9,1
klanten
vertellen
30 reviews
tel. 071-4072027|
Bezoek ons
#18 hoogtepunten uit 2018

Stel: je hebt een schitterende viswinkel, mensen komen van heine en verre om jouw vissen te proeven en je hebt ambitie, wat zou je dan doen? Precies; in zee gaan met 2nd Chapter! En dat is dus precies wat gebeurd is. Althans, ongeveer.

Shopontwikkeling

In Katwijk hebben we aan viswinkels geen gebrek. Dirk van Dirks Vishandel vond het om deze reden dan ook essentieel om een website te hebben die volledig bij hem past. Dirksvishandel.nl is de perfecte combinatie van elegantie en ontwikkeld vakwerk. Zelden hebben we zoveel enthousiaste reacties over een site gehad. De shop geeft een gemakkelijk overzicht van de beschikbare producten, stelt je instaat om de meest gekke combinaties te bestellen en blinkt uit gebruikersvriendelijkheid.

Dirk, van dirksvishandel.nl, gaf al snel aan dat de samenwerking met 2nd Chapter zeer soepel verliep. Rede te meer om door te pakken, onder het genot van een heerlijk zwart bakje koffie werden de uitrol mogelijkheden besproken.

Gevonden worden

Dirk, van de viswinkel, wilde gevonden worden via Google, wilde nieuwe klanten aanspreken en wilde van zijn online medium een echt digitaal verkoopportaal maken. Laten wij daar nou net een paar experts voor hebben. Drie koppen koffie en een groot portie kibbeling later lag er een online marketing plan klaar om de vingers bij af te likken.

Wij tuigden een lokale SEO campagne op, waardoor we in de omliggende dorpen me heel veel termen op nummer 1 kwamen te staan in ons vriendje Google. Dus wil jij in Lisse een lekker visje bestellen? Dan Google je dat en dan kom je bij dirksvishandel.nl uit. Simpel toch?! Daarnaast ontwikkelde we een SEA Campagne voor Dirk van dirksvishandel.nl, waarin we voortdurend nieuwe campagnes opzetten. Zo scoren we in december enorm met de mooiste visschotels en in de zomer promoten we de barbecueschotels van Dirk.

Van bezoekers naar klanten

Dirk is enorm vindbaar op het moment. Google maar eens op ‘Gebakken vis’, een term met landelijke concurrentie! De website scoort in elke maand in 2018 steeds 20% bezoekers per maand meer uit organisch verkeer. Ook in 2019 blijven we de shop ontwikkelen tot een online marketing machine die zijn weerga niet kent.

Dit wil jij ook?!

Wil jij nou ook bergen aan organische bezoekers en ambieer je een online business waarmee je een bizarre indruk achterlaat op vriend en vijand? Vul onderstaand formulier in.

Design, development & online marketing

Hi, wij zijn 2nd Chapter! Webbureau voor design, development & online marketing met een passie voor online maatwerk. Wij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least creëren én onderhouden wij online marketingcampagnes met maar één doel; conversie!

Over ons

Online Marketing

 

Actueel

SBB Erkend Leerbedrijf
9,1

klanten vertellen
30 reviews