij nou ondernemen als je écht een keer wil gaan suppen, maar je hebt geen idee naar welk bedrijf je toe moet. Nou? Denk er even over na... precies! Je gaat naar Google, je zoekt op ‘Suppen Katwijk’. Je klinkt op het eerste resultaat, maakt een afspraak en binnen 4 minuten lig je in zee met een surfboard onder je borstplaat. Zo gaat dat.

SEO-Strategie

Deze gedachte moet onze vriend Pim van de Surfschool-Katwijk.nl ook hebben gehad. Onze grote vriend vond het belangrijk dat zijn bedrijf goed te vinden was in de meest gebruikte zoekmachine. Niet alleen omdat hij dan meer kliks zou krijgen, het hoorde ook gewoon bij zijn bedrijf. Omdat de concurrentie in de surfbranche wat heviger werd, klopte Pim bij 2nd Chapter aan. Nou, wij open doen. Bakkie, beetje praten. Klein kwartiertje later en we hebben een top idee.

‘Wat nou als we gewoon met alle zoekwoorden op nummer 1 gaan staan’
‘Alle?’
‘Ja.’
‘Oke.’

De website van Surfschool-Katwijk was reeds door ons ontwikkeld, dus hij had al een design om de vingertjes bij af te likken. Door een eerdere SEO-strategie had hij meerdere sites, met overlappende content. In onze strategie kozen we voor een hoofddomein met de hoogste autoriteit en uitgebreide content. En de andere domeinen zouden we nog wel gebruiken voor links, traffic en omliggende content.

Zien is geloven

Nu begrijpen we, deze borstklopperij interesseert je precies hartstikke niets. Je wil resultaten zien. Nou, dat is dan toch goed. Nu kunnen we je allemaal toffe images gaan laten zien, maar Google maar eens op één van de volgende termen. (Wel echt doen hé). ‘Surfen Katwijk, Golfsurfen Katwijk, Surfles Katwijk, Suppen Katwijk, Surfboard huren, Teambuilding Katwijk, etc’. En dan niet heel flauw op ‘etc’. gaan googlen, hè.

Dit wil jij ook?!

Wil jij nou ook top posities innemen in Google, je concurrentie de baas zijn, duizenden gratis bezoekers op je site, gegarandeerd levensgeluk, een fantastische samenwerking en uiteindelijk een beter leven? Werk dan met ons samen. Vul onderstaand formulier in en zet direct je eerste stap naar absoluut geluk.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews